Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bitva v zátoce ostrova Kostlivců končí rozprášením pirátů, avšak v tu chvíli připlouvá k ostrovu Jack Rackham na Lvu. Flint, Silver a Rackham se spojí, aby společně porazili guvernéra Rogerse… (TV Prima)

Recenze (6)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

WtF??!! Dvě hvězdičky ode mě dostala závěrečná epizoda jen z nostalgie, protože jsem se u tohoto seriálu dobře bavil, ale toto? Neočekával jsem vítězství pirátů, kdyby se dostavilo, pěkně bych se naštval, protože mám smysl pro realitu, ale proč udělali tvůrci z posledního dílu přeslazeně- patetickou hrůzu, to nechápu. Vím, co je dnes v kurzu, ale to neznamená, že s tím musím souhlasit, takže stejně jako nepřijmu myšlenku černocha v roli severského boha, nepřijmu ani závěr spočívající ve šťastném setkání dvou gayů na plantáži. Myslím, že tehdy by jim to vyneslo minimálně společné ubytování pod nejbližším řádkem kukuřice, či co to tam pěstovali. ()

aneta105 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No, snad poprvé za celé čtyři série mám pochyby a víc otázek než odpovědí, Spoilery: Tak například: Žije Flint, co se stalo s guvernérem, kecal Silver co se stalo s Flintem,jak to nakonec dopadlo s Madi a Silverem, co nakonec bude dělat Billy na ostrově Kostlivců a milion dalších.... nicméně na to, že jsem se bála jak to celé dopadne, to dopadlo celkem dobře, sice by si poslední série zasloužila o dva díly víc, aby se vše vyřešilo lépe ale jinak ok. 70%. ()

Reklama

Wallis3 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po pirátech se mi stýskat bude, ale takhle to zhyzdit, a debilně uzavřít, to jsem nečekal. Paradoxně jednotlivým sériím jsem dával vysoké hodnocení, ale poslednímu dílu si neodpustím střelit odpad! Protože takhle prázdně to ukončit, to si to nezasloužilo. Silver celou dobu válčil tak jak oni, ale nakonec je to on, kdo se zachová nejsobečtěji. Silver celou dobu osnoval zrady, aby pak zradil úplně všechny a Flinta vžene do teplé náruče jeho milence. Nenasralo by mě ani tak, kdyby se tam rozstříleli, guvernér vyhrál, protože pirátská válka by byla marná, ale takhle teda ne. Toto byl hnus, vážení, a dost otřesný zneuctění jinak skvělýho seriálu! ()

italka63 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že závěr mne malilinko zklamal, asi právě John Silver, ale jakoby mi nějaká tahle naznačená myšlenka vrtala v hlavě z minulých epizod. Mírně jsem nepobrala další osud Billyho, líbilo se mi ztvárnění zabýčeného britského guvernéra, a co říct o kapitánu Flintovi? Nedokážu si dost dobře představit, jak bude okopávat maniok či co jiného, a byť je tu štěstí se setkání s Thomasem, nevěřím ani chvilku, že by nevzal roha zpátky na moře, kde vítr fouká v ráhnoví, pěna se tříští a rackové křičí na obzoru.Zatraceně pěknej kapitán ve své duši asi stojí na můstku a hledí na obzor... ()

Galerie (6)

Zajímavosti (1)

  • V jedné ze závěrečných scén si můžeme všimnout, že služka Eleanor předčítá svým dětem z knihy „A General History od the Pyrates“, kterou napsal kapitán Charles Johnson. Spekuluje se, že tuto knihu ve skutečnosti napsal Daniel Defoe a použil pseudonym neexistujícího kapitána. (oli009)

Reklama

Reklama