Reklama

Reklama

Pod černou vlajkou

(seriál)
Trailer 2
USA, (2014–2017), 35 h 12 min (Minutáž: 49–65 min)

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Toby Stephens, Luke Arnold, Clara Paget, Mark Ryan, Hakeem Kae-Kazim, Jessica Parker Kennedy, Patrick Lyster, Langley Kirkwood, Jeremy Crutchley, Tom Hopper (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(38)

Píše se rok 1715 a nad piráty se začíná pomalu smrákat. Světové mocnosti jim vyhlašují  absolutní válku, protože ohrožují prosperitu zámořského obchodu. Obávaný bukanýr, kapitán Flint, přibírá do své posádky mladého nováčka Johna Silvera a společně se vydávají na výpravu za obřím pokladem, který by mohl zachránit upadající pirátskou základnu… (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele Milky. k tomuto seriálu (4)

Pod černou vlajkou (2014) 

Skvělá hudba, pěkný Karibik, občas i nějaké to moře, hodně kurev a sexu. Ale stačí tohle všechno když se tam vlastně nic neděje, nemá to šťávu, z Karibiku člověk vidí většinou Nassau nebo bordel a nějaké ty bitvy co stojí za zmínku jsou v prvním a posledním dílu? Navíc John Silver v podání asi nejprotivnějšího herce, co jsem viděl na obrazovce. Velké zklamání, od pirátského seriálu čekám víc akce, plavby na moři a atmosféry. 50 minut intrik na 1 díl si můžou nechat pro GoT, tam to pasuje. Po druhé a třetí sérii zvyšuji na 4*. Konečně to dostalo koule a něco se tam děje i na moři, nejspíš dostali větší rozpočet, ale i přesto už to působí natahovaně a uměle, neustále má někdo plán a někdo se objeví a plán zhatí a vymyslí další plán, někdo mu ho zhatí a furt dokola...začíná se to opakovat a nudit. A přijde mi vtipné, jak pár století zpátky mají všechny ženské dohladka vyholené podpaží (a samozřejmě všichni běloskvoucí zuby). ()

Série 2 (2015) (S02) 

Dokonce i Silver mi přestal vadit, ale ta hnusná držka Max....podřízněte už ji někdo konečně! ()

Série 3 (2016) (S03) 

Co jsem proti seriálu měl, koncem třetí série končí, snad se i nadále bude rozvíjet jako v druhé půli třetí série. ()

Černá známka (2016) (S03E10) 

V co jsem doufal, když byly reklamy a trailery na první sérii, co jsem si představoval, že Black Sails bude, to Black Sails konečně je. Škoda, že to trvalo tak dlouho, než jsem našel obdobu Black Flag (AC). ()

Související novinky

Zemřel herec Ray Stevenson

Zemřel herec Ray Stevenson

22.05.2023

Velice smutná zpráva zasáhla v pondělí filmový svět. Milovaný a uznávaný herec Ray Stevenson zemřel ve věku 58 let. Zprávu potvrdil server Deadline s tím, že Stevenson údajně zemřel v Itálii, kde… (více)

David Slade se ujal piráta Malkoviche

David Slade se ujal piráta Malkoviche

14.08.2013

Začátkem příštího roku uvidíme na obrazovkách velký pirátský souboj. Stanice Starz nahradí Spartaka seriálem Black Sails z produkce Michaela Baye o mladších letech Flinta a Silvera ze slavného… (více)

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

Neil Marshall a další bitva o Západozemí

09.07.2013

Pokud nás tvůrci čím dál sledovanější Hry o trůny něčím rozčilují, určitě je to vyhýbání se velkým bitevním scénám. Když už ale náhodou k nějaké akci dojde, stojí to za to. I proto byla epizoda… (více)

Reklama

Reklama