Reklama

Reklama

Celá tisíciletí se do kalendářů přidával k 365 dnům jeden den každé čtyři přestupné roky. Tímto krokem se však kalendáře postupně stále více odklonily od starověkého mayského kalendáře. Toto počínání se lidstvu vymstí v třináctém měsíci třináctého roku nového tisíciletí, kdy nastane apokalypsa. Těch několik lidí, kteří ji přežijí, musí bojovat o holé přežití s hordami démonů, kteří vylezou ze svého světa na zemský povrch. (TV Horor Film)

(více)

Recenze (11)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Dosť nezaujímavý vyvražďovák. Ide tu vlastne len o to, že jedného krásneho dňa sa celé ľudstvo zblázni a každý masakruje každého. Zhodou náhod tu ale musia byť dve postavy, ktoré nie sú padnuté na hlavu, a tie sa snažia prežiť. A tak pobehujú po nemocnici, uliciach, dome... a likvidujú infikovaných, ktorí sa likvidujú navzájom a chcú zlikvidovať aj ich. Scenár radšej neriešim, lebo by som musel byť vulgárny, a debilnejších hercov ani nemohli zvoliť, ináč by mi otriaslo monitorom (najmä dve vedľajšie postavy mi liezli na nervy od úplného začiatku). Gore ako tak obstojné a napriek stupidite toho celého som sa aspoň nenudil (od Asylumu som vlastne ani viac nečakal). Horor, ktorý len tesne presahuje hranicu znesiteľnosti. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Tak tomuhle říkám nízkorozpočtovej úlet. Běželo to na Horor Film(u) tak jsem to prubl, aniž bych tušil o co tu půjde. Nízkej rozpočet je tady znát hned od prvních vteřin filmu. A to nejen na hercích, kameře, střihu a hudbě. I přesto měl tenhle kousek slibnej rozjezd a já se celkem bavil. Čuměl jsem na to jak tele na nový vrata, protože jsem vůbec netušil jakým směrem se bude film ubírat. Postupem času ale film začínal ztrácet na obrátkách a ke konci už dokonce nudil. Závěrečná pointa a vyústění taky nebylo zrovna oslňující. Když to shrnu : Kdybych věděl o co tady půjde asi do toho nejdu. Díky nevědomosti jsem ale zkoukl snímek kterej ze začátku celkem zazářil, ale na konci zhasnul jak padající hvězda. Na Asylum to celkem ujde, ale víc jak 2 hvězdy nedám. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo slabé i na Asylum. Hlavně co se zábavnosti a ujetosti týče. Film je silně nezajímavý a pomalí a na Asylum poměry i dost levný. Čekal jsem slasher či demon film ale dostal jsem totální nudu, kde jsem nevěděl co se děje a ani mě to moc nezajímalo. Kamera, herci, gore všechno špatně. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Bohužiaľ sa tvorcovia snažili o seriózny film, ktorý pri tak nízkom rozpočte a s tak úbohými hercami nemohol dopadnúť lepšie. V podobne ladenom duchu bolo a bude natočených veľa filmov a pravdepodobne všetky budú lepšie ako 13/13/13. Kedže u mňa sa hodnotenie odpad! ujde iba ozaj "vydareným" filmom tak s prižmúrením okom udeľujem jednu hviezdičku za zopár lepších záberov a smiech dvojice bratov, ktorý po čase však začal prekážať. Ale dopozeral som a koniec bol nebol najhoršou časťou filmu čo potešilo. ()

Ondracius odpad!

všechny recenze uživatele

U některých špatných filmů se můžete aspoň smát, jak jsou amatérsky vtipné a primitivní. Ale některé špatné filmy (13/13/13) nejsou už ani vtipné, ani ubohé, ani amatérské, ani béčkové... Některé jsou prostě zbytečné. ()

Mr.Joe odpad!

všechny recenze uživatele

Komplexní surreálný film, který nutno vidět vícekrát. Až po sedmém shlédnutí jsem si všiml nepatrných náznaků na číslo 13. 13 žvýkaček na chodníku před nemocnicí, která má asi 13 třetích pater. 13 pohledů na mrtvolku pod prostěradlem s rúzným stupněm zoomu. 13 lidí útočících na dům hrdinů "trefim telku ze 2 metrů" a "tuk je skoro kevlar". Skalní fandové mluví i o třináctkách kdesi po zdech, ale ty jsem ještě neobjevil. Ve své životní roli září Tiff Rodriguezová, která opět všechny přesvědčuje o tom, že nikdo nezahraje malou holku líp než ona. Zápletka jak od Dana Browna končí velkolepým finále na zadním sedadle automobilu. Film o tom, jak to dopadne, když se na nás na jeden den domluví Májové, peklo, ilumináti, Macura, Windows Visty a prstové ponožky nesmí chybět v žadné videotéce. ()

pyzma84 odpad!

všechny recenze uživatele

Tak natočiť takúto sračku asi napadlo niekoho, kto deň 13.13.13 prežil osobne. Treba si vybrať prst z konečníka a prestať sa uspokojovať a začať rozmýšľať nad tým, aké zbytočné filmy vypúšťate do éteru. Ani pri tak nízkom rozpočte takéto sračky nemôžu mať návratnosť, herci drevení, masky z kriedy a živočíšneho uhlia /to ste si mali radšej dať, ako vytvoriť tento prújem/ a steny obliate litrami kečupu. To už hádam domáce videá na mobile sú lepšie. ()

STRATEGYsro odpad!

všechny recenze uživatele

Extrémne zlý snímok... Viac hystérie som ešte snáď nevidel... Hysterický bol asi aj pán Bressack keď toto "dielo" plodil. ()

Dalajlada odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle byl naprosto úžasný film. Nebýt herců, hereckých výkonů, hudby, efektů, scénáře a dalších podružných věcí. ()

Reklama

Reklama