Reklama

Reklama

The Hollow Point

  • USA The Man on Carrion Road (pracovní název)
Trailer

Obsahy(1)

V městečku Los Reyes County v Arizoně se jako na jiných místech, která leží v blízkosti mexických hranic, pašují zbraně. Ken (David H. Stevens) jede právě za dealerem a čeká na svého parťáka Cliva (Nathan Stevens). Toho zastaví šerif Kilbaught zvaný Leland a provede u něj silniční kontrolu, která se trochu zvrtne a Clive je zastřelen. Je vyslán Wallace (Patrick Wilson), aby incident vyšetřil a nahradil šerifa. Při čekání dealer přepočítává peníze a hecuje Kena, že mu už moc času nezbývá, pokud se jeho kámoš neukáže. Ten nenechá nic náhodě a dealera okrade. Kartel vysílá čističe se seznamem lidí, kteří za to musí zaplatit. Začíná nelítostný souboj strážce pořádku se zabijákem. (PROCESOR)

(více)

Recenze (18)

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Chcel to byť coenovský postwestern, namiesto toho z toho vyliezla otravná zlátanina, ktorá má buď idiotský scenár, alebo niekto z hotového filmu vystrihol každú druhú scénu. Trestuhodné plytvanie kvalitných obsadením! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Fajn béčkový thrill od slušného režiséra Gallega, který mi však více sedí v hororovém kabátku. Plusem je cásting kde je sympaťák Patrick Wilson staréj alkáč Ian McShane a solidní záporák John Leguizamo. Občas příjemně brutální scéna a potěší i Western feel look, ale celkově všeho všudy průměrná podívaná v každém ohledu jak příběhově tak akčně. Na zhlédnutí však v pohodě. 60% ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Týmto projektilom sa hovorí Zabijaci policajtov.“ – „Prečo?“ – „Lebo zabíjajú policajtov.“ Ian McShane a Patrick Wilson (ktorého si snáď raz prestanú mýliť s Coleom Hauserom) sú dobrá dvojka, ale majú málo spoločných scén, čiže technicky prísne vzaté nejde o čistokrvný buddy movie. Nepoteší ani slabé zlo - John Leguizamo sa síce snaží, ale pri tajomnej hláške „do mestečka príde temná pomsta!“ si predsa len predstavíte niečo viac, než magora s mačetou. Scenár je hrozný, strašne zamotaný a pritom veľmi jednoduchý. Ponúka množstvo klišé a WTF momentov, ako je prežitie týpka v na cimpr-campr rozstrieľanom aute, bezproblémové prežitie odseknutej končatiny (hovorí tu niekomu niečo pojem vykrvácanie?) alebo neschopnosť trafiť chlapíka, ktorý je odo mňa meter a pol (a ja mám samopal). A to som ešte nespomenul nesympatický kasting vedľajších rolí (Jim Belushi!) a to, že niektoré kľúčové scény boli vystrihnuté (McShane v kancelárii predajcu ojazdených áut). Najviac ma však naštval ženský element, ktorý tento spočiatku príjemne tvrďácky chlapský „western“ stiahol ku dnu. Chlapíka takmer zacementujú zaživa, odseknú mu ruku, všade samé vraždy, korupcia a obchod s muníciou a ona „Sľúbil si mi to!“, „Nebola som ti dosť dobrá?“ alebo „Prečo si odišiel?“. Akože sorry, ale ja by som ju hodil do nádrže s kečupom a išiel preč. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jméno režiséra mě zrovna moc nelákalo, ale říkal jsem si, že s tímhle obsazením by to zase nemuselo být tak hrozné. Ale bylo. Postavy nezajímavé, děj utahaný a hlavně jsem měl pocit, že to nikoho z přítomných nebaví. A to se přeneslo i na mě. Měl jsem obrovský problém se vůbec dodívat. 10% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Uondana detektivka z vidlakova s nevyraznymi postavami a nulovou atmosferou. Herecke obsadenie je solidne, ale vsetci hraju strasne nezazivne az som mal pocit, ze sa film zastavil. Kvalitna technicka stranka v podobe nejakej tej kratuckej prestrelky s gore efektami, to nezachrani. Trailer vyzeral bohovsky napinavo. Film taky nie je ani na sekundu. 3/10. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Líbí se mi, že se jedná o docela pěkně drsný film, kde ty rány skutečně bolí. Příběh není nějak překvapivý, ale je zajímavá právě v tom, jak je drsný. Líbí se mi i herecké obsazení, kdy Patrick Wilson patří k mým oblíbeným hercům. Role šerifa mu sedla. Navíc Ian McShane mu skvěle sekunduje, ale teprve John Leguizamo je pořádně temný. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Vlastně jsem vod něj ještě nic dobrýho neviděl.A ani tohle nemá kdovíjakou kvalitu.A to sem u toho slušně zachrápával,a pořád sem se vracel v ději,Blbost.30%. ()

PROCESOR 

všechny recenze uživatele

Zaplivaný americký městečko u mexických hranic, kde se pašují zbraně. V městečku je drsný šerif, který bere spravedlnost do vlastních rukou a mexický kartel si to nenechá líbit a vysílá zabijáká-čističe (Brutální Nikita) se seznamem lidí, kteří za to zaplatí, kdeže sem to jenom už viděl…(Tahle země není pro starý). Vypadá to na moderní western, jak se dnes říká, ale mě tam pořád chyběl ten tah na branku. Furt tomu chyběla ta závěrečná akce. Vlastně tam byla, ale mě neuspokojila. Mělo to skončit soubojem šerif versus padouch, jako v těch westernech… ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek lze považovat za moderní western mířící převážně do hloubky dramatizace. Akce se to však samozřejmě nevyhýbá. Je jich tu dost a v rámci děje jsou vydařené. Děj je vkusně propracovaný, ale některé jednotlivé střípky k lepšímu pochopení si přeci jen divák musí poskládat sám. Jedná se o vcelku drsný příběh i když se tvůrci ani zde nevymanili různých podivností a klišé. Bez toho by to ale asi takto nevyznělo, takže určitá komiksovost v tomto případě není nijak na škodu. Snímek je krásně plynulý, nikde zbytečně dějově neuhýbá a nemá hluchých míst. Pokud se u toho tedy nebude moc přemýšlet proč tenhle neudělal toto a proč naopak tamto, zůstane biják, který ponechá příjemnou filmovou podívanou. ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele

Se divím,že jsem dodíval tenhle škvarek.Popravdě jsem teď kouknul,že i Gallego má za sebou film Open Grave a můžu to říct to stejný tady.Nepočítám casting,protože vlastně díky tomu člověk dokouká scény poskládaný jak kdyby to dělalo tříleté dítě.Tolik nelogických scén,který opět k sobě nedokáží pasovat,díky bravurnímu střihu,kdy si tam postavy stěžují,jednají,jsou indisponovaný,některý zbytečný a hrají v námětu,jen v tom námětu,aby vlastně byla nějaká struktura filmu řečena z jednoho vidlákova.Jako nechápu,ale v tom jádru pudla je film naprosto zbytečný,ale ještě je koukatelný,ale za každou scénou se člověk nestačí divit,kdy jsem si říkal,proboha aspoň řekni,že ty prachy co sis vzal,tak sis vzal jenom podíl,protože to kartel,ten především zajímá nejvíce.No a nazdar,opět z ničeho nic jeden frajer ve vaně a zrovna tam jde pan šerif,který vykope druhýho,aby vzápětí s ním pracoval,kdy s useknutou rukou musí jít právě k němu a né hned do nemocnice,či v lepším případě si jí vůbec zavolat.Fakt špeky neskutečný.Belushi je fajn,ale opět další postava kopnutá do zadku,aby něco přehrála.On totiž kartel tu vůbec není,jen nějaký a to vlastně divák taky nemůže vůbec vědět,že kdo to je.Chodí v policejním a je ve vazbě a pak odejde jak kdyby šel do Alberta pro rohlíky.WTF.Těhle spektakulárních scén je tam mraky,vlastně za každou scénou,se člověk nestačí divit,s čím tvůrci přijdou.Šerif by toho nájemnýho vraha už zabil v jeho domě,ale to by nesplnilo stopáž,tak musíme do dalších epopejí.Ten buranov fajn,klidně více hudby,sem tam kamera z podhledu fajn,ale tohle nezachrání ani Páťa Wilsonovic.30% ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Uvodna scena slubovala velkolepou podivanou z prostredia mafie a paseractva, bohuzial jedina velkolepa scena z filmu. Hlavnemu serifovi hned na zaciatku odseknu macetou ruku a s takou ofacovanou beha do konca filmu ako zombie, osviezenim je vyborne zahrany zaporak John Leguizamo a takisto Ian McShane so svojou flaskou a Deserteagle. Nebyt tej odseknutej ruky mohlo to byt slusne ale mali ste uz colen porezany prst?Nedokaze s tou rukou nic robit a keby ju nemate nedokazete preskakovat ploty a dokonca zapasit so zabijakom v plnej sile,preto hviezda menej. ()

Recoba 

všechny recenze uživatele

Co na peniazoch chybalo, chalani dohnali na scenari a rezii, herci fajn, poctive tri, ale musim 4, nech to dvihnem. urcite to ma na viac ako 48% ()

Související novinky

Španělé, kam se podíváš

Španělé, kam se podíváš

16.02.2014

Španělská kinematografie se v posledních letech díky několika talentovaným tvůrcům s velkými hity stala velkým dodavatelem kvalitních hororů a thrillerů. Tento trend se dále rozvijí s tím, že přední… (více)

Reklama

Reklama