Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Smosh je americký kanál YouTube, který každý pátek kolem 21:00 (údaj pro časové pásmo ČR) vydává jeden krátký příběh, hudební videoklip, parodii nebo jiný typ krátkého videa. Dohromady mají od roku 2006 na kontě již přes 300 videí. Mezi nejznámější patří Food Battle, If _ were real, Ultimate Assasnis Creed 3 Song, Deleted Scenes from Harry Potter, nebo Boxman. Kromě kanálu Smosh, mají ještě další, bonusové kanály: Smosh 2nd Channel, AskCharlie, Shut Up! Cartoons, SmoshGames, WatchUsLiveAndStuff a ElSmosh. (PotterMan999)

(více)

Recenze (9)

BigDeal 

všechny recenze uživatele

Youtube je síce mojim druhým domovom, no akokoľvek som sa snažil, dvojica Smosh mi (na pár výnimiek) so svojim extrémnym prehrávaním nikdy nesadla. ()

pankreminek 

všechny recenze uživatele

Smosh má a vždycky měl lepší a horší chvilky. Když zrovna došlo na ty lepší, tak fajn, ale jak mám hodnotit jinak, když je většina, tak k uzoufání trapná? ()

Splasher

všechny recenze uživatele

Haaaaaaaaaaauuuu itz goin'? My name is PjůůůůůůůůůdiKráááááááááááj. ČSFD. Thats cheating. YOU BROKE THE RULES! YOU BROKE THE RULES! YOU BROKE THE RULES! YOU BROKE THE RULES! YOU BROKE THE RULES! YOU BROKE THE RULES! YOU BROKE THE RULES! YOU BROKE THE RULES! YOU BROKE THE RULES! YOU CANT FIX IT! ggvkjvbvbkjf jbvcjbajbvjfv ajfbv jf vfjvb jb fjb jfbvabfvfbvaubf vbdfjvj bfdjb vfdvb fdvb fdc fmcffdckdvfbdvbdbvid\vbjk fbbb\ bd. __________________________________________________________________________________ Bro fist, POMO. ()

Kucndo 

všechny recenze uživatele

Youtubové guilty pleasure #1. Humor primitivní, trapnost maximální, ale mě to prostě baví sledovat... a to podobný channely fakt ignoruju. ()

POWY 

všechny recenze uživatele

Smosh jsou originální a od začátku dělali věci jinak než ostatní. Tím Vás buď dostanou nebo znechutí. Přehrávání je pro ně typické. S jejich tvorbou to jde z kopce, začinají být občas opravdu moc trapný. Nikdy je nepřestanu sledovat a obdivovat, určitě stojí za to, dát jim šanci. ()

tXtX 

všechny recenze uživatele

Môj prvý youtube kanál, ktorý som začal pred ôsmimi rokmi odoberať už dávno nie je to, čo to býval. Nájsť za posledné dva-tri roky vtipnú vec je umenie. Staré dobré časy. Vždy sa rád vraciam ku klasikám. Tvorba 06-2012 - 85%. SMOSH dnes - 30% ()

Reklama

Reklama