Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (184)

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Po pár pivech jsem se kupodivu smál od samýho začátku, ale znovu a vstřízlivej se na to radši koukat nebudu, protože bych možnááááá šel na 2-3* :-DD ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Parádní oddychovka. Hart a Cube tvoří vtipnou dvojici, příběh je sice klišé, ale pár dobrých vtipů se najde. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Pro zasvěcené určitě postačí, když napíšu, že se jedná o komedii s Kevinem Hartem, Ice Cubem, režírovanou Timem Storym. Naštěstí to není vyložené peklo, ale celá první věta, dokonale vystihuje kvality filmu. Jako přesvědčení pomůže i trailer, který přesně ukazuje, jaký film je a pokud se divák zeptá, proč tohle neustále vzniká, stačí se podívat na náklady a tržby. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Pro mě oddychová, akční komedie, kde Kevin Hart hláškuje jak o život. Dialogy s ním mě slušně rozesmáli a tak jsem se u filmu ani minutku nenudil. Nechybí dobrá akce, skvělé situace a Hart. On je fakt nehorázná držka. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Skvělá akční jízda. Tvrďáckej policista Ice Cube a šašek Kevin Hart. Především Kevin Hart táhne tenhle film, já jsem se dokonale bavil díky němu, cokoliv udělal nebo řekl, tak jsem se musel smát. :-D Fakt dobrá akční komedie, spousta humoru i akce, co víc si přát. Těším se na dvojku :-) ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Není to žádné veledílo, akce taky moc není, ale na takové oddychové pobavení to docela stačí. Jo, Kevin Hart si až moc hraje na ukecaného Eddie Murphyho a nejde mu to, ale zase to má poměrně uvěřitelné vedení děje a vztahů (tedy až na skutečnost, proč by si taková hezká, vysoká černoška vybrala za partnera tak hloupě se chovajícího prcka), sem tam docela dobré vtipy (brokovnice, výbuch továrny, zadek auta). Ale akční to fakt není, i ten Laurence je tady zklamáním a moc nepředvede. Přesto to drží po kupě a sem tam prostě pobaví. ()

Morholt odpad!

všechny recenze uživatele

Nechutná negerská slátanina s neskutečně špatnym Ice Cubem a o dvě třídy horším a netalentovanym Kevinem Hartem. Další film do kolonky "Pro příšernou sračkovost nedokoukáno". ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Po dlhej dobe negerska komedia na ktoru som sa tesil, lebo trailery mi pripadali vtipne a Kevina Harta povazujem za novu vtipnu negersku hviezdu. Nakoniec som ale zo samotneho filmu sklamany, pretoze najlepsie vtipy boli v trailery (niektore vyzneli dokonca vtipnejsie ako vo filme vdaka tomu, ze vo filme boli alternativne zabery). Pripada mi, ze za slabsi vysledok môze hlavne reziser, ktory nevie odrezirovat potencionalne vtipne sceny s adekvatnym timingom. Tym padom sa moze Kevin Hart snazit jak divy, ale vela jeho infantilnych etud vyjde na zmar. Napriek tomu prave vdaka hercom je to stale slusna komedia. Chemia medzi otravnym Hartom a dobre obsadenym nesympatickym drsnym negrom Icom Cubeom funguje bezchybne. Len vdaka nim davam filmu tesne aj tu tretiu hviezdicku. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart je skvelý komik, ale jeho filmy stoja za starú belu. Ice Cube je stoporený ako akýkoľvek iný gangster, len vďaka bohu tentoraz nezachraňuje celý svet. Priamočiare a hlúpe, bez výraznejšej scény, ale s krásnou čokoládkou s perfektnými nohami. Niektoré veci úsmevné, ale väčšinou hluchota. Znesiteľné len v tom kontexte, že si chcete po dlhom čase pustiť naozaj niečo tupučké. ()

Dale 

všechny recenze uživatele

Bad Boys to nie sú, ale keď to porovnám s Dvojkou, tak je to o niečo lepší príbeh a Hart je síce aj tu otravný, ale nie až tak neznesiteľne ako v dvojke, takže priemerná akčná komédia, ktorá nejak extra nenadchne, no ani neurazí. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Typická americká buddy movie, tentokrát ale menej vtipná a akčná ako jej súkmeňovci. Kevin Hart je zvláštny hlavne tým, že sa vôbec stal v Amerike hviezdou, čo aj svedčí o vkuse miestneho publika. Je až účelovo trápny a zasmejete sa ( resp. pousmejete ) nad zhruba 2-3 vecičkami, ktoré vypáli. No nič moc teda. Na takú superstar. Takže hurá na dvojku, ktorú vďaka vysokým tržbám môžme za nedlhú dobu očakávať. ()

VojinRyan 

všechny recenze uživatele

Snaha o novú černošskú dvojicu ( Smith-Lawrence ) alebo Eddie Murphy?? Žiaľ vôbec sa to nepodarilo. Ice Cube hrá to svoje celý čas ale Kevin Hart mi prišiel strašne otravný, nie moc talentovaný a pôsobilo to na mňa veľmi chcene. Príbeh nič moc, taký typický príbeh typu " ty si policajt a ja nie, tak spravím blbosť aby som sa stal policajtom". Nič výnimočné a po prvom pozretí na to zabudnete behom pár minút a nevybaví sa vám jediná scéna, ktorá by stála zato. 35% - 2*. ()

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Až doteď jsem asi plně nechápal pojem "Černošská komedie". Zřejmě to má znamenat, že jeden blb se chová jako tvrďák i když sere a druhý se chová jak živoucí ukázka nedosavadního stupně evoluce (aniž bych měl něco proti černochům nebo Afroameričanům - pokud se takhle nechovají záměrně, aby právě dokázali pravdivost teze evoluce). Jinak je to ale průměrná buddy-krimi-komedie, která vás neobohatí o nic jiného, než jen dva poznatky: Ice Cubovi tyhle nenáročné role kupodivu celkem sedí -a- na seznam si můžete připsat dalšího otravného černošského rádoby-komika, hned pod Tracy Morgana. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Strašlivě provařené schéma buddy movies, které prostě už nefunguje tak, jak by mělo. Ice Cube je překvapivě dobrý, Kevin Hart je prostě jenom otravný a vy moc chcete, aby to schytal mnohem víc. No, jede se i v zajetých kolejích příběhu, který nic specifického nepřinese. Tim Story jen dál dokazuje, že je prostě jen podprůměrný filmař. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

"Can we like got those earplugs or anything like that? - No, usually the bad guys don't give us time to put on that kind of stuff." Silně podprůměrná akční komedie s naprosto nesympatickými herci a zápletkou jak když pojďme. Pár vtipných scének se našlo, za to je 1*, ale jinak to celé bylo jak přes kopírák s jinými podobnými filmy ale narozdíl od nich to nevynikalo žádnou originalitou. "I got him to talk to, didn't I? - Yeah, you've got a very interesting interrogation voice. Nice and squeaky." A ty zpomalené scény mi přišly spíše k smíchu, než že by mě ohromily svým filmařským umem. "Don't touch me. - It was a tap, I didn't touch you. That's difference. This si touching." ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Opět další komedie postavená na klasickém tématu protikladů hlavních postav s Kevinem Hartem a Ice Cubem v hlavních rolích. To už mluví úplně samo za sebe. Karty jsou v tomhle případě jasně rozdané a odkryté, žádné blafování. Film ani s poctivě zajetých kolejí nevybučuje a nic nového nepřináší. Je to naprosto neškodná oddechovka na deštivé odpoledne. Nic víc a nic míň. ()

Reklama

Reklama