Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (184)

MATADOR 

všechny recenze uživatele

Jo, jasně, podobných buddy movie, kdy se týpci nemají rádi tu bylo již tolik, ale tahle jízda mě bavila. Mělo to šťávu a i postavy mě bavily. Něco podobného by mohlo vycházet jednou ročně a moc bych se nezlobil, asi mám pro podobné filmy slabost. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

ice cube a kevin hart maju medzi sebou nulovu chemiu, cube mi ako drsnak nikdy nesedel a harta za vtipneho prilis nepovazujem (na zaklade jeho stand upu a nie filmov). sem tam nejaky vtip zafunguje, ale to je asi tak vsetko... ()

stuntmanMIKE 

všechny recenze uživatele

No popravde som čakal nejakú trápnu negerskú "wosap" komédiu, ale v skutočnosti je to celkom sranda. Ľadovú kocku rád nemám a podľa mňa má charizmu hodnú svojho mena, takže toto to trošku brzdí, ale inak som celkom spokojný. Tešil som sa, že tomu napálim odpad!, ale fakt ma to milo prekvapilo. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

To bude jízda švárůůůůůů... Ice Cube mě se svým tvrďáckým kukučem sere už dlouho. Připomíná mi typickýho cikánka, kterej si ukradl svoje první kolo před Albertem a je king největší. Jeho malej střelenej švára je trumbera jako prase, ale narovinu říkám, že mě kolikrát rozesmál. Prostě mega napodobenina Mizerů, která neurazí, ale ani nenadchne. Pohodový tři hvězdy. 60% ()

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Vladne tomu suverenne US mentalita a ukricany US Kevin Hart a jeho humor. Uz mnohe filmy Chrisa Rocka su skor pre US publikum, Europa na to hladi s otvorenou chlebarnou, jak tuna    : 0 % ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Přiznám se ,že už dlouho čekám na nějakou tvrdou,zábavnou akční komedii,a vono furt nic.Vždycky to zkurvěj nějakym dementem,kterej piští,mele furt pantem,a je trapnej až na půdu.Ne příliš zábavná pitomost.50%. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Absolutně nesourodá dvojice, kdy jeden je drsným policajtem a druhý pařmen videoher a čerstvým uchazečem na policejní akademii. Detektiv James dává Benovi jeden den a je přesvědčen, že ho jeho nadšení opustí. Zprvů má Ben velké problémy s autoritou, ale postupem času zjišťuje drobné střípky do skládačky, kterou řeší James. 40% ()

tom88 

všechny recenze uživatele

Klasická, americká, ukecaná krimi komédia, ktorá síce nenadchne každého, ale nenáročnému divákovi na jedno poobedie úplne postačí. Ice Cube zrovna nie je môj obľúbenec, no spolu s černoškom Kevinom Hartom tvorili celkom zábavnú dvojku. Ak vznikne aj dvojka, myslím že sa nebudem brániť. Ovšem pokiaľ to nebude direct to DVD. 60% ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Vím že to je blbost, ale já mám takové filmy rád. Stačí když se k sobě přifaří dva odlišní a vtipní chlápci a mám o radost postaráno. Není to sice ani tak vtipné jako spíš akční, ale kdyby se v tomto filmu oběvoval vynucený humor bylo by to jen ke škodě a když se objevuje v té správné chvíli kdy má je to lépe. ( 29.11.14/PC ) ()

Deyw 

všechny recenze uživatele

vklidu sranda...kevin hraje takovyho gamera, kterej si mysli, ze je to vsechno easy jako ve hre..a cube hraje ultra drsnyho fizla kterej se o vsehcno postara sam...kdyz sou spolu tak je jasny, ze se popichujou a serou se na vzajem, ale je to vklidu sranda..bavil sem se..hodne vpohode.. ()

chelseaman22 

všechny recenze uživatele

Je těžko pochopitelné, že producenti investují do podobných chujovin, jimiž je kinematografický trh prosycen (po zjištění výdělku beru zpět, kdo na tohle probůh šel do kina?!). Jako EU diktuje, kdo bude pěstovat cukrovku, tak nějaký ten kápo v Hollywoodu by měl omezit podobně připitomělé filmy, kde jsou dva flojdové, jež všechny zachrání a následně jsou plácáni po zádech kolegy, kapitánem ba afroamerickým prezidentem! Bohudíky tomu nelze upřít jakous takous humornou složku, jež rozkládá alespoň část divákova nevole. 46% Celosvětový výdělek k 8. 4. 2014: $148,482,227, což je 5,94 násobek budgetu ()

Triple H 

všechny recenze uživatele

Blbina, ale nehrá sa to na nič viac. Film odsýpa a Ice Cube a Kevin Hart sú obstojná dvojica. Hart vie pobaviť, ale rovným dielom vie byť aj vrcholne otravný. Ale nie je to idiot, len chápe v akej polohe ho diváci budú akceptovať. ()

Jizni Tlapa 

všechny recenze uživatele

Kdo by čekal umění, zasloužil by pár facek,klidně od Ice. Tohle je na první pohled (obszaní,název a hlavně žánr)Béčko jako blázen a nutně tak na něj nahlížet. Ice s Hartem jsou skvěle se doplňující dvojka a díky netrapně dotaženému scénáři jim to oběma sedí. Dobře provedená akce a příběh bez nápadu jsou třešničkou.........perfektní, zde nepochopená, oddychovka...dobrá práce ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem byl k tomuhle filmu více než vstřícný, třebaže černošské policejní komedie jsou pro mě nejmocnějším patosem tohoto žánru a dnes už bych si nic podobného, nebo dokonce souvisejícího, nepustil. Oba zdejší hlavní aktéři jsou pro mě nehodnotnými herci, kteří umí místy rozesmát, ale nikdy mě jakýmkoli kouskem ze své filmografie neuchvátí. ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ice Cube, je celkom solídny drsňák. Alebo tak iba vyzerá vedľa toho žaluďa Harta. Kevin sa úspešne stáva mojím najneobľúbenejším černošským hercom. Už v Grudge match bol jedinou slabinou filmu. Jeho otravnosť je unikátna. Plusom je, že tu mal celkom solídnu pipku, ktorá keď bola v nohavičkách vyzerala viac ako dobre. A pár krát som sa fakt zasmial. Nie často. Ale asi trikrát fakt schuti. A občasná akcia padne vhod. Slabé 3*. 50% ()

Reklama

Reklama