Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (184)

Pump 

všechny recenze uživatele

Opravdu prima akční komedie s prvky, které jsem nikde neviděl. Skvělý Hart a Cube na nichž tento film stojí i padá. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Většinou Kevina Harta snáším a jeho uječený humor mi nijak nevadí, ale tady pomyslnou čáru otravnosti dalece překročil. Velký podíl viny na tom nese unylá režie Tima Storyho, která se v podprůměrné akci nezmůže na víc než bezkrevnou rutinu a v natahovaných dialogových etudách nezvládá herce jakkoliv usměrnit, ani vlít trochu šťávy do předvídatelně plytké "Training Day" premisy. Ta jednotvárnost děje, postav a keců keců keců je úmorná. ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

Brothers natočili ďalšiu tuctovú, nezáživnú komédiu s preafektovaným negrom v hlavnej úlohe. Čakal som, že aspoň otravný a ukecaný Kevin Hart, ktorého som si v poslednej dobe celkom obľúbil, to zachráni, no nestalo sa. Falošní poliši tiež neboli komédia roka, ale vďaka sympatickej ústrednej dvojke tento policajský minisúboj jednoznačne vyhrávajú. 35 % ()

SG-1 

všechny recenze uživatele

"Máma byla striptérka, říkala si Asfalt. Kdo z vás měl mámu, která pleskala zadkem za prachy?" -Ben- ()

herr_carter 

všechny recenze uživatele

"Já jsem mozek a vy jste údy..Údy?Jo, plurál od slova úd..".Po superotravném začátku to nakonec špatný nebylo, celkem zábava. Je sice fakt, že z Ledovýho Kuby nikdy herec asi nevyroste (jeden zamračenej výraz je prostě málo), ale dost to od půlky zachraňoval uřvaný a užvaněný Hart, takže nakonec průměrná oddychovka a pěkné 3*..................moje hodnocení = 6 z 10. ()

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Od Ride Along jsem dostal přesně to, co jsem očekával. Blbý na tom je, že jsem neočekával vůbec nic dobrého, a to se bohužel vyplnilo. Černošské komedie mě sice tedy nejspíš nikdy neposadí na zadek, což ovšem neznamená, že mě nemohou pobavit. Tohle je ale tak tuctová a nezábavná podívaná, že jsem až čuměl, jak moc jsem se u toho trápil. Jeden negřík strááášně moc drsný polda, druhý negřík malý, užvaněný nekňuba, a i když se neustále mezi sebou slovně špičkují a nemají se rádi, tak přes všechny nezdary a rozepře nakonec společně přeci jen zločinu utnou tipec a bok po boku, jako nejcoolovější parťáci, mohou směle dál vykročit k druhému dílu. To, že jde už o po miliontý omleté téma by ale ještě nebyl asi ten největší průser, daleko horší totiž je, jak to celé ani trochu nefunguje. Zápletka je fakt blbá, až to bolí, neskutečně předvídatelná, bez tempa a v podstatě i bez akce a napětí. Veškeré postavy se pak chovají strašně naivně, ústřední duo je navíc otravné jak hemeroidy, ukecaný Hart mě jako vždy vytáčel až k posrání a Cube ty svý správňácký drsňáky už taky seká pořád stejně jako Baťa cvičky, navíc mi přišlo, že to mezi nimi ani příliš nejiskřilo a nakonec to nejpodstatnější, ono to celé nebylo vůbec, ale opravdu vůbec ani trochu vtipné. Použitý humor vyzněl prostě většinou zcela trapně, anebo v tom lepším případě vyšuměl úplně do prázdna, ale prostě ten film po této stránce naprosto selhal. Já tedy dokážu respektovat, že cílové publikum se může u této krimikomedie možná i pobavit, nebo si ho dokonce i užít, ale mě tento typ snímků už spíš ubíjí, takže ode mě tato taškařice doporučení určitě nezíská, neboť nepřinesla vůbec nic nového a navíc není ani trochu vtipná. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Sám som bol prekvapený, že som film dopozeral bez problémov na to, že tam hrá asi najnecharizmatickejší herec a najnevtipnejší komik súčasnosti. Fishburne tam hrá asi 10 minút a v pohode Ajskjuba strčí do vrecka. Akčná stránka na Tima Storyho obstojná, takže na oddychový večer to bola dobrá voľba. ()

NifKor 

všechny recenze uživatele

Řeknu to upřímně jedna z nejlepších komedií co jsem kdy viděl teda pro mě. Ice Cube a Kevin Hart jsou úžasná dvojka těšil jsem se až se na to kouknu, prostě tihle dva mě dostali humorem, kterého je ve filmu hodně. Né že by tam vadilo právě, že naopak moc se tam hodilo. Jízdu švárů jsem vůbec nebral vážně vypl jsem mozek a smál se vtipům. Tehle film je super a proto má 4 hvězdy8/10 ()

divak84 

všechny recenze uživatele

ice cube se opět rozhodl postavit se za kameru a opět to dopadlo tak jak to dopadnout mělo - bídně. ten jeho stupidní, hard ass drsňácký ksicht neobstával ani u NWA ani ve videoklipech, byť si bral na pomoc dr dre, ale tady , zvlášt když vtipkuje o výšce sveho (ne)partnera a sám je menší než většina dalších postav, je spíš k smíchu. o ničem film, nudnej, strašně se to táhne, Hart je sice otravný ale aspon je trošku svůj. divim se, že takovej leguizamo (ale asi má dluhy) se do takoveho paskvilu nechal naverbovat. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem v lepším případě průměrnou komedii a dostal jsem ji. Ice Cube to tu sice odehraje s jedním výrazem, ale čert to vem. Je to fakt zábavné a o to jde v první řadě. ()

Paity 

všechny recenze uživatele

Kdyby nebylo toho otravy, který chtěl pořád dokázat, že má na to být poldou, dám i tři hvězdy. Na opakování, natož zařazení do filmotéky to však rozhodně není. ()

Litvicek 

všechny recenze uživatele

Pamatuji, že jsem se na tenhle film díval celkem dvakrát a dvakrát jsem byl zhulený. Na kvalitě to přidalo, to musím tedy uznat. Smál jsem se i naprostým pičovinám, takže doporučuji koupit gramík a pustit do nálady. ()

Dyas 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připomnělo policajty na baterky. Jako komedie to není špatné a pokud se někomu líbili právě ti policajti, neměl by mít u tohoto filmu problém. Ice Cube je neohrožený policajtský frajer a Kevin Hart "baba", která se snaží ze všeho vykecat. Celkově to má nevýrazný a jednoduchý příběh. Naštěstí se to dobře sledovalo a vtipné scény tam jsou. Taková průměrná komedie. ()

SpameR 

všechny recenze uživatele

Přesně takhle si představuji akční komedii, zajímavý a akční příběh, hodně akce a samozřejmě plno "amerického" humoru. ()

Strandmon 

všechny recenze uživatele

Další černošská komedie, co má koule až po kolena! Já nevím co od toho čekat více. Samozřejmě je to tupá blbost, ale má za úkol pobavit. A to se jí u mě povedlo. ()

Lefty86 

všechny recenze uživatele

Mě na rozdíl od velké části diváků nevadí ty uřvaní užvanění černoši. Začal to asi Eddie Murphy a úspěšně se toho chytili a pokračovali Chrisové Rock a Tucker, nebo dnes Kevin Hart. Jenže ta postava tady je taková nemastná neslaná. Celkově Švárové nepřinesou nic moc velkýho. Nijak zvlášť vás ani nepobaví ani nenas****. Ice Cube tuhle polohu umí, ale je otázka jestli někdy předvedl nějakou jinou. Průměr, dvojku si pustím, ze zvědavosti. 50% ()

Reklama

Reklama