Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (184)

Jason69 

všechny recenze uživatele

Černošská komedie s dvojicí Ice Cube, který má po celý film stejný nas*aný ksicht a užvaněný Kevin Hart mě opravdu neoslovila. Trailer daleko předčil celý film a pokud právě v traileru bylo něco vtipného, tak ve filmu už to má absolutně nulový efekt. 50% ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele

Tak hodnotenie tomuto filmu odpovedá no napriek tomu sa to dá. Takže Cube je dobrý herec no tuto mi veľmi nesadol v Streetoch bol brutálny. Hart je super komik, čo urobil srandovné tam som sa smial, jeho frajerka je kočka, Fishburne má síce málo priestoru ale je dobrý záporák a Leguiziamo ako SPOILER: zradná policajná sviňa je tiež v pohode. Akcia nemá čo ponúknuť a nie je jej tu veľa v podstate sú tu 3 akčné sekvencie ktoré ale nemajú grády ani nápad. Humor je na tom lepšie ale iba vdaka Hartovi. Suma sumárom priemer za silné 3* a teším sa na dvojku tá je vraj lepšia. ()

curil 

všechny recenze uživatele

Chvíli mi trvalo, než jsem přivykl "černoušskému" humoru a celkové ukřičenosti celého filmu. Když už té akce v příběhu něco chybí, tak se nahradí otřelými dialogy a vtípky. Celkově film ale není špatný, bavil jsem se poměrně dobře. Jen už tu všechno bylo v podání průkopníka tohoto stylu Eddieho Murphyho. Kevin Hart a Ice Cube je rozhodně dobré herecké spojení. ()

Honzulik 

všechny recenze uživatele

Ride Along - byl jsem zvědavý na premiéru tohoto filmu, neboť stále čekám na solidní film roku 2014. Povídá se, že začátek roku je pro filmaře vždy nejhorší a asi na tom je dost pravdy. Ride Along s Kevinem Hartem a Ice Cubem je průměrný film, který ničím nepřekvapí a je celkem nudný. Hlavní vinu vidím ve scénáristech, kteří mohli určitě pro diváka udělat víc. Věčný boj policajtů s podsvětím má svůj tradiční potenciál, ale tady to bylo vše nějaké nedomyšlené a amaterské. Kevin Hart je v současnosti jedním z nejvtipnějších komiků, přitom v v tomto filmu předvádí scénky, které nejsou vůbec vtipné. Ale abych byl spravedlivý, Ride Along není zase tak úplná ztráta času. Svou roli se mi líbil také John Leguizamo, ale i tento aktér by si zasloužil lepší obraz, neboť určitě má na víc... ()

SharpeR1 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie, rasista nejsem a proto hodnotím 5 hvězdičkami, myslím si, že si tato komedie alespoň dvě zaslouží, ale za ty rasistické názory jsem tomu dvě hvězdy přidal. ()

dudo24 

všechny recenze uživatele

Vpohode jednorázovka. Zabaví. Prvá polovica bola trochu pomalšia aj chudobnejšia na humor. Potom sa to ale celkom rozbehlo. ()

AAVATARR 

všechny recenze uživatele

Po dlhšej dobe konečne akčná komédia, v ktorej pre dosiahnutie akčného orgazmu chýba už len scéna s Bruce(om) Willis(om) ako skáče v montérkach z lietadla priamo do úsmevu skorumpovaným kolegom ľadovej kocky. Málokedy ma nadchne niečo s prehnane drsným hlavným hrdinom (ICE CUBE), ale celok vyvažuje poloblázon Kevin Hart a.k.a. black hammer a ich chemické splynutie funguje od počiatočnej explózie až po finálny beh s deravou nohou. Motivačný príhovor o alkoholikovi bez nôh je TOP. Celkovo ide o priemernú komédiu s nadpriemernými prvkami. ()

waltosin 

všechny recenze uživatele

Největší jízda byla, když byly v klubu s případem č. 126 :D a samozřemě ve finále jak si hrál na mafianskýho bose :D Jako dvojka docela ušli, ale možná tomu chyběl ten šmrc,jakej bejvá u akčných komedii. Ice Cube poslední dobou víc hraje než rapuje a já s ním nemám žádnej problém, ba naopak mi připadá že mu tyhle role dokonale seděj. :) 55% ()

PetraMishka 

všechny recenze uživatele

Bohužel zoufalá nuda bez nápadu, vtipu a i akce nestojí za to, aby tento film člověk viděl. Jako jediné se mi líbilo, když mezi ně spadl granát a Kevin Hart ho hodil zpět, ale jinak samá šeď. ()

lobo87 

všechny recenze uživatele

Uletená buddy-komédia o nesúrodej a napriek tomu zohranej dvojici. Ice Cube si držal svoj tradičný nas*aný výraz a z Kevina Harta nám vyrástol dôstojní nástupca Eddieho Murphyho, Martina Lawrencea či Chrisa Tuckera. Zo spomínaných som si ho obľúbil asi najviac. Aj tu podnikal neustále útoky na moju bránicu a darilo sa mu celkom dobre. Potešilo ma, že film sa vyhol trápnym chvíľkam a držal si kvalitu po celý čas. Takisto ma potešila aj krásna Tika Sumpter :-). Teším sa na pokračovanie... 70% ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

V komédií Myslí ako on, ktorá je pre mňa žánrovou lahôdkou mal Kevin Hart originálnu rolu, ktorá mu náramne sekla. Podobnú rolu ukecaného chlapíka si zahral aj tu, lenže tu sa už o originalite nedá hovoriť. To čo stvárňoval,pred ním už stihli Chris Tucker a hlavne Martin Lawrence. Každopádne oddychovka, ktorá však nie je pre každého avšak fanúšikovia Kevina či Ice Cubea dostanú to čo chcú :) ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Taká klasická černošská komédia, ktorých síce bolo tucet, ale predsa len tieto komédie majú niečo do seba. Je to síce plné klišé a otrepaných dejových liniek, ale na pobavenie je to fajn. Ice Cube bol super a Kevin Hart mu slušne sekundoval, len mi trošku liezol na nervy. Takže v zásade len priemerná krimi komédia. 50 % ()

hufnagel 

všechny recenze uživatele

Bola to fakt veľmi slabá ukričaná černošská komédia.Tieto ich schémy sa podobajú ako jedno vajce druhému.Akcia a naháňačka na začiatku a potom sprdnutie u šéfa,v koľkých filmoch to už takto bolo.A vyzerá to ako nahrážka za starších Bad Boys. ()

mr.twizta 

všechny recenze uživatele

Tohle nefunguje. Ice Cube by chtel byt bad boy, ale to mu funguje maximalne v jeho textech. Kevin Hart, ktery me v Grudge Matchi opravdu bavil, tu na svoji cirkularkove fistuli zaradil petku a uspesne tak zhmotnil dalsiho cernosskeho Jar Jara. Pritomnost cele rady dobrych foru ovsem tezko maskuje absenci jakekoli chemie mezi tema dvema a Ice Cubovo imbecilni herectvi srazi celou zalezitost do dvouhvezdickovych vod. -> Treti Mizery prosim! ()

MorraEddie 

všechny recenze uživatele

Největší slabinou toho filmu je Kevin Hart. Ten člověk nemá ve filmovém průmyslu co dělat. Jeho hraní stylu " nezavřít hubu" mi silně leze na nervy. Ice Cube je sympaťák,který bez problému utáhl celý film. Z konečného výsledku nejsem,ale vůbec spokojený. Vtip - žádný , Akce - žádná, Děj - žádný. ()

Saxos 

všechny recenze uživatele

Uječenej a přiblblej strážnej ve škole s přiblblejma kecama, kterej chce být poldou, se Vás bude snažit 100 minut rozchechtat. Je to marný, je to marný. ()

Reklama

Reklama