Reklama

Reklama

Poslední dva roky se Ben (Kevin Hart), strážný ze střední školy, snaží dokázat detektivu Jamesovi (Ice Cube), že není blázen jenom do počítačových her, ale i do detektivovy sestry. Když Bena konečně přijmou na policejní akademii, James ho posadí na místo spolujezdce služebního auta, aby ho pořádně vystrašil a ukázal mu, že na práci u policie nemá. Události divoké noci je ale zavedou k nejnebezpečnějšímu zločinci ve městě a James na vlastní kůži pozná, že Ben nemá od prudkých slov daleko k činům. (Bontonfilm)

(více)

Recenze (184)

Timonthy 

všechny recenze uživatele

Vtipný, Ice Cube skvěle nahrává Hartovi. Ice Cuba mám rád i jako zpěváka, ale tu jeho roli tady bych mu věřil. Nejlepší jsou hlášky toho zelenáče na střelnici... Na obrazovkách v tom filmu jsou i Cheech a Chong. ()

MKV 

všechny recenze uživatele

V dnesni dobe uz nevychazi komedie tak, jako driv. Clovek se u nich moc nezasmeje a vetsinou jsou proplete i s romantickym pribehem, coz ja osobne moc nemusim. Oba dily Ride Along maji co nabidnout... Budete neustale pod palbou vtipnych hlasek Kevina Harta, ktereho osobne obdivuji a sleduji ho. Nicmene sice v obou dilech pribeh neni nijak oslnivy, ale tento handicap mi vubec nevadil. Rozpočet: $25,000,000 Celosvětové tržby: $153,733,800 Tržby z DVD: $21,174,734 v USA Tržby z BluRay: $10,896,159 v USA ()

Denzen 

všechny recenze uživatele

Veľa komentárov s horším hodnotením tu skritizovalo hlavné duo. Kevina Harta nemám nijako v láske, no myslím si, že úlohy vrieskajúceho idiota mu sadnú perfektne. Rovnako aj ten akože drsný výraz Cubea nie je až tak strašný. Príbehovo je to samozrejme lacnejšia verzia Bad Boys, jednoduchšia, bez veľkých naháňačiek a výbuchov. 50% ()

luxus1 

všechny recenze uživatele

Takže v první řadě musím určitě vyzdvihnout ten 'SOUNDTRACK' ten nemá chybu!! Filmů na podobný COP' Styl už sem asi přežraný avšak tenhle se trošku liší, (pro mě osobně) pohodový filmek s všestranně nadaným Ice Cubem a spoustou odkazů na jeho songy např. "TODAY WAS A GOOD DAY". ()

Foltin 

všechny recenze uživatele

Napodobenina Mizerů? Spíše nepovedený odpad na který zapomenout, film táhne jedině Kevin Hart, ale to ani zdaleka nestačí. Nejhorší na všem, že druhý díl BUDE! Cervenak za tvůj rasistický komentář bych tě popravil já. ()

jujask 

všechny recenze uživatele

Typicky americká policajná komédia. Drsňák a pošuk, (tlčhuba) ktorý viac kecá ako maká ale nakoniec všetko dobre dopadne. Celkom zaujímavý príbeh ktorý nemá žiadnu výpovednú hodnotu možno tak tolko že ked ho nepoznáš tak ho nesúď. Bavil som sa nie je to úplne že zlé. Je to na vás pánové.... ()

barneybishop 

všechny recenze uživatele

Už jenom proto, že jsem z gamerskýho těsta mi to nedává na výběr dát jiné ohodnocení. Jinak ale z mého hlediska super film, i s momenty, kde se člověk zasměje. :) ()

PytonSVK odpad!

všechny recenze uživatele

moj prvy odpad na CSFD..mozno prisny..ale Kevin Hart je pre mna stelesnenim neprijemneho, otravneho, nezabavneho "herca". ()

Bednobuch 

všechny recenze uživatele

Pár dobrých vtipů, ale většinou od Ice. To co předvádí minipolda není většinou vůbec legrační. Docela to ušlo, ale nemusím to určitě vidět znovu. ()

andy60 

všechny recenze uživatele

Že se tady někdo snaží napodobit Eddieho Murphyho je zcela evidentní. A protože mně ta jeho věčná ukecanost vždycky lezla krkem, ani Kevin Hart u mě nijak nezabodoval. Z celého jeho slovního průjmu byly k zasmání dva momenty. Za každý tedy dávám jednu hvězdičku. ()

OrelCop 

všechny recenze uživatele

Trochu mi to připadlo jako pokus o napodobeninu filmu Mizerové. Na kouknutí to nebylo zase tak nejhorší. Ale osobně si ten film asi už nikdy podruhé nepustím. Myslím, že momentální průměrné hodnocení 55% celkem odpovídá. ()

TJax 

všechny recenze uživatele

Mám rád Kevina Harta a jeho humor sa mi proste páči. Od tohto filmu som čakal jedinú vec, že sa zasmejem a presne toho som sa aj dočkal. Niekomu Kevinov humor nesedí a čaká od tohto filmu bohviečo. Pre mňa to bola kvalitná policajná komédia z obstojnou zápletkou. ()

kratajirka odpad!

všechny recenze uživatele

Funny Niggas. Zasměješ se, pobavíš se, ale vysoko hodnotit nebudeš. Komediální chvílema ano, ale nepřekvapí. 2 hvězdy jsou dostatečné ... ()

PowPow 

všechny recenze uživatele

Kevin Hart hraje otravného idiota skvěle, až tu jeho blbost ani nemůžete vydržet, ale tohle beru. Ice Cube si jede svoje, stejná postava, jaké má ve všech ostatních filmech. To by pořád nevadilo, kdyby to neshazoval ten nejotřepanější námět, co existuje (mlčenlivý tvrďák a ukecaný idiot jdou vyšetřovat zločin), který už házím do odpadu téměř automaticky, a kdyby to nemělo scénář a vtípky jako Krokodýl Dundee 3 (Cubeho "drsnost") plus debilně nedomyšlený případ s "neočekávaným" twistem. Ani jednou jsem se ani neusmál (Hart si bere brokovnici, říká, že to trochu kope a při výstřelu odletí dva metry dozadu - ha ha ha), od naprosté tragédie to zachraňuje jen troška akce v závěru. ()

Reklama

Reklama