Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V netrpělivě očekávaném pokračování filmu Mysli jako on, inspirovaném úspěšným románem Steva Harveye "Chovej se jako žena, mysli jako muž", se znovu setkáváme se všemi páry, které se tentokrát chystají na svatbu v Las Vegas. Jejich plány na romantický víkend se však zvrtnou vlivem nejrůznějších nehod a kompromitujících situací, které ohrožují poklidný průběh této velkolepé události. (HBO Europe)

(více)

Recenze (20)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Špatná vztahová komedie, kde se musíte celou dobu cítit trapně a dívat na otrávený ksichty party přátel ve Vegas, případně nudnou jízdu jejich odvázaných partnerek, než vás čeká na úplnej konec i trochu pohody. Vtipný to prakticky nebylo. Nechápu proč to kdo vzal tímhle směrem. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Od pokračování většinou čekám mnohem víc a nebo mnohem méně no tady sem dostal ve směs to samý v pohodě. ()

FFilipCZ 

všechny recenze uživatele

Po jedničce, která byla velice příjemné překvapení, přišla dvojka - naprostý propadák. Komedií z Las Vegas jsou mraky a tahle se od nich nikterak neodlišuje. Je to nudné, bez špetky inovace, s nezajímavě zahranými rolemi a v podstatě bez větších vtipných momentů. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Klasická romantická americká komedie, kde jde jen o to, aby se něco stalo, co na první pohled převrátí všechno, o co postavy usilují, ale vlastně došlo jen k tomu, že se ujistí, že to, co dělají, je správné. Uvěřitelné to není, ale sem tam se třeba objeví něco, co vás zaujme. Vzhledem k tomu, že je to pokračování, tak jsem se k těm postavám nijak rád nevracel. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Už ten prvotný film spred 2 rokov Think Like a Man sa ničím nevymykal z priemeru tohto žánru, no tento sequel to už asi naozaj ťažko mohol zachrániť. A keď som zbadal, že je to celé zasadené do prostredia (pred)svadobnej atmosféry Las Vegas, mal som razom v pred očami celý očakávaný scenár. Prekvapenie sa nekonalo a všetko išlo v línii bar - kasíno - strip club - väzenie - svadba. Hoci mal príbeh aj niekoľko svetlých momentov, no celý scenár á la LV postrádal originalitu, takže tento sequel považujem fakt za zbytočný. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Ztřeštěná romantická komedie po vzoru 'Pařeb' posílá v předvečer svatby pětici párů do Las Vegas, aby absolvovaly nezapomenutelné rozloučení se svobodou jednoho z nich. "Battle", zda si užijí víc pánové či dámy, samozřejmě vede ke smíru, vyjasnění si vztahových pochybností a ještě cukrkandlovějšímu zaláskování. Ale celkem jsem se (velice nenáročně) bavil, některé vtípky - dokonce i od Kevina Harta - rozesmály. ()

Mitin 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch špatných komedií z Vegas v popředí s Kevinem Hartem a.k.a. naprostým kapitánem kreténismu, který se snaží být svojí demencí hrozně vtipný. Občas jsme měli šanci se zasmát, ale to dost zřídka a konec nám chtěl dokonce zahrát na city jak všechno romanticky skončí? Špatný pokus. ()

Mr.Mike 

všechny recenze uživatele

Nic na přemýšlení, ideální na vypnutí. Hlavně scény s Kevinem Hartem v anglickém znění byly k popukání. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu,ze toto pokracovanie je o nieco slabsie ako jednotka,tak som sa bavil kralovsky,vtipna komedia na cele s Kevinom Hartom,ktory je neskutocne smiesny a uzasne mi na neho sedi cesky dabing,aj ked neviem,ze kto ho stale dabuje,no a opat vyborne herecke obsadenie,hudba i pribeh,mne sa to velmi pacilo...:-) ()

jayman 

všechny recenze uživatele

Slabé. Keby je toto prvýkrát, kedy vidím Kevina Harta, tak ho nenávidím. A keby som Kevinom Hartom, za tento film by som sa hanbil. ()

zuzanara 

všechny recenze uživatele

Jednička stála alespoň na myšlence, ačkoliv trochu chabé. Ženy se ve snaze převzít situaci do svých rukou zachovají podle vzoru mužů. Stálo to za podívání možná na 10 %. Nicméně dvojka je čiré zoufalství a kdyby nevznikla, filmový průmysl by to nijak nepoškodilo. Odnesla jsem si z ní hodinu a půl trvající zoufalství a novou posilu nenávisti ke Kevinu Hartovi. Film neobsahuje vtipnou scénu, proto do kategorie komedie skutečně nezapadá. Když už zatoužíte po filmu "rozlučka se zvrhla ve Vegas", pusťte si Hangover. ()

sodomex 

všechny recenze uživatele

S 1. Dilem jsou spojeny uz jen postavy. Dejove je to nekde jinde, bez vetsi myslenky. Presto me to bavilo. Oddechovka dobra. 60 % ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Yes, I take it! Místy jsem se smál, vcelku dlouho a původní nutně jen nápad, který se rozrostl z krátké scény na film, se povedl. Bez náročného očekávání plní svou úlohu bavit a dodat akci. ()

milan97 

všechny recenze uživatele

Pri takomto type filmu sa nedá očakávať niečo zmysluplné... Ale veď práve preto je tento snímok úplne pohodový, pri ktorom som si dokonale v sobotu popoludní oddýchol. Príjemné tváre, žiadne veľké herecké výkony, až na Kevina Harta, občas vtipné. Proste fajn film, ktorý ničím nepokazí deň. Je to množstvo iných komédií, ktoré majú vyššie percentá, ale sú oveľa horšie... Moja subjektivita ale nie je na mieste, preto treba zaujať stanovisko po vzhliadnutí dvojky. ()

machopoltar 

všechny recenze uživatele

emancipacia kultury v kinematografii cierneho naroda v us sa bojim napisat nas vedie k tomuto,,,,,,,,,,zial, hrat rezirovat, experimentovat a citit sa neda odkukat,,to musite mat v sebe,,,dalsi cernosský film bez gul,,,,bojim sa ze tohto bude stale viac a viac,,,,,nie toho ze komplexne predstavenstvo bude cierne,,ale ze vysledok bude tak strasne bezduchy,,,,kevin hart je najhorsi herec sucasnosti ,suchanie si dlani a oblizovanie pier nieje hranie,,,,,,,,,,,ale aj snaha sa ceni a dokazal som to zas odpozerat, takze davam 2 ()

Reklama

Reklama