Reklama

Reklama

Chlap na dvě věci

  • USA My Man Is a Loser
Trailer 1

Dva ženatí kamarádi zaměstnají nezadaného playboye, aby jim pomohl získat zpět ztracené kouzlo a zachránit manželství. Dobrodružství, které následuje, má však na jejich drahé polovičky zcela opačný účinek... Pokud jde o ženy, playboy Mike má vždycky v rukávu všechna esa velkého hráče. Takže když ho jeho kámoši požádají o radu, jak v manželství znovu zažehnout jiskru, Mike se s nimi rozhodne podělit o několik tajemství, aby jim pomohl získat zpátky ztracené kouzlo. Mikeovy lekce však mají naprosto opačný účinek, takže když se pak ženáči před svými manželkami totálně zesměšní, musí nastoupit krásná, racionální kamarádka Clarissa, aby Mikeovi ukázala, že se toho má o vztazích ještě hodně co učit. (HBO Europe)

(více)

Recenze (13)

MMR 

všechny recenze uživatele

Občas se film povede, občas se nepovede. Tenhle se rozhodně nepovedl. Žánr komedie se zde nehodí. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Na prekvapenie miestami situačne vtipné a dokonca poučné. Taký návod, ako si udržať ženu. Ale to všetko je pod hŕbou klišé a priblblých dialógov. A najlepšie obchody sa zásadne dohadujú v strip bare. 2 z 5 ()

pytlik... 

všechny recenze uživatele

Jak vidím, v žádném z těch stovek komentářů k tomuto filmu se nenalézá velmi vtipný a nápaditý postřeh, tak ho holt musím udělat já, totiž že: Na rozdíl od chlapů je tenhle film pouze na jednu věc! Kterou ale nelze ve slušné společnosti vyslovit. No, na druhou stranu, kde by se vzala na csfd slušná společnost? Takže ano, tenhle film je doslova a do písmene na hovno. Proti těmhle dvěma ženatým kamarádům jsou i ty největší hrdinové proslulých českých chcípáckých filmů zcela bezproblémové veselé povahy. Pozorování jich a jejich snad ještě horších manželek působí divákovi doslova fyzickou bolest, člověk se modlí, ať jim to v sexuální oblasti i nadále neklape, ať se tohle nerozmnožuje! Když k tomu přičteme, že věta "miluju tě" zní ve filmu tak dvakrát za minutu, za to humorná scéna se tam nevyskytne snad ani jednou, ani nevím, proč jsem tomu nedal odpad. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Lacná komédia o tom, ako slobodný chlapík (sukničkár) dáva rady svojim kamarátom na zachránenie ich manželstva. Osobné hodnotenie: 58% (*) ()

curil 

všechny recenze uživatele

Průměrná americká komedie o manželských vztazích. Oba čtyřicátníci, Marty a Paul, jsou celkem sympatičtí, John Stamos v roli Mikea předvede své charisma playboye, pejzy a dokonce i zpěv s kytarou, ale to je málo. Pro mě zápornou stránkou filmu jsou obě manželky, které neustále probírají chyby a neschopnost svých manželů, případně své návyky při masturbaci. Navíc jsou obě poměrně nepřitažlivé, což je ale zřejmě úmysl tvůrců filmu. Nemohu říci, že bych se nudil, ale také jsem se příliš nebavil. ()

JenomDominik 

všechny recenze uživatele

Film od Kterého jsem nečekal žádnej zázrak, no a on ani žádnej nepřišel, měl pár světlých momentů, ale zbytek byl takový utahaný a o ničem... A rozhodně od toho nečekejte komedii, (což je smutný, jelikož to jinej žánr nemá) protože zatímco nudných scén tam byla kupa, vtipná tam nebyla snad ani jedna. 1* (20%) ()

Mukade 

všechny recenze uživatele

nedavno som akurat cital clanok ze v amerike za poslednych 15 rokov vyrazne kleslo percento muzov planujucich manzelstvo ( u zien naopak) a ze jedna z pricin, mnohych (a tych zrejme menej vyznamnych, ale predsa vplyvajucich), je aj ucinok medii resp filmov, ktore (v poslednych desatrociach) vacsinou znazornuju manzelov ako viacmenej polutovaniahodne bytosti, takych truľkov skrátka ,ich manzelky ako nepritazlive, a trvalo nezenatych a bezzavazkovych suknickarov ako kuul hrdinov. No nie je aj tento film toho dokonalym prikladom?! JE!! :) .....................no uvidime co nam dalej film prinesie, som na 36.minute.................celkom dosť som sa v strednej tretine nasmial XD.............slabučká presladená posledná tretina, takže celkovo za 3* ()

fruitixx 

všechny recenze uživatele

Zase jedna psychologická TV poradna pro loosery.. Jedna věta stála za to od toho dědy..na otázku jak jste to přežili? Držel jsem půst a udělal vše co mi řekla. To jsou koule. 8) ()

gael83 

všechny recenze uživatele

Korektně nekorektní, jakože když na spolku amerických vdov z jedný vypadne slovo "kurva" zavládne zděšení, půlka jí odsoudí a zbytek si myslí to samé. Rádoby ze života, ovšem po americku s platinovou kartou v ruce. NEreálné, stupidně přihlouplé a tak nějak nasírající, cože je pro někoho problém. ()

Reklama

Reklama