Reklama

Reklama

Emoce a my

(pořad)
Dokumentární / Publicistický
Česko, 2013, 13x26 min

Obsahy(1)

Populárně naučný cyklus o emocích v nejrůznějších sférách našeho života, provázený psychiatrem Cyrilem Höschlem. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní dokument je vhodný nejen do hodin výchovy k občanství. Žáci se při něm mohou dozvědět zajímavosti o emocích. Jde o pokračování pořadu "Záhady duše". Opět se jedná o příliš odborný projekt. ()

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Krásný dokumentární cyklus o emocích v různých formách a jejich akceptování a projevy lidmi. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 70% (3*) | ()

Reklama

Jaccobos 

všechny recenze uživatele

Setkal jsem se s ohlasem, že je to spíše naučně-populární, než populárně naučný a myslím, že je to tak. Češi ve svém vztahu k psychologii a hovoru o věcech psychických teprve hledají slova a myslím, že tento pořad je dobrou směrovkou, která může zaujmout i širší populaci dnešních hledačů :) ()

WANDRWALL 

všechny recenze uživatele

Ale jo, jen ať takové dokumenty točí, a vysílají. V něčem mají z těch řečí pravdu. Něco v tom seriálu (neviděl jsem celý), tak i poznávám. Ale povětšinou, když mluví uznávaní odborníci obecně, tak se to vzdaluje realitě. Tyhle dokumenty jen s pozměněným slovníkem říkají to, co třeba tak skvěle popsal E.Fromm ve svých brožurách. Jsou srozumitelné, jsou pro každého, ale jen málokdo se z nich dokáže poučit...Ty brožury, nebo i tenhle dokument s aktuálními předními českými odborníky - neovlivní chod společnosti, člověka, jak jsem se domníval v jistém věku. Nezmění člověka ani o kousek, jen mu mohou poskytnout výklad o životě, o sobě, o lidech. Některým se to daří víc, jiným méně. ale nic víc. Je to jako se školou. Ta taky člověka nezmění. Jen díky jejímu absolvování může vykonávat tu či onu práci, kterou by nemohl, kdyby tu kterou šku, ten který obor neabsolvoval. Raději bych byl, kdyby tomu bylo jinak. Ale už dlouho vím bezpečně, že to nefunguje. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama