Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

Kejt.lin 

všechny recenze uživatele

Prioritou v tomhle filmu pro mě nebyla nechutně přeslazená "Nekonečná láska", ale vztah mezi otcem a dcerou. Jeho vývoj a to, jak se k němu figuranti stavěli. Podle mě je právě vztah otce a dcery tou nejtěžší životní láskou a málo kdy se stihne za toho dlouhého bytí dojít až k fázi happy endu, jako tomu bylo i zde. Je blbý asi říkat škoda, ale vážně. Nebýt té umělé americké přeplácanosti a lásky na každém rohu, mohlo to být mnohem reálnější a lepší. I přes to si mě to (a opakuju ne díky té true love) získalo. Asi to taky nebudu mít s otcem vyřešené, což? ;) ()

malypivo 

všechny recenze uživatele

Ničím nepřekvapující romantický film o naivní lásce teenagerů. Otec dívky, je zobrazen jako ultimátní, pokrytecký badguy, ale jako jediný si asi uvědomuje to, že 17ti letá láska není rozhodně přednější než vysoce ceněná stáž. Hvězdu přidávám za neokoukanou sympatickou Gabriellu Wilde, ale na druhou stranu jí zase beru zpět za naprosto nesympatického Alexe Pettyfera. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Režisérka se zajímavým potenciálem. Je krásně vidět, že je potřeba ještě natočit pár kousků a řemeslo si tak trochu dostat do ruky, ale pozitivní náznaky tady jsou. První sentimentální a plytká polovina ještě není to pravé ořechové a není to proto, že hlavní hrdina vypadá, že je mu o deset let více než proklamuje. Je to proto, že dialogy jsou táááákhle natahované a uzívané. Může to být i tím, že zápaďáci dávají trochu jinak najevo emoce (resp. asi tak desetkrát více o nich žvaní logicky i nelogicky) nežli my, tudíž to, co nám připadá moc over the top, bude jinde určitě šmakovat. V té druhé polovině začnou melodramatické spiny, rodiné etudy a rozkvetou výtečně napsané postavy Greenwooda a Patricka, jejichž dialogy patří k tomu nejlepšímu co ve filmu uvidíte. Což je paradox, když se má jednat o romantiku a pomyslný vrchol filmu jsou výčitky svědomí ze smrti syna a nezvládnuté rodiny. Škoda, že se to rozjíždelo tak pomalu, protože postava studeného chirurga stojí minimálně za zamyšlení v kontextu s konturami reálného materialistckého světa vs idealistické "true love and fuck the rest". ()

katasta 

všechny recenze uživatele

Tohle bylo vážně trochu mimo... Téměř všechny postavy a jejich charaktery byly naprosto nepochopitelné. Kluk, žádný krasavec, co má zjevně mindráky z toho, že mu utekla máma, a pro ránu nejde daleko, aby se z toho vybil. Řekne si, že sbalí nejhezčí holku ve škole, která je ale případ sama o sobě. Ta celou střední nemá páru o tom, co je studentský život a zjevně o něj ani tolik nestojí. Když však potká tohohle pana úžasnýho, tak je z ní najednou děsná pařmenka, co touží po lámání všech pravidel. Ne jen že se se svým princem skoro hned vyspí, ale dokonce je do něj tak děsně zabouchlá, že všechno ostatní hodí do koše, i když pochybuju, že by si s panem úžasňákem ve skutečnosti vůbec měla co říct... No nevěřila bych tomu, i kdybych měla zavázané oči a neviděla Gabrielliny umělé "sexy" pohyby. Dle mého to nadzdvihával jediný charakter, který byl alespoň trochu uvěřitelný a měl něco do sebe... a to je Jadin otec. Jinak zlé, zlé, zlé. P.S.: a jinak mi přijde docela vtipný, že v tom filmu vypadá Alex Pettyfer asi tak o deset let starší, než Gabriella Wilde, i když je ve skutečnosti o něco mladší :-D ()

tyna97 

všechny recenze uživatele

Asi se nedá komentovat něco, co se točí furt dokola, nemá to žádný nápad navíc a končí to úplně stejně. Obyčejný romantický film spíš pro ty mladší, dospívající, spoustě lidem (teda holkám) určitě připadne roztomilý, úžasně romanticky laděný, mě naopak rozesmutnil, ale oblíbila jsem si díky tomuto filmu jeden song, který zde zazněl. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama