Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

První láska je nezapomenutelná. Připomíná jízdu na horské dráze, kdy člověka ovládají síly, proti nimž je bezmocný. Davidovi a Jade se právě tohle přihodilo. Podle slavného stejnojmenného románu Scotta Spencera vznikla plnokrevná romance, která vám připomene nebo ukáže, jak mocné a magické je období první zamilovanosti. David (Alex Pettyfer) a Jade (Gabriella Wilde) jsou spolužáci, čerství absolventi střední školy, ale to je to jediné, co je spojuje. Jade vyrůstala v přepychu, opečovávaná starostlivými rodiči, kteří jí nalinkovali kariéru lékařky. David má za sebou jeden drobný střet se zákonem, pracuje s tátou v jeho autodílně a na budoucnost radši nemyslí. Když mezi nimi při náhodném setkání přeskočí mohutná jiskra, nedívají se napravo ani nalevo a s nasazenými růžovými brýlemi kráčí vstříc šťastné společné budoucnosti. Neuvědomují si přitom, že existují lidé, kteří jim jejich vztah nepřejí a udělají všechno proto, aby ho zničili. Říká se, že láska hory přenáší, ale jsou věci, se kterými si poradit nedokáže. (CinemArt)

(více)

Videa (18)

Trailer 1

Recenze (162)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Pri tomto filme vás po pár minútach napadne, co to kurňa je? Scenár asi písal ten istý debil, ako autor slovenského Lóve, pretože tam Nemtuda, najhorší z nehercov, tiež dával hrošie oči a recitoval jedna báseň jak láska pre neho znamená všetko, že lieta ako vtáčik, a to nielen po tráve, a že s láskou nepotrebuje ani jesť, ani piť, ani srať. Presne toto tu vidíme od začiatku. Hlavný hrdina je iste pohľadnejší než maďarský trol Nemtuda, ale básne tam dáva jak teplý Romeo čakajúci na kakaový venček. Ani zarytý romantik nemôže nevidieť, že jediný kto mal v tomto filme pravdu bol otec puberťáckej slečinky, bohužiaľ tu je braný ako negatívna postava. ()

salalala 

všechny recenze uživatele

Absolutně zbytečná a nezajímavá romantika, která je bohužel strašně naivní a klišovitá. Feste tomu nedokáže dodat tempo a spád a navíc za sebe kupí jednu předvídatelnou scénu za druhou. Postavy jsou jasně definované a opět černobílé. I proto se někdy musí chovat zcela nelogicky a prvoplánově. Není tu opravdu nic, co by nějak utkvělo, případně vytrhlo z nudy, která velmi brzy převezme vládu a do konce ji v podstatě nikomu nepředá. Alex Pettyfer se sice snaží, jenže nemá moc co hrát, ale je alespoň sympatický, oproti němu Gabriella Wilde je dost unylá a nevýrazná a příběh jí toho taky moc nedovoluje. Nejlepší tak jsou oba tátové v podání Roberta Patricka, který je tu ale málo, a Bruce Greenwooda, jenž pro změnu získal nesympatickou postavu, ale udělal s ní, co šlo. Endless Love je zřejmě určená opravdu jen těm, kteří ještě neprožili první lásku a dokážou věřit tomu, že právě ta může být navždy. Naivita toho filmu je totiž dost evidentní. 40% ()

Reklama

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Odpočinkové retro romantické drama na odpočinkové sobotní odpoledne. Velice sympatické obsazení, hezká prostředí a příjemná hudba. Jsem za tuto adaptaci upřímně rád, protože, co jsem alespoň slyšel, předloha je opravdu moc dlouhá a nudná. Tady se nudit ani nestihnete. Možná by mohl být problém s tím, že je to opravdu hodně zastaralé. Dnešní puberťák asi bude koukat s otevřenou pusou na scény, kdy otec zakazuje dceři se s někým stýkat, nebo jí nařizuje, na jakou školu má jít :D ()

michald99 

všechny recenze uživatele

Tak 1. hvězdička je určitě za Gabriellu Wilde, která byla to hlavní pozitivum, které přebíjelo naprosto nesympatického hlavního herce, který mě otravoval celý film a tím zajistit tomuhle filmu o hvězdičku méně. 2. hvězdička bude asi za mentálně chromého otce, jehož robotická konstrukce byla nepochybně útočit na všechny boyfriendy své dcery. A 3. hvězdička bude za hudbu, který alespoň hezky pasovala ke scénám, i když je scénář zničil. ()

theSaint 

všechny recenze uživatele

Ani nevím proč, ale chtěl jsem tuhle přeslazenou letní jednohubku okomentovat. A když jsem se tak podíval na komentáře, tak jsem zjistil, že naprosto dokonale mě už předběhl CASTOR a že lépe bych to nevyjádřil ani kdybych se na hlavu stavěl. Snad jen dodám, že Gabriella Wilde je naprosto rozkošná.. o to víc, že vystupuje jako inteligentní, vzdělaná a movitá dcerka, které je lhostejná společenská rovnost, která dává vale zažitému pokrytectví a které jde čistě jen o tu lásku. Boří mýty o tom, že jí podobné touží mít po svém boku pouze movitého vola, který ji nebude milovat ani z poloviny, jako romantický/odevzdaný automechanik. Což jí dělá rozkošnou ještě víc samozřejmě. No a to je pro chlapa, který má v sobě nějakou tu romantickou strunu (a má rád sexy roztomilé blondýnky), obzvlášť sympatické, že. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení začalo v květnu 2013 v Georgii a skončilo v červenci téhož roku. (Cheeker)

Reklama

Reklama