Reklama

Reklama

Velká šestka

  • USA Big Hero 6 (více)
Trailer 7

Velká šestka je emocemi nabité komediální dobrodružství o malém geniálním konstruktérovi robotů jménem Hiro Hamada, který se naučí využívat svůj talent. Pomůže mu v tom jeho neméně nadaný bratr Tadashi a jejich kamarádi: dívka Go Go Tamago, vyhledávající adrenalinové zážitky, čistotou posedlý Wasabi No-Ginger, sličná chemička Honey Lemon a jejich fanda Fred. Když se parta kvůli katastrofální souhře náhod ocitne uprostřed nebezpečné hry, kterou kdosi rozehrál v ulicích San Fransokya, Hiro se obrátí na svého nejbližšího kamaráda – robota jménem Baymax - a přetvoří svou partu přátel na high-tech hrdiny odhodlané vyřešit vzniklou záhadu. (Falcon)

(více)

Recenze (720)

BH7 

všechny recenze uživatele

Stále si říkám, kde bere furt disney náměty na další a další animáky a taky že tohle bude určitě nějaká kravina, která těžko předčí klasiku jako : Nemo, Shrek, Jak vycvičit draka, Toy story, Roboti apod. Vždycky se ale totálně mýlím, další nové animáky, jako je třeba tento, jsou opravdu superpodívané, nikdy se nenudím, technicky provedené bez ztráty květinky a dokonce mě opravdu nutí zapřemýšlet nad dějem. ()

redme 

všechny recenze uživatele

Animák je super. Viděl jsem ho v originále i s dabingem. A musím říct, ŽE TEN KDO VYBÍRAL DABÉRA BAYMAXE BYL TEN NEJVĚTŠÍ KOKOT NA SVĚTĚ !!!!! Vždyť vtip tohodle animáče stojí i na tom, jak ta postavička mluví !!! Za hlas Baymaxe jednu hvězdu dolů, jinak by byl plný počet ... ()

Hurwajz 

všechny recenze uživatele

Super animák od začátku až do samotného konce. Už hodně dlouho jsem se u nějakého animáku tak nezasmál a nebyl tak zvědavý co mě ještě překvapí. Narážky na "Avengers" a další sci-fi trháky jsou chvílemi tak detailní a trefné, až to možné není. Baymax Vás opravdu dostane, avšak jakmile dostane brnění, některé věci na něm ztratí ten správný náboj humoru. Když jsem se na film díval s dcerou tak na ní velice zapůsobil hlavní záporák. Prohlásila doslova "fuj pryč" , takže si myslím, že i tady tvůrci uspěli. Přeci jen nemůžu dát pět hvězd, protože celková zápletka je pro mě přeci jen už dost ohraná. ()

k.smajlik 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že jsem zklamaná. Na tento animák jsem se těšila hrozně dlouho a výsledek mě celkem nemile překvapil. Kam se poděla "pohádkovost" animáků? Kam se poděl vtip a nápad? Celý film na mě působil celkově smutně a tragicky. Nehodnotím ho vyloženě negativně, ale nenaplnil má očekávání. Já, padouch! pro mě stále číslo jedna! ()

KT_2011 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá animace, kupodivu nefungující vtipy, příběh na Disneyho hodně dramatický. Několik bezva scén, ale jako celek nefunguje. ()

Shagrat 

všechny recenze uživatele

Parádní animák! Nemám co vytknout. Ve 3D opravdu super podívaná. Baymax je prostě fantastický. Vřele doporučuji shlédnout všem generacím. 90% ()

Vlaidmar 

všechny recenze uživatele

Toto nemalo chybu! od začiatku až do samotného konca som sa bavil aj keď príbeh nebol originálny, ale vsetko fungovalo ako malo a byť tvorcom tejto genialnej snimky, tak určite nezostanem iba pri jednej časti. Tuna sa veru fantázii medze nekládli a určite by som si to pozrel, aj ako hraný scifi film, ktorý už samozrejme mame a to su avengeri. Nevadí v animovanej tvorbe su avengeri BIG HERO 6! ()

Final 

všechny recenze uživatele

Že by konečně Disney studio pochopilo, že nemá smysl produkovat každý rok sračkoroidní muzikály ze střední třídy a začali u práce i přemýšlet? Ať je to jak chce, tohle je už čtvrtá luxusní pohádka od Disneyho, což už nelze považovat pouze za náhodu. A doufám, že to náhoda fakt není, protože víc takových animáků se určitě neztratí :) ()

Rorschach_SK 

všechny recenze uživatele

"Môj mozog nenávidí moje oči, pretože sa na to pozerám." BAYMAX - najštýlovejší zdravotnícko-bojový robot, v podobe lietajúceho maršmelou, si nejde nezamilovať. Či potrebujete ošetriť bebíčko, nakopať do prdele nejakého šmejda či len objať - využitie je skutočne rôznorodé. Keď si k tomu zoženetie partiu vedátorov a jedného skejťáka, navlečiete ich do high-tech oblečkov, máte o zábavu postarané - podobnosť s nedávnou superhrdinskou týmovkou je isto len náhodná :-) Vo Walt Disney to zobrali pekne od podlahy - akcia strieda akciu, to všetko je ale náležite vyvážené sladkými, dojemnými scénami, ale než stihnete vyroniť slzičku, je tu ďalšia akcia. PS: za podtitulkovú scénu, kráčajúcu nebojácne čelom k marvelovkám, palec hore ()

PORTER44 

všechny recenze uživatele

Konečně zase jeden výborný animák bez zvířat,příběhově to mělo smysl,animace v některých pasážích neměla chybu nejdřív bojový robot pak ukázka mikrobotů která mě uchvátila jako všechny v tom animáku a pak dokonalý Baymax. ()

FilVil 

všechny recenze uživatele

Tak tohle nemělo chybu. Žádné překvapení, že film získal Oskara v kategorii kreslených filmů. Bavil jsem se od začátku do konce. Vtipné scény svižně střídají vážnéjši okamžiky a akci. Animace je prostě skvělá ala Japonské animé. Takže "Balalala". ()

neo101 

všechny recenze uživatele

vynikající vtipný animák. Už úvod se zápasem robotů slibuje solidní podívanou a té se dostane. Postavy Hira i kamarádů jsou velmi dobře pojaté, ale všechny samozřejmě zastiňuje Baymax. Vybavil se mi námořník z Krotitelů duchů. Ba La La La... ()

tompolicky 

všechny recenze uživatele

Super, další vydařený animák, který zaujme naše nejmenší diváky i jejich rodiče. Dobré animace, neokoukaná zápletka, vynikající český dabing. Jen bych namísto spousty scénické hudby uvítal nějaký lepší sound track známějších i méně známých písniček. Moje děti se náramně bavily ( a já s nimi ) u snímku ani nedutaly, proto nemohu dát méně než 5 hvězdiček, které si film právem zaslouží. Víc podobných animáků :o) ()

arnaeth 

všechny recenze uživatele

Zabavna nakladacka. A aj vykradacka. Rozhodne sa oplati pozriet. Az casom zistim ci to funguje aj na viacnasobne pozretie. ()

eliza56 

všechny recenze uživatele

Tak fajn, prostě jsem ujetá na animáky a tenhle je super! Je to akční, je to vtipné a chvílemi se objevují scény, které ve Vás probudí i trošku lítosti....prostě, co víc si přát. ()

AJACON 

všechny recenze uživatele

Pořád si myslím, animáky jsou primárně pro děti. Tento ale není. Zápasy, honičky, to snad patří do akčňáku ne? ()

Související novinky

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

Oppenheimer si připsal mimořádný rekord

18.08.2023

Snad to ani není třeba psát, ale pokud jste ještě v kině náhodou nebyli na nejnovějším snímku Christophera Nolana (Počátek) Oppenheimer, rozhodně vyrazte. Včera bylo pozdě. Film, který nadchnul… (více)

Oscary 2015 - výsledky

Oscary 2015 - výsledky

23.02.2015

Oscarová plichta. Víceméně. Americká akademie umění a věd vybrala nejlepší film minulého roku a je jím Birdman mexického režiséra Alejandra Gonzáleze Iñárritu. Birdman získal celkem čtyři sošky,… (více)

Oscarové nominace 2015

Oscarové nominace 2015

15.01.2015

Oscarové nominace jsou na světě. Letošní 87. ročník bude především duelem Grandhotelu Budapešť a Birdmana, jež čeká zápolení o devět sošek. Osm si jich může odnést Kód Enigmy, šest Chlapectví nebo… (více)

72. Zlaté glóby - výsledky

72. Zlaté glóby - výsledky

12.01.2015

V losangeleském hotelu Beverly Hilton byly uděleny 72. Zlaté glóby, kterými Asociace zahraničních novinářů v Hollywoodu oceňuje každý rok nejlepší filmové a televizní počiny. Nejúspěšnějším filmem… (více)

Reklama

Reklama