Reklama

Reklama

Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti

  • USA Miss Peregrine's Home for Peculiar Children (více)
Trailer 9

Díky tajemným stopám, které Jakeovi zanechá jeho milovaný dědeček, a které poodhalují tajemství jiných světů a doby, Jake objeví kouzelné místo, známé jako sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti. Jeho tajemnost i nebezpečí se začnou prohlubovat, jakmile Jake pozná jeho obyvatele a jejich zvláštní, neuvěřitelné schopnosti, ale i jejich strašlivé nepřátele. Jake nakonec zjistí, že jen jeho vlastní a výjimečná "podivnost" může zachránit jeho nové přátele. (CinemArt)

(více)

Zajímavosti (33)

  • V čase 48:50 vyjdou všichni na zahradu podívat se na reset. Když Slečna Peregrinová (Eva Green) spouští gramofon, tak jehlu přenosky pokládá na nesprávnou stranu desky a deska se otáčí proti směru hodinových ručiček, tedy opačně, než je běžné. (Pokres)
  • Když se Jake (Asa Butterfield) po probuzení z noční můry rychle zvedne z postele, zvedá se oproti oknu zleva. Když však o své narozeninové oslavě vejde do pokoje, vidíme, že část postele, kde Jake lehává hlavou, směřuje doprava. (Josephine)
  • Ve scéně, kdy se děti musejí zachránit útěkem ze sirotčince přes střechu, odepíná si Emma (Ella Purnell) své olověné boty, aby mohla vzlétnout. Ty zůstávají na střeše budovy, na kterou následně dopadá bomba a ničí ji. V dalším záběru na pláži Emmu dokonce musí Jake (Asa Butterfield) jistit lanem, protože bez svých bot nemůže chodit (je příliš lehká). Ale v následných záběrech už Emma opět své olověné boty má, bez jakéhokoliv objasnění, jak k nim znovu přišla. (ČSFD)
  • Spoiler: Když Barron (Samuel L. Jackson) proklouzne za Jakem (Asa Butterfield) do smyčky a odhalí mu, že on byl jeho psychiatrička, poukazuje na to, že musel mít kontaktní čočky, protože jeho svítivě bílé oči se změnit nemohou. Když se ale později změní v Jakea, oči mu nesvítí, přestože u sebe stěží měl nějaké kontaktní čočky. (Stupet)

Související novinky

Eva Green znovu u Burtona

Eva Green znovu u Burtona

29.07.2014

Francouzská herečka Eva Green letos dráždí diváky hned v pěti projektech: V mysteriózním seriálu Penny Dreadful, v akčňáku 300: Vzestup říše, ve westernu Salvation, v dramatu White Bird in a Blizzard… (více)

Reklama

Reklama