Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběh snímku sleduje bezmoc rozvedené jihokorejské matky žijící s desetiletou dcerou, jejíž jedinou chybou bylo to, že jednoho dne během matčiny nepřítomnosti nasedla do auta cizího muže, vydávajícího se za matčina přítele. Zoufalá matka kontaktuje policejní složky a snaží se o zahájení pátrání. Policie ale k případu přistupuje laxním způsobem. Nejenom z důvodu obrovské kvantity obdobných případů dětských únosů, ale také z důvodu nezájmu o cizí neštěstí. Po neúspěšné snaze přimět policejní orgány k razantnímu činu vedoucímu k dopadení násilného pachatele, rozhoduje se zlomená matka o dopadení pachatele na vlastní pěst způsobem, který zná ze všeho nejlépe. (Conspi)

(více)

Recenze (2)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Průměrnéj Rape and Revenge. I při pohádkové stopaži 75 minut zažíváme 60 minut nudy,kde hlavní hrdinka tráví většinu času na policejní stanici, což je škoda,protože (Dentist) Revenge v posledních 15 minutách byl tak silně intenzivní, že i já sám jsem se kroutil jako žížala u obrazovky. Neuvěřitelně detailní záběry na ústní dutinu s vrtačkou,brousičem a injekcí uff. Kvůli konci má cenu film zhlédnout! 60% ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Ničím objavný námet a navrch bezcastingovo obsadený. Trauma matky, ktorej dcéra bola znásilnená pri ceste zo školy, neprislúchajúce vyšetrovanie, rodinné podozrievanie, dentistická prax...to všetko podané prestrihanou formou, vedie ku naplneniu misie, ktorú si matka zadovážila už od počiatku.Tento x mimo impulz-obete (uff) - bezbolestná Korea. ()

Reklama

Reklama