Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Maya Ben Latif (Reem Kherici) žije už dvacet let v Paříži a pracuje v módním salónu Ritz jako návrhářka. Po jedné přehlídce ji ale odchytí policie pro nebezpečnou jízdu a zjistí, že má propadlé povolení k pobytu a dostane 24 hodin na to, aby se sbalila a odletěla domů do Maroka. Ani její přítel advokát, který ji delší dobu neúspěšně svádí, s tím nic nenadělá.  
Marocká famílie z ní ale není nadšená, vyčtou jí, že se léta neozvala, sama Maya zase byla zvyklá na mondénní společnost světa módy a vysokou životní úroveň. Otci vyčítá, že jí ani nedal vědět, že matka zemřela, ani s bratrem dobře nevychází a navíc je jí zamítnuto udělení víza do Francie. Postupně nachází oporu v babičce a švagrové, začne zase pracovat na návrzích šatů inspirových motivy Tuaregů, pochopí krásu Maroka a i jeden z přátel bratra, Mehdí, ji není nemilý. Jak dopadne její pokus vrátit se do Paříže na falešný pas a nabídnout nový model bývalému šéfovi? (Peabody)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (2)

totalySICK 

všechny recenze uživatele

Nenáročná oddychovka s jednoduchým příběhem, ze světa módy. Zpočátku vyloženě nic pro mě, po zatčení hlavní představitelky a přesunutí děje do Maroka to začalo nabírat lepší směr, ale přesto to z mého hlediska zůstává pod průměrem. ()

Reklama

Galerie (28)

Reklama

Reklama