Reklama

Reklama

Když už Nick, Dale a Kurt mají až po krk toho, aby se věčně zodpovídali svým nadřízeným, rozhodnou se ve filmu Šéfové na zabití 2 začít podnikat na vlastní pěst a být vlastními šéfy. Ale prohnaný investor jim záhy podrazí nohy. Podvedení, zoufalí a bez šance na dosažení spravedlnosti právní cestou všichni tři rádoby podnikatelé zosnují pošetilý plán na únos investorova dospělého syna, za jehož výkupné chtějí znovu získat kontrolu nad svou společností. (Warner Bros. CZ)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (468)

BrooksW.Here 

všechny recenze uživatele

Film Horrible Bosses 2 funguje ako pokračovanie veľmi dobre. Tentokrát sa to už síce netočí okolo hrozných šéfov, ale aj bez toho je druhý diel oveľa bláznivejší, ako bol ten prvý. Určite je tu aj viac vtipných momentov (čakanie na vlak, úvodná ukážka ako funguje "kamoš do sprchy"...), ako bolo v predchádzajúcej časti, ale stále je tu niečo, kvôli čomu nemôžem dať vyššie hodnotenie... Na mysli mám príbeh... Celá druhá časť mi príde veľmi prekombinovaná a je v nej (podľa mňa) až príliš veľa zvratov, ktoré sú nútené a vo filme slúžia iba na oživenie. Ale, na druhej strane, Jamie Foxx bol opäť ako "Matkychtivej Jones" výborný. Ako záverečný verdikt, dávam 6/10. "You were all a product of generations of ball-less men who were either too weak or too frightened to stand up and take what's theirs. And one day you will pass on your empty shriveled sacks to your own pitiful offspring!" ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nemůžu si pomoct, ale mám ten pocit, že dvojka je o dost ujetější, jak jednička. S tím taky přichází více ztřeštěnější trojka, šílenější situace a chvilková demence těch tří, která mě chvíli, co chvíli, neskutečně rozčilovala. Nicméně právě ti tři jsou sympaťáci a tak i kdyby tam nedělali vůbec nic, bude radost na ně koukat. Jennifer Aniston mi tady ale nicméně přišla spíš jako takovej doplněk, než jako regulérní postava. Příběh je tak jedna velká groteska, u které když přijmete vlnu humoru, budete spokojeni. ()

Reklama

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

K dvojke som sa dostal prostredníctvom kina bez predošlej znalosti prvej časti (čo mimochodom nie je vôbec žiadna prekážka) a poviem vám, tak dobre som sa už dlho nezasmial. Skvelé herecké obsadenie, od známe po menej známe tváre, no predovšetkým všetci do jedného skutočne sympaticky pôsobiaci blázni. Vtip strieda vtip a vy sa vynikajúco bavíte, skutočne odporúčam. Hurá na prvý diel! ()

SlecnaSmilly 

všechny recenze uživatele

Vždycky se mi líbi, když nějaký zdejší poživatel hned na začátku svýho komentu vypálí, kde daný skvost viděl: třeba KVIFF, nebo ještě lépe Sundance, to úplně zelenám závistí a už do mě vůbec nic není, představuju si tu idylku, kdy se s Redfordem plácáte po zádech, že je to letos fakt paráda. Takže já viděla Šéfy na zabití 2 v úplně prázdném kině, jako Plzeň je sice místem, kde lišky choděj dávat dobrou noc, ale tohle se mi ještě nestalo a to si občas zajdu i na film, co není americká komerční komedie. No nic, vaše smůla, protože to je docela dobrej biják, možná dokonce o fousek z vydří tlamičky lepší než jednička. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

„PROČ JSTE SE NARODILI? PROČ JSTE SE VY TŘI NARODILI? KDYŽ SE NA VÁS DÍVÁM, JAKO KDYBYCH SE DÍVAL NA VELKOU PROPAST DEBILITY. CHCI ŘÍCT... DIVÍM SE, ŽE VÁS VAŠI NEUDUSILI, KDYŽ JSTE JEŠTĚ BYLI…“ /// Trio podřízenejch z prvního dílu zase bere spravedlnost do svých rukou. Bohužel teď sledujeme spíš trio dementů, který zkurví, na co šáhne. A to má bejt vtipný. Vono se to „nesere“ jako v jedničce. Tady se to „sere“ dementně. Jako když partičku nesvéprávnejch vypustíte z ústavu mezi spoluobčany. Takže spíš trapný. Jakožto obdivovatel inteligentního humoru radím – bič pryč! Ovšem anální a trapní fajnšmekři, tohle je prdel pro vás! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Páč trik s kartáčkem se nevokouká. 2.) Ptáky si třídím podle abecedy. 3.) Thx za titule ,,wacko“. /// PŘÍBĚH ** HUMOR * AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (66)

Zajímavosti (24)

  • Jedná se o první natáčení filmového pokračování, kterého se ve své kariéře Jennifer Aniston zúčastnila. (Perverz)
  • Variety nazval film "nechutným a neuveriteľne nevkusným pokračovaním". (Arsenal83)

Související novinky

Náhrada za Benga v záloze

Náhrada za Benga v záloze

06.11.2014

Mark Wahlberg (Transformers: Zánik) a Will Ferrell (Volte mě!) se před čtyřmi lety sešli v akční komedii Benga v záloze. Jejich stomilionové párování sice nevydělalo dost na pokračování, rozhodně ale… (více)

Reklama

Reklama