Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(16)

Recenze (9)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobré zakončení ve výsledku solidní Star Wars odnože. Docela pomohlo, že závěrečná série má méně epizod, takže hluchých míst není tolik a tempo je podstatně lepší. Některé epizody jsou opravdu výborné a přinesou i překvapivě emocionální momenty. A taky mi to samozřejmě kompletně pomohlo pochopit hranou Ashoku a docenit jak si v ní tvůrci pohráli s detaily. Ne že by se hraná Ashoka nedala pochopit i bez toho, ale je opravdu lepší nejdřív vidět právě Rebels…70% ()

HennessyVSOP 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá serie se bohužel točí kole osvobození Lothalu a především nedokáže řádně vytěžit ty nejlepší prvky (které nepochází původně ze seriálu ale z jiných zdrojů). Mrtis Trinity, World between Worlds, Thrawn, všechno je to bohužel takové na vodě. Takže vlastně nejlepší díl, je ten, kde jedna z hlavních postav seriálu zemře, což je skutečným vyvrcholením této serie. ()

Reklama

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po fantastickej 3. sérii som sa veľmi tešil na štvrtú, mal som ale prehnane veľké očakávania, a preto aj moje sklamanie je veľmi veľké. Štvrtá séria nenaplnila potenciál, ktorý mala. Jednoduchým a nedôstojným spôsobom ukončila zápletku okolo Mandaloru, ktorá sa budovala predošlé 2 série. A nedokázala dobre ukončiť príbehy postáv (od začiatku seriálu som vedel, že ich nedokáže dobre ukončiť). ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

4. séria - 85% Tretia séria po skvelej druhej sérii a vynikajúcom finále, ponúkla stále zaujímavé diely, ale prišla mi o trošku slabšia oproti druhej. Štvrtá séria je zas o chlp lepšia, temnejšia (fantastický diel Jedi Night), zaujímavejšia (A World Between Worlds) a asi aj akčnejšia. Taktiež veľkým plusom je aj hudba. Niektoré časti trochu nudili asi ako v každej sérii, no niektoré boli brilantné. Nakoniec sa to príjemne dopozeralo, keď sa to všetko vo finále uzavrelo, dovysvetľovalo, nezabudlo sa snáď na žiadnu s postav (Ashoka, Rex a bitka na Endore) a celé sa to pekne napojilo a uzavrelo aj zo šiestou epizódou. Oblubený soundtrack: Kanan's End Credits, Sabine Sees Ezra. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtá série zařazuje trochu zpátečku, a oproti třetí řadě, která nabídla různé možnosti ohledně temné strany se vracíme ke klasickému boji dobra se zlem. Sice dobře natočené zakončení příběhu, nabízející vesměs uzavření většiny příběhů, kterých jsme se dočkali zde, nebo v Klonových válkách, ale zároveň ani nic převratného, co by vás posadilo na zadek. V rámci moderního trendu SW tu máme pochopitelně vějičku směrem k pokračování, kterého se nakonec dočkáme v podobě seriálu Ahsoka o několik let později. ()

Galerie (176)

Zajímavosti (4)

  • Na základně Yavin-4 můžeme zahlédnout R2-D2, přesněji ve chvíli, kdy Hera přistane s poškozeným Y-Wingem, R2D2 ho po přistaní začne hasit. (UncleMorty)
  • V epizodě se nepřímo (jako hlas v rádiu) objeví Gilad Pellaeon, věrný stoupenec Thrawna, který je v Expandovaném univerzu jednou z hlavních postav série Thrawnovy trilogie od Timothyho Zahna (který v ní stvořil i Thrawna), jednoho ze zakladatelů Imperiálního zůstatku a významné postavy dalších sérií, například duologie „Ruka Thrawnova“, kde vyjedná pro Zůstatek mír s Novou republikou, či Nového řádu Jedi, kde tomuto zůstatku de facto vládne. V této epizodě je nicméně (zatím) pouze kapitánem hvězdného destruktoru. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama