Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(14)

Recenze (15)

st.ranger odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to infantilní, dětinské a je to Disney, cílová věková kategorie 7 až 10 let, podle čehož je scénář naprosto stupidní, vykreslené charaktery ploché a předvídatelnost průběhu děje zcela jasná. Za vznikem rebélie stojí skupina nesympatických mamlasů, poskládaná přesně podle šablonky Disney a namíchaná ve snaze docílit vyvážení zástupu jednotlivých představitelů ze světa Star Wars. I když mi The Clone Wars nepřišlo pro svět Star Wars vhodné kvůli doplňování nepotřebného děje a oživování mrtvých charakterů, tohle je jako seriálový nástupce hodné uvržení do přenosných toalet a pohřbením v poušti hned vedle E.T. hry pro Atari. Těžko říct, zda se časem nějaká ta hlavní dějová linie vůbec rozjede a je velice obtížné říct, zda u toho hodlám být. ()

koty2201 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak mám za sebou prvú sériu Star Wars: Rebels seriálu, ktorý nadobudol ešte väčší význam hlavne po premiére seriálu Ahsoka. Ale musím povedať, že mám s ním prakticky rovnaký problém ako s prvou sériou Star Wars: Clone Wars. Je to nezáživné, nič podstatné sa neudeje a sú to prakticky oddelené príbehy od seba. Zároveň je príbeh plný klišé, napísaný jednoduchým spôsobom a takým štýlom sú napísané aj postavy. Ale zrejme to je spôsobené hlavne tým, že tento seriál je určený pre deti od 7 rokov. Preto je taký infantilný. Animácia je možno pekná, lebo je to novší seriál, čo je logické, ale inak ide všetko takmer na pol plynu. Hlavní hrdinovia sú takými klasickými postavami typickými pre podobné dobrodružné a sci-fi projekty. Jeden prišiel o rodinu kvôli Impériu; druhý je Jedi, ktorý prišiel o svojho majstra; tretí je bláznivý týpek, ktorý v spoločnosti vytŕča lebo je divný... a tak ďalej. Ani zástupcovia Impéria, proti ktorým táto jedna bunka rebelov z viacerých bojuje, nie sú dostatočne hroziví a nebezpeční ako by som čakal. V Clone Wars to bolo vo väčšine seriálu cítiť viac. Najlepšie z celej série boli posledné 2-3 epizódy, kedy sme sa dočkali aj príjemného prekvapenia a takého akoby nadviazania na Klonové vojny (seriál sa odohráva 15 rokov po nástupe Darth Vadera k moci). ()

Reklama

Ivousx.y 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada toho moc neukázala, ale to se pravděpodobně dalo čekat a spíš ukazuje úplně první prvopočátky vzniku povstalců, bojujících proti impérium. Je vidět jak hezky to začalo některými drobnými krádeži, menšími záchrannými misemi a poté sjednocením. Tato série mnoho neukázala a spíš působí jako seriál pro děti, ale jako výplň dějové linie to rozhodně stačí, a to i přesto že Ezra působí jako namyšlený Fracek, naopak Kanan a Hera už od začátku plní roli skvělých válečníků. Inkvizitor, Agent Kallus a ministryně zase dobře plní funkci "záporáků", tak jak mají. ()

david141474 

všechny recenze uživatele

K této recenzi jsem se dlouho nemohl dokopat, protože jsem nikdy nemohl najít správný čas a taky mě dlouho nenapadalo co k tomu napsat. Až dnes 8.3. jsem si řekl seru na správnej čas, jdu to napsat hned. V první sérii se seznamujeme s postavami, které čelí různorodým hrozbám. Největší z nich je bezesporu Inquisitor, který si krade každou scénu pro sebe. První díly jsou takový o ničem, ale aspoň uvidíme Vadera. Co se týče fan-servicu, tak tady je toho spousta. Od droidů až po princezny z Alderaanu. Animace je pěkná, vůbec jsem s ní neměl problém, i když nějací ti stormtroopeři vypadali někdy dost komicky. Dabing je v pohodě, vůbec jsem s ním neměl problém. Vlastně zde je to hodně kvalitní dabing. Samozřejmě by to nebylo SW, kdyby tady nebyla nějaká ta zrada a jedna je v jedenáctém díle, která je opravdu kvalitně odvyprávěna. Celá ta linka, kdy Ezra objevuje svou sílu a samozřejmě je tam nějaký to přešlapování z mé světlé stránky na temnou a tak dále a to je za mě dost zajímavý. Celý finále je naprosto perfektní a ta poslední věta Inquisitora mě děsí do teď. Já si spokojen a mohu jen doporučit. Samozřejmě, že Yoda, Ahsoka a Lando nesměli chybět. 9/10 Stále tu jsou lepší série. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak takhle před lety začalo směřování SW směrem k dětskému publiku. Máme tu na tom postavenou v podstatě celou funkčnost světa, kdy rutinní záporáci jsou klasicky absolutní joudové, kteří nejsou schopni vůbec ničeho.Překvapivě už oproti starším CW tu byla o něco horší animace, což by se dalo tolerovat, ale ani postavy zatím moc netáhnou, a Ezra je někdy pro dospělé publikum až příliš nesnesitelný a "přechytralý" ve smyslu toho, že si myslí, že snědl všechnu moudrost světa. První sérii je třeba brát jako takový odpich k dalším sériím. ()

Galerie (288)

Zajímavosti (2)

  • Postavy C-3PO a R2-D2 se objevili ve všech ostatních Star Wars filmech. (gormit123)

Reklama

Reklama