Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(20)

Recenze (15)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

podstatně lepší než matná první série, nicméně stálé mám a asi navždy mít budu s touhle animovanou odnoží SW celkem problém. Zatímco příběhově to není vůbec špatné a slušně to vyplňuje nějaké mezery (a mě to navíc zpětně pomohlo o něco lépe pochopit hranou Ahsoku) tak ta animace prostě není hezká a mám dost problém si na ní zvyknout...70% ()

koty2201 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi budem stručný, pretože v tých hlavných bodoch by som sa zrejme opakoval ako v prípade 1. série. Rád si postupne dopĺňam doterajšie SW projekty, aj keď pomaly. Každopádne, vidím, že postupom času a hlavne teraz v roku 2024 sa tento starší seriál stáva oveľa podstatnejším ako predtým. Hlavne čo sa týka naviazania na Ahsoku2. séria Star Wars: Rebels je už o dosť lepšia ako tá prvá. Pretože tu riešime už osobnejšie príbehy hlavnej skupinky rebelov. Podobne ako sa postupne zlepšili Clone Wars, ale tam to trvalo dlhšie. A tak sme zistili viac o minulosti Sabine, Ezru, Zaba, Hery aj Kanana a dokonca aj Ahsoky. Aj tu sa vyskytli horšie, respektíve nudnejšie epizódy, ale sú prekrývané tými o niečo lepšími a najsilnejší je záver, posledné 2 epizódy, lebo sa udejú podstatné veci do budúcna. Takže uvidím, čo bude ďalej. Ale ak máte radi sci-fi, animáky alebo Star Wars, tak Rebels sa oplatia. Aj keď je to stále trochu infantilný seriál hlavne pre deti. S tým treba počítať. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria - 85% Fantázia! Prvá séria bola trošku dosť mimo, ponúkla iný príbeh a iné postavy, od polky síce ponúkla niektoré výborne časti, ale to pravé Star Wars dobrodružstvo je až v druhej sérii. Nie len ja, ale aj ostatný a aj sám tvorca Clone Wars Dave Filoni bol s toho celkom smutný keď mu zrušili klonove vojny. Bolo tam dosť veci otvorených a nevieme ako skončili niektoré postavy. A presne toto je na druhej sérii to najlepšie. Vracia sa spať ku klonovým vojnám a privedie spať postavy, ktorých osud sa ešte neuzavrel a týmto šikovným premostením sa posúvame pekne dopredu, v novom seriáli a aj zo starými postavami. Tlieskam, Darth Vader a záver druhej série je neskutočne luxusný! ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S tehdejším náhlým zrušením Klonových válek měli tvůrci potřebu zakončit příběhy některých vedlejších postav jinde, a jelikož v té době byli rozehraní jen Povstalci, tak padla volba právě na ně, a tak se v jejich druhé řadě objevuje hned několik přeživších postav z Klonových válek, a jejich příběh se napojuje na naše hlavní hrdiny. Právě díky těmto novým postavám je tak druhá řada o něco lepší než první. Kvalitu však stále srážení všemožné výplňové díly s droidy, piráty atd., které jakoby stále ukazují, že to má být vlastně seriál spíše pro děti. Každopádně samotné finále je velmi kvalitní, a určitě je to jeden z nejlepších dílů seriálu, a nabízí velmi zajímavý zvrat, který ještě dostane svého pokračování v dosti překvapivé formě. ()

Ivousx.y 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

!POZOR SPOILERY! Nejlepší série tohoto seriálu, ačkoliv už nemá na svého předchůdce Star Wars: The Clone Wars (česky Klonové války) i tak nabídla spoustu akce. Rozhodně nejlepší co mohla série nabídnout je návrat nejoblíbenějších postav z výše uvedeného seriálu. Ahsoka Tano, kapitán Rex, Anakin Skywalker/Darth Vader, Princezna Leia (i když jen v jednom díle), Bail Organa a nakonci i Darth Maul. Celkově se mi líbil i vývoj nových postav (hlavně Kanan Jarrus), a také že vysvětlila původ. I když zde byli místy slabé epizody i tak rozhodně tato sezóna vyplnila skvěle mezeru mezi díly III a IV. ()

Galerie (368)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě se v několika záběrech uvnitř AT-TE objeví helmy klonů fáze 1. (Cardo)

Reklama

Reklama