Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(20)

Recenze (15)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší série, u které ani nemám moc problém ji považovat za součást SW univerza. A proč je to dobré? Protože tu jsou dobré postavy, které ovšem pochází od jinud (Rex, Ashoka, Vader, Maul), větší prostor tu dostává síla a tancování na hraně její světlé i temné strany. Finálový díl je regulerní vrchol čehokoliv. Škoda, že další série od kvality utekli. ()

Lukas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První série byla docela mimo - aspoň Tarkinovi se povedlo zlepšit konec. Tady to bylo až na pá výjimek celý dokonalý, taky díky návratu starých postav (Vader, Rex, Ahsoka a na konec i Maul), ale i novým zajímavým zvláštnostem. Taky musím udělat něco co sem snad nikdy nevnímal tolik a to hudbu která neuvěřitelně doplňuje situace (hlavně v epizodě Legendy Lasatů při průletem hvězdným clustrem a ve finální epizodě na konci souboje Ahsoka/Vader)! ()

Reklama

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S tehdejším náhlým zrušením Klonových válek měli tvůrci potřebu zakončit příběhy některých vedlejších postav jinde, a jelikož v té době byli rozehraní jen Povstalci, tak padla volba právě na ně, a tak se v jejich druhé řadě objevuje hned několik přeživších postav z Klonových válek, a jejich příběh se napojuje na naše hlavní hrdiny. Právě díky těmto novým postavám je tak druhá řada o něco lepší než první. Kvalitu však stále srážení všemožné výplňové díly s droidy, piráty atd., které jakoby stále ukazují, že to má být vlastně seriál spíše pro děti. Každopádně samotné finále je velmi kvalitní, a určitě je to jeden z nejlepších dílů seriálu, a nabízí velmi zajímavý zvrat, který ještě dostane svého pokračování v dosti překvapivé formě. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

podstatně lepší než matná první série, nicméně stálé mám a asi navždy mít budu s touhle animovanou odnoží SW celkem problém. Zatímco příběhově to není vůbec špatné a slušně to vyplňuje nějaké mezery (a mě to navíc zpětně pomohlo o něco lépe pochopit hranou Ahsoku) tak ta animace prostě není hezká a mám dost problém si na ní zvyknout...70% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

2. séria - 85% Fantázia! Prvá séria bola trošku dosť mimo, ponúkla iný príbeh a iné postavy, od polky síce ponúkla niektoré výborne časti, ale to pravé Star Wars dobrodružstvo je až v druhej sérii. Nie len ja, ale aj ostatný a aj sám tvorca Clone Wars Dave Filoni bol s toho celkom smutný keď mu zrušili klonove vojny. Bolo tam dosť veci otvorených a nevieme ako skončili niektoré postavy. A presne toto je na druhej sérii to najlepšie. Vracia sa spať ku klonovým vojnám a privedie spať postavy, ktorých osud sa ešte neuzavrel a týmto šikovným premostením sa posúvame pekne dopredu, v novom seriáli a aj zo starými postavami. Tlieskam, Darth Vader a záver druhej série je neskutočne luxusný! ()

Galerie (368)

Zajímavosti (2)

  • V epizodě se v několika záběrech uvnitř AT-TE objeví helmy klonů fáze 1. (Cardo)

Reklama

Reklama