Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(14)

Recenze (15)

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. séria - 75% Ja som celkom spokojný, na Clone Wars to nemá, ani príbehom ani animáciou a akciou sa tiež nechytá. Prvé epizódy vyzerajú len vďaka pár prvkom, že je to seriál zo sveta Star Wars, pretože veľa svetelných mečov, akcie, či známeho príbehu sa tu nenájde a postavy tiež úplne nedokážu upútať. Na druhu stranu, kto prekusne prvú polku seriálu sa dočká vytúženej odmeny, pretože od polky je to znova ten starý dobrý svet Star Wars. Príbeh ma spád, postavy sú zaujímavejšie a nechýbajú dokonca svetelné meče, štýlový záporák, či odkazy na Clone Wars. Dokonca sa objaví aj zopár známych postav v menších úlohách (Tarkin, Lando, Bail Organa). Pokial vás sila sprevádza a vydržíte prvú polku, dočkáte sa tej pravej zábavy v preďalekej galaxii. ()

st.ranger odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Je to infantilní, dětinské a je to Disney, cílová věková kategorie 7 až 10 let, podle čehož je scénář naprosto stupidní, vykreslené charaktery ploché a předvídatelnost průběhu děje zcela jasná. Za vznikem rebélie stojí skupina nesympatických mamlasů, poskládaná přesně podle šablonky Disney a namíchaná ve snaze docílit vyvážení zástupu jednotlivých představitelů ze světa Star Wars. I když mi The Clone Wars nepřišlo pro svět Star Wars vhodné kvůli doplňování nepotřebného děje a oživování mrtvých charakterů, tohle je jako seriálový nástupce hodné uvržení do přenosných toalet a pohřbením v poušti hned vedle E.T. hry pro Atari. Těžko říct, zda se časem nějaká ta hlavní dějová linie vůbec rozjede a je velice obtížné říct, zda u toho hodlám být. ()

Reklama

Aurus 

všechny recenze uživatele

4/10. Tuhle první sérii nedokážu dokoukat do konce protože jsem znechucen. Pamatuju si jak dávali první sérii v televizi a já na ni koukal a vůbec se mi nelíbila a potom sem viděl kousek druhé a ta se mi líbila ale první série je strašná. Postavy jsou tak nesympatické i hlavní postava je strašná. No nic doufám že druhá série bude lepší. ()

Ivousx.y 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První řada toho moc neukázala, ale to se pravděpodobně dalo čekat a spíš ukazuje úplně první prvopočátky vzniku povstalců, bojujících proti impérium. Je vidět jak hezky to začalo některými drobnými krádeži, menšími záchrannými misemi a poté sjednocením. Tato série mnoho neukázala a spíš působí jako seriál pro děti, ale jako výplň dějové linie to rozhodně stačí, a to i přesto že Ezra působí jako namyšlený Fracek, naopak Kanan a Hera už od začátku plní roli skvělých válečníků. Inkvizitor, Agent Kallus a ministryně zase dobře plní funkci "záporáků", tak jak mají. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

původně sem tyhle Star Wars animáky vůbec neměl v plánu, ale po hrané Ahsoce sem chtěl dát šanci alespoň Rebels abych si doplnil souvislosti a první řada je taková nemastná neslaná. Je tu pár známých postav a příběh jsou standardní SW, ale celkově je to takové hodně dětské a skoro až naivní. Třeba Bad batch je oproti tomu úplně jiná liga. Uvidíme co druhá řada která je podle všeho lepší...60% ()

Galerie (288)

Zajímavosti (2)

  • Postavy C-3PO a R2-D2 se objevili ve všech ostatních Star Wars filmech. (gormit123)

Reklama

Reklama