Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Chopper a AP-5 jsou na špionážní misi s cílem získat Imperiální kódy. To se jim povede, ale Chopper se začne chovat divně. Ovládl ho jeden imperiál a používá ho jako špeha pro Povstalce. S Herou a jejím droidem si ale nebude nikdo hrát... (GejmronCZ)

Recenze (9)

Darth_AK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilers are everywhere! Chopper double agent, snaha o vtipnost, zbytečný Wedge. Díl zvedá to, že jsme konečně poznali, jak se v SW galaxii vyprázdní močový měchýř a relativně schopný imperiální velitel. Závěrečná muzikálová vložka..to do Star Wars nepatří. Ale aspoň k tomu byl jeden z mála povedených vtipů od AP-5. Zkrátka a jednoduše, příjemná jednohubka před finálem série, s retardovaným koncem, kdy Hera kvůli přesměrování energie vyhodí celou imperiální loď. To vážně? Zas na druhou stranu, v tomto díle se poprvé v Rebels objevila skutečně "brutální" smrt. Hodně slabé 3*. "Oh no, no, no..I was so happy." ()

st4nford 

všechny recenze uživatele

Little spoiler! Muzikálová komediální vložka na závěr mě totálně dostala. Takovou nahodilost jsem přijal u Twin Peaks, ale u SW bych obdobné scenáristické strategie nečekal. Naštěstí je ale funkční a koresponduje s charakterem postavy. Ať žije porušování žánrových konvencí! ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama