Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Maul je na Tatooine a hledá Obi-Wana. Jenže ho nemůže najít, a tak zmanipuluje holocrony a přivolá si Ezru. Mistra Obi-Wana nakonec najdou a Ezra odletí, protože to není jeho boj. A je na nich, aby vyřídili starý spor, který začal již v Star Wars: Epizody I - Skrytá Hrozba. (GejmronCZ)

Recenze (8)

Darth_AK 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spoilers are everywhere! Konec pro Maula - to zní skvěle - bude to epické, bude to úžasné? No..ne tak docela. Bohužel, místo dlouhé a zasloužené konfrontace Maula a Obi-Woše dostáváme Ezru putujícího po poušti asi půl dílu. To bohužel tuto část hodně shazuje. Zase na druhou stranu, na Maulovi už jde vidět že to chce skončit a závěrečná verbální konverzace ho s Obi-Wošem mě hodně zaujala. A souboj? Mno, čekal jsem něco lepšího a pořád si myslím že měl Maul zahynout rukou Sidiouse v TCW, ale je tu zase pěkná návaznost na první díl, takže bych souboj nazval průměrem. Přiznám se že díl by pro mě byl zklamáním na dvě hvězdy, nebýt závěru - typické Hope theme a volání tety Beru: "Luke!" to mě přeběhl mráz po zádech. Za to přišoupávám třetí hvězdu. "Tell me..is he the chosen one?"..."Yes, he is."..."He..will..revenge us." ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No tak teď už tuplem vim, že se Solo odehrává dávno předtim. Nebylo to epické, ale osobní a dojemné. Nečekaný konec, ale rozhodně lepší než nějakej extra dlouhej fight. Celkem škoda, že nebojoval alespoň jednou od Skryté hrozby s Anakinem/Vaderem sám a nějak pořádně. Když už jsme viděli Ahsoku jak s ním musela bojovat (a že to bylo dost vyrovnaný), tak je tohohle vytouženého, ale neuskutečněného boje škoda. ()

Ivousx.y 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bohužel velmi nepovedený konec postavy Maula. Namísto toho, abychom viděli nádherný souboj Obi-Wana a Maula, vidíme zbytečné, zdlouhavé, putování Ezry (který byl pro tento díl i docela zbytečný). Je hezké, že tvůrci nechali Maula zemřít v rukou Obi-Wana (namísto třeba císaře či Vadera, protože v Klonových válkách zabil jeho milenku Satin), ale velká škoda, že souboj ukončila změna techniky, a tím pádem jen jedním seknutím. Kdyby raději tuto epizodu natáhly do dvou dílů (namísto nesmyslné epizody Double Agent Droid, která byla zbytečná), mohla to být epizoda klidně i na 5 hvězdiček. ()

Reklama

Reklama