Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Záchrana Hery se uskutečňuje. Thrawn odlétá na Coruscant si popovídat s císařem a nechává vše v rukou guvernérky Pryce. Při záchraně se ale něco nepovede... a něco se povede zase až moc dobře. (GejmronCZ)

Recenze (9)

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V první řadě musim podotknout, že Hera v tom přilnavym oblečku je fakt hot, ikdyž je animovaná. Holt jsem první viděl Ahsoku, kde je jako Mary Elizabeth Winstead a ta je sakra hot taky. Opravdu jeden z těch dílů, na jejichž úrovni, kdyby bylo celé univerzum, tak nikdo ani nepípne a jen sledujou v blaženosti a s pěnou u držky. Má to plán, má to emoce, má to menší náznaky už na začátku a do toho skvělou hudbu, která se vším dohromady, dává krásnou atmosféru. Jo a jinak dávám velké F ()

Lukas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jediná možnost jak prolomit Thrawnovu dokonalou strategii - odlet Thrawna (zajímavá mini linka že se dohaduje s tím idiotem že super stíhačka Tie je lepší než Hvězda smrti (zcela objektivně  má pravdu) a i zbytek epizody je čistý zlato který konečně staví tenhle seriál na úroveň CW!!!) Kanan RIP koukněte sami žádný komentář to nedokáže popsat! ()

Reklama

Reklama