Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Portály mezi světy jsou otevřeny a nic teď nebrání měnit vesmír tak, jak jej známe. Ezra uvidí v tomto „světě“ sovu Morai, jenž znázorňuje přítele nebo přímo dceru. Ta ho navede k portálu, kde vidí bojovat Ahsoku s Vaderem na Malachoru a vytáhne ji odtamtud, čímž ji zachrání. Nakonec ale zase musí jít každý svou cestou a portály musí být zavřeny. (GejmronCZ)

(více)

Recenze (8)

TR4XY_CZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je jeden z nejlepších dílů tohohle seriálu. Krásně to navazuje na to jak Ashoka vlastně přežila v díle Twilight of the apprentice. A objeví se také mnoho hlasů hlavních postav z filmů. 10/10 ()

Daniel2003 

všechny recenze uživatele

Filoniho rozšiřování mytologie vyšlo. Mortis Trinity a velký závoj tajemství přinesl v Clone Wars. V Rebels teď přináší Svět mezi Světy. Úžasná práce! ()

GejmronCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úžasný. Vzhledem k tomu, že jsem viděl Ahsočin seriál hned po Mandalorianovi a tím pádem dřív než tohle všechno, tak jsem věděl, že přežije, ale netušil jak. Tohle je hustý vysvětlení jak přežila. Věděl jsem, že i kdyby chtěl Vader Ahsoku zabít, tak by to neudělal. Nebyl by toho schopnej a radši by ji zraněnou odnesl. Naštěstí jsme se toho nedočkali, ikdyž i to by bylo cool a známka toho, že v něm pořád je kus dobra... kus Anakina. Moc pěkný představení rozcestníku mezi světy pro uživatele síly. ()

KukulienkaHO odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nechápem, prečo cestovanie časom musia cpať už aj do Star Wars. A navyše oživia postavu, ktorej "smrť" bola fantasticky spracovaná. Strašne ma nasrali. P.S.: Finálovej epizóde druhej sezóny, respektíve jej koncu tento výplod strašne ubral na osudovosti. ()

Lukas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nejlepší Jedijská akce! Vysvětlení toho jak Ahsoka přežila, taky spousta důležitých hlášek slyšených ve Světě mezi světy! Taky důležitý útok Palpatina pomocí sithské magie zabrání Ezrovi v časové ose SW udělat nějaký velký bordel. Zeb má supr hlášku že to co (Ezra) provádí sou naprosté šílenosti. Ale ještě jednou opakuju v této epizodě je NEJLEPŠÍ JEDIÁJSKÁ AKCE!!! ()

Reklama

Reklama