Star Wars Povstalci - Série 4 (2017) (série)
Nejlepší Jedijská akce! Vysvětlení toho jak Ahsoka přežila, taky spousta důležitých hlášek slyšených ve Světě mezi světy! Taky důležitý útok Palpatina pomocí sithské magie zabrání Ezrovi v časové ose SW udělat nějaký velký bordel. Zeb má supr hlášku že to co (Ezra) provádí sou naprosté šílenosti. Ale ještě jednou opakuju v této epizodě je NEJLEPŠÍ JEDIÁJSKÁ AKCE!!! ()
Nechápem, prečo cestovanie časom musia cpať už aj do Star Wars. A navyše oživia postavu, ktorej "smrť" bola fantasticky spracovaná. Strašne ma nasrali. P.S.: Finálovej epizóde druhej sezóny, respektíve jej koncu tento výplod strašne ubral na osudovosti. ()
Tak tohle je jeden z nejlepších dílů tohohle seriálu. Krásně to navazuje na to jak Ashoka vlastně přežila v díle Twilight of the apprentice. A objeví se také mnoho hlasů hlavních postav z filmů. 10/10 ()
Filoniho rozšiřování mytologie vyšlo. Mortis Trinity a velký závoj tajemství přinesl v Clone Wars. V Rebels teď přináší Svět mezi Světy. Úžasná práce! ()
Hm, tak od této narážky na Mortis Trinity jsem čekal více... ()
Velice dobrá epizoda, ale taky smutná viz. ta scéna s Kananem, ta byla silná. Nechápu však, proč se ten chrám zbortil a proč tam ten ministr Hayden skákal. ()