Reklama

Reklama

Star Wars Povstalci

(seriál)
Trailer 1
USA, (2014–2018), 27 h 30 min (Minutáž: 22–44 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Vanessa Marshall, Tim Curry, Freddie Prinze Jr., David Oyelowo, Steve Blum, Greg Ellis, Taylor Gray, Jason Isaacs, Billy Dee Williams, James Arnold Taylor (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Star Wars přichází na Disney Channel s novým animovaným seriálem vyprávějící příběh čtrnáctiletého pouličního zlodějíčka Ezry a posádky povstalců z lodi Stín, jenž neúnavně bojuje proti všepohlcujícímu Impériu sužující celou Galaxii.
Děj se odehrává mezi původními epizodami Pomsta Sithů a Novou nadějí, přesně 5 let před událostmi Nové naděje v době temna, kdy jsou rytíři Jedi rozprášeni a císař pomocí svých nemilosrdných stoupenců vládne tvrdou silou. (Disney Channel)

(více)

Recenze uživatele filmmovier k tomuto seriálu (1)

Star Wars Povstalci (2014) 

Inu, myslím, že tomuto šanci dám. Zatímco můj pokus sledovat Klonové války se uskutečnil několikrát a vždy ztroskotal po prvních čtyřech epizodách, tohle vypadá na úplně jiné kafe. Opravdu jsem poměrně spokojený a navíc pilot dopadl nad očekávání dobře. Můj skepticismus k Povstalcům pomalu opadá a já myslím, že z toho bude velice zajímavá věc... Především už jen to, že se to odehrává mezi Pomstou a Nadějí a tím pádem to má velký potenciál, který bude doufám využit. Impérium sice prostor má, ale bez Vadera a Sidiouse to brzy vůbec nebude ono. Postavy jsou fajn, opravdu povedené charaktery. Úplně pro děti to taky není, což je rozhodně dobře a doufám, že to Disney nezkoní. Úvodní epizoda byla vtipná, souboje i honičky byly fajn (dobře to prostřídali), vtipů bylo tak akorát, příběh na první díl slušný se slušným spádem. Velmi chválím i za zasazení známých tónů (hlavně tedy těch Imperiálních, známá hudba vždy potěší). I animace pokročila k lepšímu. Sice to pořád může být lepší, ale už to nepůsobí tak divně a všeijak jako ve Válkách. Nejlepší byl ale konec - nový Jedi a hlavně Inkvizitor, to je postava za všechny prachy, doufám, že to tam pořádně rozjede, jelikož je velice hustej a zaslouží si hodně prostoru. Cameo mistra Obi-Wana také potěší, doufám, že se bude objevovat častěji. Má to naprosto neskutečnej potenciál, nezbývá než doufat, že se ho povede naplnit. Prozatím po pilotu 80 hodně silných % a doufám, že se dostanu přes první sérii, abych tento komentář mohl pozitivně doplnit, jelikož po tom velmi toužím. ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

24.10.2021

Studio Disney se naplno začalo soustředit na produkci nových hraných Star Wars seriálů, jež zatím alespoň u fanoušků sbírají daleko lepší ohlasy jak ty filmové. Po Mandalorianovi tak už letos o… (více)

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

14.07.2020

Streamovací služba Disney+ si objednala nový animovaný seriál od společnosti Lucasfilm. Novinka The Bad Batch bude vycházet z animovaných Klonových válek a bude vyprávět o titulní skupině klonových… (více)

Reklama

Reklama