Reklama

Reklama

Star Wars Povstalci

(seriál)
Trailer 1
USA, (2014–2018), 27 h 30 min (Minutáž: 22–44 min)

Hudba:

Kevin Kiner

Hrají:

Vanessa Marshall, Tim Curry, Freddie Prinze Jr., David Oyelowo, Steve Blum, Greg Ellis, Taylor Gray, Jason Isaacs, Billy Dee Williams, James Arnold Taylor (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(71)

Obsahy(1)

Star Wars přichází na Disney Channel s novým animovaným seriálem vyprávějící příběh čtrnáctiletého pouličního zlodějíčka Ezry a posádky povstalců z lodi Stín, jenž neúnavně bojuje proti všepohlcujícímu Impériu sužující celou Galaxii.
Děj se odehrává mezi původními epizodami Pomsta Sithů a Novou nadějí, přesně 5 let před událostmi Nové naděje v době temna, kdy jsou rytíři Jedi rozprášeni a císař pomocí svých nemilosrdných stoupenců vládne tvrdou silou. (Disney Channel)

(více)

Recenze uživatele KukulienkaHO k tomuto seriálu (4)

Star Wars Povstalci (2014) 

Disney nám zrušilo Star Wars: The Clone Wars a zjavne si myslelo, že jeho kvality môže nahradiť svojím Star Wars Rebels. Prvá séria bola až moc detská, druhá sa ale zlepšila a jej finálová časť patrí medzi moje TOP epizódy. No a tretia sa už mohla rovnať vyššie zmienenému seriálu. Potom ale prišla štvrtá, posledná a zároveň aj najhoršia séria, ktorej hlavný problém bol, že to celé nedokázala dobre ukončiť. Celkovo seriál Star Wars Rebels nie je vôbec zlý, jeho problémom ale je, že sa ani zďaleka nedokázal vyrovnať svojmu predchodcovi a jeho fanúšikovia to nevedeli prekúsnuť. ()

Tajný náklad (2017) (S03E17) 

Je pekné vidieť, ako sa povstalecké bunky spojili + príhovor Mon Mothmi... to je jasných 5*. ()

Série 4 (2017) (S04) 

Po fantastickej 3. sérii som sa veľmi tešil na štvrtú, mal som ale prehnane veľké očakávania, a preto aj moje sklamanie je veľmi veľké. Štvrtá séria nenaplnila potenciál, ktorý mala. Jednoduchým a nedôstojným spôsobom ukončila zápletku okolo Mandaloru, ktorá sa budovala predošlé 2 série. A nedokázala dobre ukončiť príbehy postáv (od začiatku seriálu som vedel, že ich nedokáže dobre ukončiť). ()

A World Between Worlds (2018) (S04E13) odpad!

Nechápem, prečo cestovanie časom musia cpať už aj do Star Wars. A navyše oživia postavu, ktorej "smrť" bola fantasticky spracovaná. Strašne ma nasrali. P.S.: Finálovej epizóde druhej sezóny, respektíve jej koncu tento výplod strašne ubral na osudovosti. ()

Související novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (více)

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

Hayden Christensen se vrátí v hrané Ahsoce

24.10.2021

Studio Disney se naplno začalo soustředit na produkci nových hraných Star Wars seriálů, jež zatím alespoň u fanoušků sbírají daleko lepší ohlasy jak ty filmové. Po Mandalorianovi tak už letos o… (více)

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

Lucasfilm oznámil nový Star Wars seriál

14.07.2020

Streamovací služba Disney+ si objednala nový animovaný seriál od společnosti Lucasfilm. Novinka The Bad Batch bude vycházet z animovaných Klonových válek a bude vyprávět o titulní skupině klonových… (více)

Reklama

Reklama