Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(21)

Recenze (11)

Lukas__ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Supr drží si to kvalitu 2. série a naštěstí to nepadá k té 1. takže pohoda. Díky návratu Maula vidíme zajímavou dynamiku vzhledem k tomu že Ezra tu má takový pád na temnou stranu ala Anakyn, ale na rozdíl od něj je opakovaně vracen zpět na světlo. Taky tu je zajímavá entita (vycházející z postav Mortisu na tu poslední a nejmíň prozkoumanou filozofii - skutečnou rovnováhu, Ten uprostřed) Bendu. A i když už tu nemáme Vadera tak ho nahrazuje stejně cool postava v impériu velkoadmirál Thrawn, se kterým (a s Maulem) tu sou ty nejlepší epizody! ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší než druhá série, ale stále lepší než jednička. Příběh mi opět něco doplnil k hrané Ahsoce a je docela škoda že právě ona v téhle řadě úplně vyfičela a celé se to motá čistě kolem Sabine a Ezry. Nedočkáme se ani Vadera, ale Thrawn je jako hlavní záporák celkem slušná (i když ne plnotučná) náhrada…70% ()

Reklama

Ivousx.y 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato řada seriálu bohužel je oproti předcházející (zatím) ta nejhorší, co vznikla. Bohužel byla škoda, že se tvůrci odklonily od původních postav Ahsoka (která seriál hodně povytáhla nahoru), Darth Vader. Naopak se zde objevil nový záporák namísto inkvizitorů Thrawn; z Klonových válek Saw Gerra (z 5. série; díly 2-5), Maul a Obi-Wan Kenobi. Bohužel mi chvíli připadlo, že se vrací k základům jako v první řadě. Je škoda nevyužit potenciál postav, protože jediná postava (a také jediné nejzajímavější) byl vývoj Sabine a Kalluse, naopak Ezra mi opět chvílemi začínal připadat opět jako protivná, hrozná postava. ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Třetí série je podle mého ta nejlepší. Díky Maulovi tu dostáváme možnost nahlédnout na určitou temnou stránku Ezru, a jeho koketování s tím, jestli je lepší temná / světlá strana síly. Mezitím pokračujeme ve vyplňování kánonu celého SW, a tak se nám i tady ukazují postavy jako Saw Gerrera či Mon Mothma, které mají větší roli v jiných dílech. Máme tu také zatím nejlepšího záporáka v seriálu, a to Thrawna, který si rychle získal oblibu diváků, a rebelům taky dokáže pořádně zatopit, a způsobit jim i nějaké větší ztráty. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

3. séria - 80% Druhá séria mi prišla o chlp lepšia. Viac menej je cela séria rovnako zaujímavá ako ta druha, príbeh s Ezrom sa posúva dopredu a je to aj vidieť, stále si to však drží svoj štandard zaujímavých dielov a aj niektorých menej zaujímavých. Na malom priestore poteší Darth Maul, Obi-Wan Kenobi, ale dostavia sa aj menej známe postavy s Clone Wars, Rogue One, či New Hope (Hondo Ohnaka, Mon Mothma, Saw Gerrera, Wedge Antilles) akcie stále majú čo ponúknuť, nápady nechýbajú, záporák Veľkoadmirál Thrawn je kvalitný imeprialný zloduch ktorý dokáže rebelom zatopiť. Akcia a príbeh fajn v rámci celej série ako som spomínal, ale záverečný dvoj diel mi prišiel len ako lepšia epizóda a nie ako finále. Každopádne finále druhej série sa bude ťažko prekonávať. ()

Galerie (209)

Zajímavosti (4)

  • Darth Maul se v této epizodě pokusil na Obi-wana použít stejný trik, díky kterému ve filmu Skrytá Hrozba (1999) zabil Qui-Gon Jinna (tedy jej udeřit do hlavy jílcem meče a následně jej probodnout). Nicméně mu to nevyšlo. K tomuto útoku ho vedla jednak snaha zabít mistra i učedníka pomocí stejného chvatu a jednak ho k němu Obi-wan vyprovokoval tím, že přešel do bojového postoje používaného Qui-Gonem. (vojtaruzek)

Reklama

Reklama