Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nadšenec pro elektroniku a počítače Martin se vsadí s kamarády, že se nabourá do ministerského serveru a stáhne zadání maturitních otázek. A protože často není zcela v realitě, vsadí se evidentně dřív, než domyslí, jak to chce udělat. A tak krátící se čas před maturitou sledujeme partičku maturantů chystající se pokořit otázky, jejich učitele bojující s byrokracií i povedeného ministra školství a suitu kolem něj. Představy maturantů dokresluje jejich fantazie, která leckdy nepřekoná absurditu skutečných okolností. Nejsou totiž jediní, kdo se snaží server nabourat. Chvílemi přestává být úplně jasné, kdo je tady lump a kdo udělá vlastně docela záslužný skutek. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Hexa

Pořád nechápu souvislost. Když by lidi zvolili zlodějské kapitalistické prasata, tak jsou rozumní?

black.mao

black.mao (hodnocení, recenze)

Teď se, myslím, ukáže, jestli ČSFD slouží jako marketingová platforma pro české producenty a filmaře. Dávat výrazně kladná hodnocení pro tento film a být členem fanklubu filmu, to snad jde jen za peníze.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

dopitak

dopitak (hodnocení, recenze)

Joostas 

Spáčilová je nespolehlivá.Někdy je něco,co chválí opravdu dobré a něco,co haní vážně špatné.Na takové filmy jsem už stár.(22.11.2013)
JohnnyV
Kde nic není, ani hovno nebere. A možná by bylo dobré hodit do zajímavostí, že se jedná o první film, který má hodnocení 0% od renomovaného kritika (viz M. Spáčilová).

 

Renomovaná je ale jenom proto, že jí ještě nikdo neposlal systematicky do prdele. Je to jedinej člověk, kterej recenzí pochválí film a dá mu 40 %, a jinej slovně zdrbá, a ohodnotí 70 %. Navíc čte moje recenze v kultu, které vychází před jejíma v MF, a volně se inspiruje :-))))

Sabrewulf

Sabrewulf (hodnocení, recenze)

Jak se něco takového může dostat do kin? To už je fakt Česká republika tak v prdeli?

na příspěvěk reagoval Zodiak455

dr.horrible

dr.horrible (hodnocení, recenze)

tsatsiki

ešte otázka: (za predpokladu že sa ti tie filmy vážne páčia) keby sa ti nepáčili, mohol by si to vôbec verejne priznať??

Vojtino

Vojtino (hodnocení, recenze)

tsatsiki

A jsi taky zodpovědný za přidání "klipů" od kapely The Colorblinds sem na ČSFD? Klipů, které ve skutečnosti vůbec neexistují, takže se nejedná o nic jiného než o kurvení ČSFD? Nic proti kapele, s klukama se osobně znám.

na příspěvěk reagoval tsatsiki

Uživatel tsatsiki smazal svůj příspěvek.

Uživatel tsatsiki smazal svůj příspěvek.

Vojtino

Vojtino (hodnocení, recenze)

Magnusek s Troškou jsou nejhorší čeští filmaři... o nějakém kazení jeho pověsti zde vůbec nemůže být řeč.

Uživatel tsatsiki smazal svůj příspěvek.

tsatsiki

tsatsiki (hodnocení, recenze)

Tomáš Magnusek nemá s produkcí filmu nic společného, byl jen distributor do kin a dvd a to měl ještě na starosti pan Chára.

Produkce filmu: Tereza Petrásková. Tady posílejte své vzkazy, jak se vám tento film nelíbí, ale Magnusfilm z toho vynechejte.

L_O_U_S

L_O_U_S (hodnocení, recenze)

Mám pocit, že tenhle film mohl dopadnout jen dvojím způsobem - buďto být svěžím větrem, nebo prdem. Soudě podle prvních reakcí to vypadá na druhou možnost.

Uživatel Vojtino smazal svůj příspěvek.

sitmin

sitmin (hodnocení, recenze)

Tak na tohle se těšim, jak malej - kandidát na sračku století. V české kinematografii jsem si už zvykl na to, že 99% filmů stojí za vyližpr*el, takže už koukám jenom na filmy typu Poslední výkřik, Babovřesky a tvorbu mistra Magnuska a u toho se člověk alespoň pobaví, protože je to neuvěřitelně příšerný. Další perla do sbírky...

Příspěvek byl smazán administrátorem.

P. J. D.

P. J. D. (hodnocení, recenze)

Upřímně řečeno, z tohohle filmu nemám dobrý pocit. "Vrať se do hrobu" se nepodařilo zdolat ani "Probudím se včera", nebo "Gympl". Tady to určitě nebude výjimkou. Bojím se, že to bude dokonce ještě horší. :-/

Související novinky

Juniorfest 2013 se blíží

Juniorfest 2013 se blíží

28.10.2013

Termín VI. ročníku mezinárodního filmového festivalu pro děti a mládež JUNIORFEST 2013 se neúprosně blíží. Horšovský Týn, Plzeň a Dobřany se stanou od 9. do 13. listopadu 2013 dějištěm tohoto stále… (více)

Reklama

Reklama