Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Recenze (167)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To, že se Elizabeth Banks chovala jak kráva, to se jí už nikdy neodpáře. To, že díky tomu jejímu chování vznikla celá řada dost pofidérních situací, které místy byly zábavné, to je prostě fakt. Komedie, u které se místy dá i zasmát, ale vesměs je spíš k pláči. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA $59,209Tržby Celosvetovo $7,934,000Tržby za predaj Blu-ray v USA $92,370 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $104,216 //počet predaných kusov ?║ taká blbovina ale príbehovo výborne si nahrávajúca a moc zábavná /70%/ ()

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Trapnost. Ale jak tak plyne čas, je to čím dál tím menší trapnost. A tak to jde dál a dál a dál, až to nakonec skončí neoriginálním klišé - jednohubka pro ty, co nevědí kudy z nudy. Vedlejší role tu pobaví asi nejvíc. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Ani chvilku mne nenudilo dívat se na to, kterak se ta "kráva ze zpráv" potácí hoďku a půl v přiléhavých žlutých šatečkách z průšvihu do průšvihu. Ne, že by mě to nějak mimořádně rozesmálo, ale Elizabeth Banks to zvládla s grácií a měla i štěstí, že ji podpořilo vynikající nesourodé duo policistů či sarkastický pilot vrtulníku. Do učebnic komedie se Ulička hanby rozhodně nedostane, ale jako tip na pohodově strávený večer ji mohu v klidu doporučit všem, kteří by si dokázali reportérku Meghan Milesovou splést s lehkou děvou. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Hlavní roli obsadily trošku překvapivě hanbaté žluté šaty. Banks se v nich promenáduje skoro celou stopáž, což je jen dobře, protože zápletka okolo pozdního příchodu do práce není příliš zajímavá. Naštěstí vedlejší postavičky generují velké množství ztřeštěných situací a pořád se něco děje. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chápu, že anabáze domnělé žluté děvky měla za úkol pobavit, ale vůbec jí to nešlo.. Trpěl Marsden v pitomé roli, trpěla Banksová na vysokých podpatcích, trpěl jsem i já a nutno si bez okolků galantnosti přiznat, že kdyby se Elizabeth producírovala po L.A. v teplácích a vytahaném svetru, bylo by to ještě horší. Jediné pozitivum asi bylo, že Ethan Suplee, vypasený neonacista z American History X, shodil nějaké to deko, nicméně na vyzývavý šat žurnalistky Meghan to ještě není.. ()

castor 

všechny recenze uživatele

To teda byla noc a den. Ha ha ha, a teď zase pěkně zpátky na zem. Oceňuji několik nápadů, jen škoda, že režisér Steve Brill prostě nehodlá změnit své scénáristické postupy a jeho látky chtě nechtě skřípají. I když do téhle taškařice cpe vulgaritu a popkulturní odkazy, je to průměr všech průměrů a hlavně zamrzí, že tvůrci prostě neměli koulet zatlačit pořádně. Už po pár minutách bude divák, který v životě pár komedií viděl, schopný odhadnout, jak bude děj pokračovat a jak to asi celé dopadne. Ale i tak to tak nějak funguje. Za leccos můžou tvůrci děkovat Elizabeth Banks, která opět v plné kráse ukázala svůj komediální talent (a úžasné nohy), celý film ale utáhnout nemůže. Zvlášť když nemá podporu ve scénáři. Některé momenty jsou nicméně minimálně milé (když už ne zábavné), takže ty tři hvězdy nakonec střelím. A vlastně i docela rád. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Dementní komedie s nejdebilnější zápletkou roku, otravnými postavami a trapným humorem, jež se neustále točí kolem toho, že Elizabeth Banks vyypadá jako štětka? Díky, nechci. ()

Ampi 

všechny recenze uživatele

Příjemná a pohodová komedie, kde nejde jen o vtipy spojené s vylučováním, zvracením a pohlavními orgány. Sice se tu taky najdou, ale ty většina humorných okamžiků je spojená s humorem o něco vyšší třídy. Což je milé zpestření. Banks je jako dáma v žlutých šatech kouzelná i když má s odpuštěním den (lépe noc) blbec. Sice slabší 4 hvězdy, ale jsou. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Z počiatku to vyzeralo ako kolosálna hlúposť, ale nakoniec to je celkom stráviteľná komédia. Záleží aj od nálady, v ktorej to pozeráte. A čo momentálne od filmu potrebujete, ak len relax a reset hlavy, tak je to na to ako stvorené. Lepší priemer. 65/100 ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Uličkou hanby v kanárkově žlutých šatičkách až do (moderování) podvečerních zpráv. Atraktivní zprávařka Meghan Milles (Elizabeth Banks), která je přijata na zkoušku moderovat podvečerní zpravodajství, opravdu neudělala dobře, když se šla vlivem frustrace večer odreagovat se svými kamarádkami do společnosti. Rezultovalo z toho nechvalné probuzení v cizí posteli, kocovina, "společenská" únava, a hlavně ocitnutí se bez prostředků v okrajové části města, kde si dostaveníčko dávají různé pochybné existence. A stihnout do pár hodin moderování zpráv, do kterých ji nakonec přece jen vzali, se rovná malému zázraku. Sympatickou Meghan čeká celá řada peripetií a trapasů, a možná, že ani ke kýženému cíli nedojde a uřízne si pořádnou ostudu. Nevím přesně, co si Elizabeth Banks od tohoto filmu, potažmo role slibovala, že na ni kývla. Příliš ambiciozně se totiž film netváří. Jedno vím však jistě. Její herectví je neokoukané a podávané se sympatickou asertivností. Zkrátka ji nejde nepřijmout za sympatickou průvodkyni bláznivě absurdními situacemi, které ji i diváka v devadesáti minutách, co trvá tenhle film, čekají. A i když se ve čtyřiceti nasoukala do takových odvážných minišatiček, které nemilosrdně odhalí každý nedokonalý detail či dekagram tuku na víc, není důvod k vizuálním obavám. Dost jí to na její věk sekne. Nelze však, ani při divácky dobré vůli, přehlédnout faktor, kdy pro proflámované noci na ní nejsou znát žádné zjevné stopy únavy, nebo čehokoliv jiného spojeného s prohýřenou nocí. Meghan i bez ranních zkrášlovacích procedur, které by každá žena po nočním tahu ráda a dobrovolně podstoupila, vypadá jakoby právě navštívila zkrášlovací salon. Její vzhled nemá po alkoholově divoké noci jedinou trhlinku. Výjimku tvoří až závěr, kdy se trochu umaže. Samozřejmě to působí málo přirozeně. Situace, do kterých se po probuzení dostává, nejsou scenáristicky par excellence, A navíc jsou poměrně průměrně zrežírované. Těžko říct, jestli by se z nich dalo vytěžit více humoru, než nakonec je k vidění. Film počítá s tím, že většina postav je na první pohled nějakým způsobem humorná, což právě není a nezlepší se to o moc, ani když s nimi Meghan zažije nějakou eskapádu, neboli s nimi přijde do konfrontace. A většina zde viděných situací, je možná jen ve filmu. Celé to stojí, padá a výrazně se "žlutí" s výkonem Elizabeth Banks, pro níž je to velké sólo a herecká poloha, ve které jsem ji doposud neviděl. Napadlo mě, jestli žlutá barva jejich minišatiček není nějaká skrytá symbolika na americkou mediální politiku, ale nic jsem nevydumal. Vypadá to, že tenhle film opravdu neskrývá v sobě víc, než je patrné. Něco málo originálního v sobě má a do uličky filmařské hanby nepatří. 60% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Prostě walk of shame s Liz Banks. Nic víc ani míň. Místy trapný, ale já se i zasmál a na mou únavu to byl ideální odpočinkovej film. Pochopitelně dabing z toho udělá nekoukatelnou sračku. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Občas chce človek vypnúť pri podobnej blbosti. Bohužiaľ zmysel pre humor je veľmi subjektívna záležitosť a tu som sa s tvorcami minul. Hlavná postava sa ocitne v situácii, ktorú by aj mierne podpriemerne inteligentná osoba vyriešila do pol hodinky, lenže Meghan dosahuje cca inteligenciu kuraťa a farba jej šiat je možno toho metaforou. Ale skôr nie. Ak by zažívala skutočne dobre a vtipne napísané a zahrané príhody, tak by sa neuveriteľnosť celej zápletky dala bez problémov ignorovať. Ako jednohubka ale Ulička hanby neublíži. 50% ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Už od prvej minúty som ostal odradený. Scenár humusácky, totálne stupídny. Banks preafektovaná a to je veľké sklamanie. Film pre blbé kravy. Názov úplne sedí, hanbím sa, že som to videl. ()

Reklama

Reklama