Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Recenze (167)

Ivoshek 

všechny recenze uživatele

Běželo to ženě u žehlení, tak jsem od toho nečekal nic. A dostal jsem fakt zábavnou věc, kde se hlasatelka po party bez auta a v kurvích šatech ocitne ve špatné čtvrti a musí se nějak dostat zpátky. Veškeré její interakce s domorodci a dvojicí policajtů jsou super. ()

anderson 

všechny recenze uživatele

Síce iba priemerná, ale totálne pohodová komédia s perfektne padnúcim soundtrackom. Navyše v slovenskom dabingu je "štetka zo správ" ešte o hviezdičku zábavnejšia. A ruku na srdce chlapi, Banksovej to v žltých šatách (a bez debaty aj bez nich) sekne. (13.7.2016) ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

Emm, takže... prvně mějte na paměti, že ženská v uplých šatech = štětka... no, a pak si užijte walk of shame s Walk of Shame. --- Mně vám bylo fakt trapně. A to vlastně hlavně proto, že se tohle někdo někdy vůbec opovážil pokládat za nosnej komediální námět. O neskutečně předvídatelných "humorných" momentech bych snad radši ani nemluvil. ()

claudel 

všechny recenze uživatele

Po patnácti minutách jsem sám sobě nadával, co jsem to zase vybral za americkou pičovinu. Naštěstí, když se hlavní zápletka rozjela, docela jsem se bavil a několikrát se od srdce zasmál. Konec bylo zase tradiční "made in USA", ale celkový dojem pozitivní. Kdo by s Elisabeth aspoň na chvilku nesoucítil... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

A jo. Banks je mi čím dál méně nesympatická, už mi nesplývá s Rachel McAdams a tu a tam to bylo fakt vtipné (feťácké doupě). James Marsden pořád obrovsky nesympatický. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Těžko budu přidávat hvězdičky za duchaplnost nebo umělecký dojem,protože nic takového film neobsahoval,ale na druhou stranu je fakt,že jsem se na něj díval proto,abych se zasmál a smál jsem se skoro pořád,takže jen 3 hvězdičky,ale přesto spokojenost. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Elizabeth Banks na zběsilý cestě skrz L.A. mi seděla a nebylo to jen tim, že jí to ve čtyřiceti neskutečně seklo. Jedná se sice o blbinu, která je ale zábavná, má tempo a i přes to, že všechny vedlejší postavičky už jste někde viděli, působí na vás svěže. Příjemně nenáročné. 60% ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že to byla docela blbost, ale stejně se mi to líbilo. Elizabeth Banks mám ráda a tahle role jí vcelku sedla, i když byla možná malinko bláznivá. Od začátku bylo jasné, jak celý film skončí, ale to mi ani tak nevadilo. Celkově film hodnotím jako lepší průměr. 60%. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Elizabeth Banks na spapanie. Sledovať jej dokonalé nohy vytŕčajúce z priliehavých žltých šiat ukazujúcich každú dokonalú krivku jej tela bolo jedinou vecou, vďaka ktorej som film dopozeral. Veľké plus je v tom, že aj napriek blbučkej zápletke film nenudí. Na druhú stranu je tak strašne priehľadný, že vám z neho zostane pachuť strateného času. Vedľajšie postavy nevyužité až hrôza. Hlavne v prípade Gillian Jacobs a tej jej kamošky je to škoda. Keby sa ešte tie promenádovali v krásnych šatách bol by som šťastný. No a potom tu je perfektný štek Bill Burra – želal by som mu šťavnatejšie komédie, ale jeho účasť ma potešila. Nebyť znova raz debilného konca, akým sú podobné žánrové rýchlokvašky povestné bolo by to za tri s tým, že som netrpel. Takto je to podpriemerná komédia, čo neurazí, ale ktorá postrádala originálnosť od prvej vety. ()

Lyli 

všechny recenze uživatele

Srááágorááá. Dost trapná a nevtipná komedie. Uznávám, světlejší momenty to mělo, jenže světlejší momenty má i jízda v trolejbuse....a taky si z ní necíknu. Možná je Liz jen moc stará, možná má moc žluté šaty, a možná dýleři nejsou fajn klucí. Možná. Hanba! ()

Torision 

všechny recenze uživatele

Po zkouknutí traileru, kterej mě poměrně navnadil, jsem si tenhle film okamžitě musel opatřit, protože jsem přesně na takovouhle ptákovinu měl náladu. Něco hloupučkýho na vypnutí mozku. A povedlo se a pobavilo mě to. Elizabeth Banks je ve svý roli fantastická a na tuhle "walk-movie" příjemně táhla. Nemá to nějak moc nosnej příběh, jen se potřebuje pořád někam dostat a furt potkává dealery cracku, slizký židy, slizký školáky, policajty, potká se s recepční v odtahovně aut, chlapíkem, co chce vykouřit nebo asijským taxikářem (vlastně skoro všichni už byli představeni v traileru). A fakt to rychle utíká. Navíc mi tam přímo seděl James Marsden, kterýho mám rád. Konec mohl bejt o ždibec lepší, ale i tak hodně silný tři hvězdy. ()

Wysch 

všechny recenze uživatele

Wut? Místama, ale opravdu jen místama, je to i vtipný. Jinak je to vlastně strašně trapný. Což ale nemění nic na tom, že Líza Banks i na starý kolena je pořád pěkná baba. ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Trapas nad trapas... natočit film o "walk of shame", který ve skutečnosti ani nebyl o ostudném ránu po určité události, ale pouze o získání zpět svého odtaženého auta je samo o sobě debilní nápad. Jeho zpracování naštěstí za debilním nápadem nezaostávalo a bylo stejně stupidní, jak by člověk čekal. Moje nejzajímavější zkušenost s opileckým ránem je mnohem zábavnější než Meghanina.. haha eat that Steven Brill. Tohle prostě ani skvělí herci zachránit nemohli. "He is lying to us. There's no subway in Los Angelos. - Yes, there is. - Where? How come I've never seen it? - It's under ground?!" ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Celkem snesitelná komedie, pokud vám moc nevadí Elizabeth Banks, která může být pro někoho celkem těžko skousnutelná. Jsou zde ale vtipné momenty, ona se moc nepřetvařuje, a celá situace je celkem příjemně ujetá a navíc se pořád něco děje. Není to žádná velká komedie, ale dívat se na to dá. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Tak nevím jak ostatní, ale já jsem se rozhodně nenudil. Zábavných scén bylo dostatek na to, aby si film udržel moji pozornost až do samotného konce. ()

Derek 

všechny recenze uživatele

elizabeth banks a jej velke komedialne solo tak trocha v style hangoveru pod taktovkou byvaleho spolupracovnika adama sandlera. humor nema daleko od sandleroviek (teda obcas tupy a utociaci na branicu na najjednoduchsom levele), ale obcas sa najde nejaky lepsi a inteligentnejsi spek (co sa vsak tak casto nestane). prihravajuce figurky su v pohode ale nikdo kdo by bol lepsi ci zapametania hodny viac ako elizabeth sa nenajde... ()

Patw 

všechny recenze uživatele

Průměrný film, který opravdu stačí vidět jen jednou. Oblečte si žluté těsné šaty a budou Vás mít všichni za prostitutku. Opravdu zbytečný snímek. A když člověk vezme do úvahy, že hlavní hrdinka se chová jako blbá blondýna (a že by vůbec žádný film vlastně nebyl, kdyby zůstala ležet v posteli) zjistíte, že je to opravdu o ničem. Slabé dvě hvězdičky jen za to, že na konci mi to vše bylo tak trochu sympatické díky hercům. ()

Vědma 

všechny recenze uživatele

Komedie, která není k smíchu - to je vždycky problém. A to, že nejsympatičtějšími a nejzábavnějšími postavami filmu jsou tři dýleři drog je taky problém. Ale úplný průser to není, dodívat se na to dalo. ()

Reklama

Reklama