Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Recenze (167)

Aljak 

všechny recenze uživatele

Svojim štýlom a atmosférou veľmi podobné ako Date Night, avšak v tomto prípade sa vo víre osudovej noci neocitnú manželia, ale sympatická reportérka Meghan. Treba uznať, že na Elizabeth Banks v tých krátkych žltých šatách pozeralo celkom dobre. Ani sa nedivím, že vzbudzovala medzi ľuďmi dojem, že je len zatúlanou a nepríčetnou štetkou. Tá jej nekonečná odysea hľadania pomoci ma celkom bavila, hoci najlepšia bola určite nečakaná návšteva drogovej skrýše - tie hlášky nemali chybu, ale zase ani ostatné neboli vôbec zlé. A navyše je to celkom aj na zamyslenie, že v dnešnom svete človek bez peňazí, telefónu a preukazu totožnosti nezmôže takmer nič. No tento príbeh predsa len občas pôsobil až príliš absurdne, čo je dosť škoda. Ale minimálne na 3* je to určite! ()

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Neznám moc nesympatičtějších hereček, než je Elizabeth Banks. Snesitelná byla snad jenom v Zack a Miri točí porno. Ale tahle snesitelná blbina mne poměrně bavila. Celý to bylo takový fajn, pohodový zábavný, jednohubkový, na nic si to nehrálo, rychle to uteklo a Banks to tam na 40 ! let děsně seklo. Bavilo mne černošský crack ghetto trio a cute blbka v podání Sarah Wright. 6,5/10 ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Brill je obrovskej packal,už jeho dva předešlý filmy stály za hovno,ale tohle je děs.Jenom prvních dvacet minut bylo zkousnutelnejch,pak ale začla ta děsná,trapná cesta městem andělů,který je prošpikovaný hordou blbejch a ještě blbějších lidiček,včetně naší reporterky.A už vidim,jak u nás v matičce měst busy pouštěj lidi jen předníma dveřma,a řidič každýho šacuje,jestli má jízdenku.Hm,cesta z konečný na konečnou by trvala zhruba dva dny.je to fakt sračka řádná,a humor tak ve dvou minutách.30%. ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Hlavní zpráva dne: Lehká děva v žlutých šatech.....ale vždyť to takhle nebylo :-D Pobavil jsem se! Co se za jednu noc dá všechno zvládnout a co potom to ráno s kocovinou :-) 75% ()

Juto 

všechny recenze uživatele

Film je príťažlivý, absurdný a beznádejne schtivý, ale ak sa dokážete dostať cez jeho nudné počiatočné nastavenie, je to vlastne celkom zábavné. 6/10 ()

papaJA21 

všechny recenze uživatele

Mě to mile překvapilo. Trochu mi to připomíná komedie ze 70. a 80. let, v tom dobrém. Po delší době komedie která není úplně stejná jako stovky jiných a člověk si nepřipadá trapně. Banks se navíc na roli výtečně hodí. ()

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Tento film jsem dnes použil poté, co jsem znechuceně upustil od sledování nepovedeného seriálu. Pokus o zlepšení nálady se zdařil. Naprosto nenáročná komedie o ženské co se vykalí, vyspí s neznámým chlapem a ztratí se v Los Angeles bez peněz a sebevědomí. Elizabeth Banks se s touhle sebevražednou rolí popasovala se ctí. 60% ()

kocik1 

všechny recenze uživatele

Za tu nesmyslnou zápletku se hanbím ještě teď. Ale pokud odmyslím logiku, překvapivě to i drží pohromadě a na zaplácnutí času při žehlení asi OK. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Aspoň že tá Banks je pekná. Dobrý námet, len málo vyžmýkaný, bez nejakých lepších vtipných scénok. O rok v telke dovi dopo. 2 z 5 ()

elanius 

všechny recenze uživatele

(77/2014) / Čakal som asi trochu viac, aj keď pár momentov sa našlo. Ešteže Elizabeth Banks bola super. Svoju úlohu potiahnuť sama tento neoriginálny kus splnila. Žánrovka na nedeľnú siestu. (5/10) ()

ywo666 

všechny recenze uživatele

Ale dosť dobrá komédia. Nebyť pár trápnych okamihov, dal by som aj štyri hviezdy. Je totká klasická americká blbina, kde sa im proste podarilo celkom veľké množstvo viac alebo menej vtipných situácií. Nepozerajte. Zasmejete sa viac a nebude naznačený celý dej. Fakt dík trailer. Dva a pol minutový pure spoiler. Aj tak dávam silné 3*. PS: Ale hovno. Dám 4*. Je to vtipnejšie ako Lego, čo som dnes videl a dostalo 3*. A mám pocit, že komédia si zaslúži viac ako 54%. Prostestné 4* a 70% ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je trochu vysoké, ale já jsem se fakt dobře pobavil. Krásně jsem u této komedie vypnul a bavil jsem se co, všechno potká Elizabeth Banks v uličce hanby. Některé věci byly trochu přes čáru a taky to, že všichni krom hlavní hrdinky a asi ještě dvou postav mají IQ pod 50 body je trochu divné, ale já to neřešil, protože jsem chtěl vypnout a je to komedie. A komedie mají bavit a pokud největším kamenem úrazu je to, že vedlejší postavy jsou natvrdlý, tak jsem ochotný to akceptovat. Elizabeth Banks je hodně fajn a opravdu mě bavilo sledovat, jak se neustále vypořádává se smůlou, která se jí doslova lepí na paty. Navíc v těch žlutých šatech jí to moc sluší, takže je radost na ní koukat. James Marsden je hodně nevyužitý, což zamrzí, ale svoje scény si odehraje. Mile mě potěšila dvojice kamarádek a policistu, který krásně vyplňují příběh, když hlavní hrdinka pobíhá po městě, ke všemu Gillian Jacobs z Community to s hnědými vlasy hodně sluší. Hodně se mi líbila scéna v drogovém doupěti, na masáži, na odtahovém parkovišti nebo ta s tím věřícím, který si chtěl zazpívat Call Me Maybe od Carly Rae Jepsen. Walk of Shame je obyčejná komedie, která mě sedla a já se u ní dobře bavil, těžko řící jestli to napodruhé bude stejné, ale to zjistím až si někdy jindy pustím ()

Ichabod 

všechny recenze uživatele

Typická komedie s množstvím záměn a seznámení se hlavní postavy s prostředím a chováním jí ne vlastni. Elizabeth to táhne tak trochu celé sama, naštěstí ona zahraje cokoliv, takže je to sice vcelku jednoduchá ale zábavná komedie. A taky nutno napsat, že na čtyřicet je to opravdu kost. Sakra i na třicet je to luxus :) "...so you ain ´t suck a one dick tonight?" " eh...." :)) ()

Guzo 

všechny recenze uživatele

Trošku jsem se bál, že z toho nakonec vyleze komedie plná trapností, ale naštěstí se tak nestalo. Celou dobu se něco děje a i když je to občas over the top, hned se to přebije nějakou jinou scénou a vše je zapomenuto. Ta hodina a půl je na komedii tak akorát, nepřišlo mi to natahované a nakonec i E. Banks byla v pohodě. 6/10 ()

blackJag 

všechny recenze uživatele

"ZASRANÝ TERMINÁTOR SE ŽLUTÝM ZADKEM." Pokud se divák neoprostí od zjevného faktu, že se postava Banksové chová jak naprostá kráva (navíc po mozkové obrně), a že vedlejší postavy nejsou samy o sobě schopny uhrát žádné plusové body, film mu nemá co dát, prostě se nezasměje. Když tento malý ústupek uděláte, nebudete mít žádná očekávání, určitá šance pro zábavu tu je, ale ruku do ohně bych za to nedával, protože i při přihlédnutí k polehčujícím okolnostem to na víc jak ten průměr prostě nemá. 50% ()

P1tr odpad!

všechny recenze uživatele

Uličkou hanby by si měl projít režisér a scénárista v jedné osobě, který dal dohromady neskutečně stupidní film a neměl dostatek sebereflexe na to, aby ho nerealizoval. Za účelem humorných situací jsem ochoten prominout slabší příběh, pokud jsou vtipy kvalitní, jenomže tento film vtipný vůbec není, tudíž dementní zápletka obzvláště bije do očí a celou dobu jsem musel myslet na to, jak jednoduché by bylo se z "prekérní" situace hlavní hrdinky dostat, pokud by se nechovala jako totální blbka. Tragičnost tohoto snímku podtrhuje fakt, že ani hrstka kvalitních a sympatických herců není schopná tento materiál zachránit. ()

Reklama

Reklama