Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Recenze (167)

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Rozhodně a zásadně jedno velké NE! Sympatická a především velmi, velmi pohledná a sexy Elizabeth Banks v jedné z nejslabších komedií, co jsem za poslední roky viděl. Ono už jen celý tento film nazývat komedií není v podstatě ale úplně dobře, neboť těch pár rádoby úsměvných momentů stejně vyznívá spíš trapně než humorně a zbytek se o to ani radši nepokouší, což je ve výsledku ale jen dobře. Zápletka se každopádně pohybuje hodně za hranicí totální, ale opravdu totální naivnosti, a tím pádem i značné nesoudnosti, po většinu času jsem se musel držet, abych ústřední postavě nezačal nadávat do ženských genitálií, ovšem ono se jako retardi chovali prakticky všichni, za což pak ale může především scénárista, který tu vymýšlel takové scény a dialogy, že toho člověka by už u filmu neměli nechat sbírat ani odpadky, to byla čirá zoufalost a drzost vůči divákům zároveň. Mě na této podívané zkrátka nepřišlo vůbec, vůbec nic pozitivního, tedy vyjma pohledu na Elizabeth, jinak je to ale fakt trestuhodně nezábavný průser, bez sebemenší špetky snesitelnosti. Nevtipný, hloupý, nudný, toto vážně nelze doporučit opravdu nikomu. ()

wooozie 

všechny recenze uživatele

No co si budeme povídat, film má pouze 2 přednosti. Tou první předností je Elizabeth Banks, která je ale dost často doslova utopena v nevtipných a předvídatelných situacích. A druhý obhajitelný důvod je současný nejlepší americký stand up komik Bill Burr, zářící ve své životní roli, i když zde má bohužel málo prostoru. Jinak se ale připravte na zoufale průměrnou komedii s mizerným scénářem a podpořenou některými hereckými výkony jak ze špatného snu. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Liz Banks a její ráno plné šílených zážitků. Je to předvídatelné, ale zároveň fakt vtipné, navíc Liz to v těch žlutých šatičkách fakt sekne. ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Pri pohľade z väčšej perspektívy je to samozrejme úplna kravina. Na chvíle s vypnutým mozgom, kedy človek potrebuje zabiť čas však úplne dokonalá kravina. Rýchlo to odsýpa a nenudí. A tie šaty jej slušia. Na zabitie nudy poslúži vynikajúco. Aj takéto filmy sú občas veľmi potrebné a vďačné. ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Je to taková ta tradiční blbá americká komedie, kde se hlavní hrdinka dostává do hloupých situací a protože z ní scénárista dělá tupou nánu, tak se z nich nikdy nevyhrabe, naopak si vždycky tím co říká, situaci ještě zhorší. Povětšinou to není vtipné, nicméně je to oddechovka, na nic jinýho si film ani nehraje a herecké obsazení není uplně tragické, takže se na to koukat dá. ()

Vadriano 

všechny recenze uživatele

Cukr oddychovka, pouštím si takový s holkama, půlku před spaním, půlku ráno, pažitka a vlhká kunda, mám rád tyhle filmy... ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Budu-li slepě ignorovat závěr filmu, který byl hyper-mega-debilní, musím uznat, že jde o super oddechovku. Elizabeth je holka, na kterou se dobře kouká, děj má spád a j mám prostě pro blondýny slabost ;) ()

kristynca 

všechny recenze uživatele

I nadále podporuji náš podnikatelský záměr natáčet filmy, ve kterých se nic nestane, protože veškeré nedorozumění se vysvětlí hned po úvodních titulcích... ()

X@triX 

všechny recenze uživatele

Walk of Shame, avšak nie pre Meghan Miles, ale pre diváka, ktorý sa rozhodol obetovať 90 minút svojho života tomuto filmu. Počas celého filmu nepadne z úst tejto blondínky jediná relevantná veta, ale naopak iba tvorcami premyslené nesprávne slová, ktoré môžu viesť iba k ďalším nedorozumeniam. Jediná hviezda patrí samotnej Elizabeth, na ktorú sa dobre pozerá a to obzvlášť v tých šatách, ktoré si mohla počas filmu xkrát prezliecť. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

„Podobnú vec“ sme už tu mali. Ja by som viac ani nedodal – komentár od kolegovi „Wysch“ prezentuje aj moje pocity. Len jedna vec, ona ešte nie je stará... :). Osobné hodnotenie: 62% (**) ()

Gaia.M 

všechny recenze uživatele

Jak může jedna noc pokazit celý život? Úplně jednoduše. Nakonec, všechno zlé je pro něco dobré. Přesně tyto zážitky formují naše povahy, naše chování. Elizabeth je prostě kočka, navíc se mi její herecké výkony fakt líbí, a v této roli je naprosto skvělá! :D Já jsem se u filmu fakt pobavila, v mnoha situacích jsem se zasmála. Považuji to za jednu z těch lepších komedií, které jsem letos viděla. ()

KNTRFKT 

všechny recenze uživatele

Standardně trapná chujovinka bez inovací, je s podivem, že přes 40 let stará ženská hraje mladou reportérku, ale co. Potěšil mě Jack Lejno ze Zprávaře, čímž tak trochu udělali crossover mezi těmito zprávařskými filmy. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Ale jo, i mladé dámy umí propařit celou noc a když se jedna z nich ráno probudí v cizím bytě a když se má dostat bez mobilu, auta, občanky a peněz na velmi důležitý pohovor, následující události vezmou náležitě za své. Lehká komedie se od ryze mužských protějšků v ničem nezadá a pobaví svými absurdními situacemi oné dámy stejně dokonale. Že je to místy ztřeštěné a přitažené za vlasy? Ale takové komedie přece jsou. A že je hlavní hrdinka příběhu blondýna? Tím lépe. Byť je snímek zaměřený spíše pro dámskou část diváků, neznamená to, že by byl nějak ohavný. Ba naopak. Snímek (lehce) pobaví, takže úkol splněn. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Já bych to viděl spíš na uličku slávy…..bavil jsem se královsky. Sice to ze startu působilo dojmem katolické jeptišky, která se snaží držet krok s rodinou Kardashianů….každopádně, pak se rozjela krutopřísná jízda. Já vím, nic nového pod barovým pultem….prostě další z nocí, kdy na vás všechno padá….podobných kousků jsme na televizní obrazovce už pár viděli….ale jak už jsem psal, já se bavil. Má oblíbenkyně Elizabeth Banks jede bomby….prototyp ideální ženy….přitažlivá a ještě si ze sebe umí udělat srandu. Ještě by zdůraznil, že v době natáčení jela už čtvrté gumy, takže klobouček a jeden vlhký sen pro ni :D A to samé (vyjma toho vlhkého snu) i pro tuhle one night show Stevena Brilla…ten panáček umí příjemně překvapit. ()

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Prekvapivo vyborna americka komedia hlavne vdaka krasnej Elizabeth Banks,ktora bola skvela,zahrala to super,zasmial som a pobavil,co bolo to najhlavnejsie...:-) ()

Dementra 

všechny recenze uživatele

Až na (po americku klasicky) patetický závěrečný monolog vcelku zábavná komedie o tom, jak se chudák holka nemůže ani v klidu a bez odsuzování pobavit. Trochu silnější 3*. ()

Reklama

Reklama