Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Recenze (167)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Najde se pár dobrejch scén (černoši, autobus nebo policajti), ale mínus dávám za dementní závěr představující absolutní hollywoodský klišé. Jenže Elizabeth Banks je velice pěkná MILFka, takže eventuální nedostatek zábavy vyvažuje její cupitání v minišatičkách po Los Angeles. A kdyby Liz ještě ukázala dudy (k čemuž jí dal scénář krásnou příležitost), byl bych ještě skopojenější, tři slabší hvězdy. ()

bararich8 

všechny recenze uživatele

Překvapivě příjemná a oddychová komedie. Nečekejte nic extra vtipného. Místy trapné, místy povedené, ale je to prostě taková příjemná změna po všech těch vážných (psycho)dramatech. Konec je opravdu americky stupidní, ale to, co se děje předtím je prostě jízda :), nadnesené 4*. ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Po pekelnom, totálne umelohmotnom úvode sa Bankska konečne natiahne do priliehavých šiat a vyrazí do ulíc robiť chaos. Vtedy konečne nastúpi zábava, i keď sa drží dosť pri zemi a nemá gule na to sa poriadne odviazať. Samozrejme, keby hrdinka nebola vypatlaná a nechala sa taxíkom hneď doviesť domov, film by skončil po štvrťhodinke. 5+/10 ()

tranquill 

všechny recenze uživatele

Začalo to slabě, pak se přistoupilo na akci a začal jsem se i bavit , ale závěr byl zase slabý. Takže tahle komedie ala Pařby... stačí jednou. ()

Gixian 

všechny recenze uživatele

Upřímně, dějem a zábavností spíš na dvě hvězdičky, ale na Lízu se celou dobu děsně hezky kouká, takže se přikláním ke třem. ()

Vabr 

všechny recenze uživatele

Na to, že jsem moc neočekával, jsem vážně překvapenej. Tak dobrou komedii jsem dlouho neviděl a rozhodně bych ji zařadil do TOP 5. Elizabeth Banks hraje skvěle a je opravdu vtipná, ty vtipy jsou tak strašně geniální, smál jsem se každou vteřinu😁. Tak dobře jsem se dlouho fakt nezasmál. Sice se většina vtipů točila okolo toho, že se ji pletli s děvkou, ale vždy to bylo tak neuvěřitelně vtipně zformulované, že jsem se prostě musel smát. Ještě tato celá komedie je o něco vtipnější, když jste obeznámeni s faktem, že je Elizabeth Banks silná feministka😂. Co bych velmi ocenil je samotný originální námět, který i překvapivě dával smysl, ne jako v drtivé většině komedií, protože ona opravdu neměla moc šancí, jak sehnat nějakou pomoc, a celkové originální lokace, které v komediích až tak obvyklé nejsou. Ještě bych přidal, že zde nenastala žádná trapná dramatická část, jak tomu je v mnoha komediích, a to cením. Na rok 2014 to je celkově bombastické, protože lze vidět, že stále existují i novější retardovanější komedie a že je pořád možné vymyslet originální nápad na komedii s plno originálními vtipy. Vyhodnocení: ,,Za neúspěch box officu Charlieho andílků mohou muži." - Elizabeth Banks 🤣😂😁 ()

Black-star 

všechny recenze uživatele

Snímek zobrazuje dle mého nereálnou situaci a kdyby přeci jen byla reálná tak si asi budete myslet že je to pěkně hloupá pipina. V celkovém kontextu ale je to odlehčená komedie o tom jak lidé soudí druhé podle vzhledu a toho co má zrovna na sobě, tak se po večerním flámu octne slušná ženská sama bez dokladů a peněz kdes v LA a o dobrodrůžo a absurdno je postaráno... ()

neo93 

všechny recenze uživatele

Velmi dobrá oddechová zábava na večer, odpoledne nebo kdykoli, kdy chcete naprosto vypnout. Celý film stojí na prosté a jednoduché zápletce. Jak to může asi vypadat, když se jedna blondýna, v přiléhavých a krátkých šatech, bez peněz, mobilu, dokladů či dalších potřebných věcí potuluje po Los Angeles? Přesně tak, jak je očividné. Všichni okolo ji považují za prostitutku. A na tomto motivu, je založen celý snímek. Ne, že by to byla kdovíjak skvělá podívaná, ale v rámci podobně laděných komedií docela slušný film, který je dobře natočený a i dokonce zahraný od Elizabeth Banks. Příliš krát jsem se tedy nezasmál, ale rozhodně jsem se nenudil a především jsem si výborně odpočinul. ()

DadysGirl 

všechny recenze uživatele

Rozkosna Elizabeth ma proste noc a den blbec, kterymi se vas snazi bavit za kazdou cenu... Rozhodne lepsi nez Movie 43, ale dokoukavat kompletni dilo Stevena Brilla opravdu nebudu... A jako BTW - to jsou fakt zensky tak snadno a rychle vnimany jako slapky?! ()

odbornicka 

všechny recenze uživatele

nechápem ako dokáže niekto z jednej scény vlastne natočiť celý film.. typická americká chujovina.. kde celý trápny dej končí tým, že každý si myslí, že to dopadne fiaskom, ale hlavná hrdinka sa zachová nenormálne eticky a teraz všetci tlieskame a akože prekvapivý záver, že to ocenia aj drsní šéfovia.. ach, škoda slov.. ale pekne sa pozeralo na to ako si cupká v tých šatách 24 hodín krásne namaľovaná aj po nastriekaním kaseru do ksichtu a za to ** ()

TommyDiamond 

všechny recenze uživatele

Šílený příběh ambiciózní zprávařky, která se po divoké noční pařbě dostala do nezáviděníhodné situace u mě moc vavřínů nesklidil. Ulička hanby je tuctová americká komedie, která ničím velkým nepřekvapí... Dávám dvě hvězdy ()

Shitonit 

všechny recenze uživatele

Ty seš ta moje kráva z televize ? Jo, jojo, já jsem ta kráva z televize :-) prosím, potřebuji pomoc... Jo to já teď taky, takhle jsem se nevytlemil už asi deset let. Na první pohled se mi zdálo, že to bude dementní píčovina o blbý blonďatý krávě, a během několika minut mě to sluplo i se šlupkou. Oka mi lezly smíchy ušima, a navíc velmi oceňuji poučný průlet typickým americkým městem. Za mě rozhodně prima taškařice, pro velmi pozdní odpoledne. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Člověk se prostě úplně v pohodě dostane přes 90 minut času a chvílema se i slušně pobavi není toho tady hodně, ale něco se najde. Elizabeth Banks a kanarkové šaty proč ne. ()

Reklama

Reklama