Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Recenze (167)

vieriX 

všechny recenze uživatele

Člověk se prostě úplně v pohodě dostane přes 90 minut času a chvílema se i slušně pobavi není toho tady hodně, ale něco se najde. Elizabeth Banks a kanarkové šaty proč ne. ()

A_san 

všechny recenze uživatele

Účel pobavení film splnil. Ono ztratit se ve městě bez peněz, dokladů a mobilu není žádná sranda, hlavně když vás lidé vnímají jinak díky hadrům a stavu díky krušné noci :D. A asi nejlepší hláška: Bitch, why u so fast?! :D ()

BodG 

všechny recenze uživatele

Mohla by to být příjemná, zábavná komedie, ale společnost asi dospěla do fáze, kdy je nutno i ve filmech podbízet názor, že zbytečná promiskuita a sex za podobných okolností je v pořádku. Filmy by mohly začít, jako médium čím dál více ovlivňující dnešní společnost, její podvědomí a uvažování, začít umravňovat a nabízet náhled na obě strany mince a ne propagovat dekadenci a stupiditu. Nejde o puritánství, ale o princip zdravého vývoje smýšlení člověka a lidské společnosti. ()

Guran 

všechny recenze uživatele

K tomuto filmu nevím co napsat, snad jen to, že je šíleně zpracovaný a obsazený. Banks zde hrála opravdu hrozně, O Jamesu Marsdenovi musím říct to samé. Snímek má hlavně děj, který jsme tu měli už nespočetkrát. Maghan toužila po práci v televizi, ale nepodařilo se. Polonahá se náhodou ocitne uprostřed nočního města a děj nabral obrátku, ale bohužel nezajímavou, ale nudnou. Nedokázal jsem se do Maghan vžít a koukat na ní celý film, musel jsem to vypnout. Snímek je prostě šílený plný starých klišé a dalších nesmyslů. Ztráta času. ()

Felisr 

všechny recenze uživatele

Takže, milí přátelé, tímto dementním americkým počinem padlo definitivní rozhodnutí odhlásit si HBO. Dřív tak seriózní kanál teď dává počiny jako Ženy sobě, Svatba pod vlivem, a teď tohle... naprostá škoda peněz takže sbohem! ()

fifox 

všechny recenze uživatele

Road trip naboso skrz Los Angeles je vlastně velmi dobrý a originální námět. V čem ale film selhává je humor. Ačkoliv jsou některé situace odvážně dovedeny do absurdna, dialogy se v nich drží silně při zemi. A to je pro film s ratingem R dost promarněná příležitost. Ani role policisty, kterou ztvárnil člen vyšší stand-up šlechty Bill Burr, do filmu moc humoru nepřinesla, což bylo nečekané zklamání. Nejvíce tak pobavila scéna s crackheadama. Kromě Elizabeth Banks se ale nebylo na co moc dívat. ()

elanista1 

všechny recenze uživatele

Ako čert krížu sa vyhýbam nevkusným americkým komédiám, ale tentokrát som sa nechal zlákať. Musím povedať, že som nešiel pozerať komédiu, ale šiel som sa pozerať v prvom rade na Elizabeth Banks. Úprimne som nečakal, že dám viac ako 40%, preto som náramne spokojný, že môžem s čistým svedomím hodiť až 60%. Je to pohodová komédia, s nápadom trocha pritiahnutým za vlasy, ale aj napriek logickým nedostatkom som sa bavil až nadmieru dobre. Prakticky za to môže len samotná Elizabeth Banks a pravdepodobne len vďaka nej som bol neustále zaujatý a nenudil som sa ani chvíľu. ()

Facerr 

všechny recenze uživatele

Blonďatá sympaťanda Elizabeth Banks to dala na výbornou. Hluchý chvilky taky nebyly a i když jsem se neřezal pořád smíchy, těch 95 minut uteklo, jako pošťák před rozzuřeným pitbullem. ()

słezakjkb 

všechny recenze uživatele

Chystali jsme se na tento film již dlouho a docela jsme se i pobavili tím, jaké útrapy člověk musí snést za jeden den. A že se to občas stává, ne? :-) Hodnotím kladně, byl to pohodový oddychový film. *** ()

CrashONE 

všechny recenze uživatele

To je přesně ten tip filmu, u kterého se musíte povznést nad vším a sledovat jej s úsměvem na tváři. Klasická komedie. Nic víc, nic míň. Ale že je ta Elizabeth Banks fakt kočka! ()

Reklama

Reklama