Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Recenze (167)

veverysiak 

všechny recenze uživatele

Značne povykrádané, čo je ale podstatné - na komédiu pramálo vtipné, mám však slabosť na Alžbetku, tak si kúsky s ňou rád odtrpím, takže 30%. ()

MiniRecenze 

všechny recenze uživatele

Žánrově splní svůj úkol.Film Vás dokáže pobavit,ale zase se trhat smíchy nebudete.Je to jednoduché,svižné,naivní.Přesně tak by se dala zastoupit hlavní postava v představení E.Banks.Prostě jednoduše se dá říct ,že tady máme příjemnou jednorázovou záležitost. NADPRŮMĚR!!! ()

Dzusifruit 

všechny recenze uživatele

Údajná bosorka v The Uninvited a teraz "štetka zo správ" ... Slovenský dabing pridal na hodnotení z dôvodu odvážnejšieho jazyka, videné dnes na Hnojke s reklamami pred začatím trojmesačnej brigády v potravinách na gauči pri chatovaní na pokeci (divné, že?). Čo ja by som dal za to, aby sa mi dnes ešte také niečo stalo a nemusel o 5 vstávať a ešte dostať povýšenie za náhodnú ničím nepodloženú americkú moralistickú správu a ešte si nájsť lásku života. Áno, také je to jednoduché a vtipné. Nadväznosť komickosti na mieste. Žena je to skvelá. Nič viac mi netreba od "štetky zo správ". ()

moriero 

všechny recenze uživatele

Pokud toužíte sledovat Elizabeth Banks pobíhat celou noc po městě ve žlutých šatičkách, a která každému na potkání vysvětluje, že není žádná šlapka, je tento film přesně pro vás. Víc toho totiž snímek nenabízí. A to jako fakt. ()

Jady

všechny recenze uživatele

Uz jenom kdyby to nejlepsi z filmu bylo jenom to co bylo v traileru - 2 hvezdicky, uvidime jak to bude splacle cele :) ()

lilylove 

všechny recenze uživatele

Pro mě určitě jedna z nejlepších komedií,co jsem za poslední dobu viděla.Ano takovéhle filmy mám ráda a tento se obvzlášt povedl. ()

Me.Plus.You. 

všechny recenze uživatele

Zasmál jsem se, bavilo mě to od začátku a byl jsem zvědavý na konec. Co víc si do komedie dneška přát?! Přidanou hodnotou pro mne je absence "nechutností" všeho druhu což zvedá mé hodnocení na velice solidních 70%. Víc takových.. ()

fabregas1 

všechny recenze uživatele

Místy vtipné, místy trapné, místy rozkošné, místy přehnané. No od každého trochu, ale nuda to nebyla, tak volím zlatý střed. ()

KapitanKuraz 

všechny recenze uživatele

"Je to horsie ako sme cakali, ta slapka prenikla do medii", ja sa poseriem, to nie je pravda. Film nema nic extra, ale smial som sa v kuse a preto to ma za mna plny pocet. ()

elisabetha 

všechny recenze uživatele

Parádní odpočinková komedie. Sice mě Elizabeth Banks dost často málem přiváděla k šílenství s tím, že na reportérku měla neskutečně špatné vyjadřování v tíživých situacích, ale bez toho by samozřejmě tato komedie nebyla takovou komedií. Průměrná kvalita, ale užívala jsem si jí :) ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Povedená komedie sledující hlavní hrdinku, která se snaží dostat po propařené noci na pracovní schůzku, jak se dostává z jednoho průseru do druhého. Díky několika nedorozuměním, nečekaným komplikacím na cestě a množstvím od pohledu komických postav je děj pěkně svižný, zábavný a ani chvilku nenudí. Já se u filmu skvěle bavil a na Elisabeth se taky ještě dá pořád dívat. ()

Reklama

Reklama