Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Recenze (167)

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Škoda... Mohla to být větší sranda, být tam třeba Rogen a nějaké ty ujetosti. Takhle tu máme jen tu Elizabeth Banks, která celou tu slabotu drží nad průměrem. Jako čtyřicítka to je opravdu kočička a její dokonalé tělo napasované v upnutých šatech štětky by podrželo i leckterou sračku, takže proč si jednoduše neužít Uličku hanby. ()

FauSSt

všechny recenze uživatele

Autor slovenskej mutácie názvu by si zaslúžil kopačku do hlavy a do vajec....kokot nech sa už radšej nemnoží.... ()

Pokri odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad neskutočného rozsahu. Absurdnosť konania hlavnej postavy tu dostáva nový rozmer. V USA nie sú taxíky? Je to tam samý díler? Tak teda dobre... ()

Saintmalins 

všechny recenze uživatele

Elizabeth mám rád. Ale kdo má vydržet se celý film držet za hlavu nebo si kousat nehty, protože ani jednomu z těch lidí neumí vysvětlit, co se stalo. A nejvíc jsem trpěl při rozhovoru s policií. Buď ji nenechají domluvit a nebo se ona snaží říct něco, co se dá vyložit více způsoby. Jo, chápu, že bez toho by to nebylo napínavé, ale PANE BOŽE. Lidi ve filmech jsou vážně stupidní. ()

Minoka 

všechny recenze uživatele

V jistých chvílích hrozně slaboučké, ale především v ghettu se to rozjelo dobře :-)...Je však nutno podotknout, že ten konec jsem nečekala :-D tak aspoň nějaké překvápko bylo. Viděno jednou a myslím, že i naposled. ()

MirINDay 

všechny recenze uživatele

Přiznejme si to. Kdyby Elisabeth nebyla taková kočka, asi bych se půlku filmu koukal znuděně do mobilu. Tu druhou, neprotrpěnou půlku filmu jsem se ale upřímně smál a tak z toho nakonec vyšel pohodový film. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Zdrcená Barbie zajde do baru, tam dopadne skoro jako Landa v Černých baronech a navíc stihne zaplést románek s ulízancem. Tím končí úvodní ubohosti a nastupuje opravdová komedie. Sice ne bláznivá, ani k popukání, ale stále se do žánru hodí a alespoň nějaké momenty (zvlášť ghetto) stojí za to. Jenže když už je všem trápením konec, zase přichází Barbie a Ken a Hollywood nezapomene dodat typickou trapnou tečku na závěr. Pominu-li prvních a posledních 10 minut, dám klidně ty 3* a zařadím to vedle dalších nenáročných oddychovek. ()

r3musko 

všechny recenze uživatele

Ak tomuto priemernému filmu odpustíte množstvo nelogických momentov, môžete sa tešiť na celkom zábavnú komédiu. ()

Helgard 

všechny recenze uživatele

Jen velmi málo kdy se mi stane, abych po shlédnutí filmu litoval času stráveného u projektoru...faktem je jedno - filmy si totiž vybírám sám...Tentokrát jsem si nechal od někoho, kdo mne nemá rád poradit a skutečně jsem toužebně očekával titulky. Ubožejší a méně reálnou pseudo-komedii jsem už dlouho neviděl. Mohu-li doporučit, vůbec neztrácejte čas sledováním tak laciného nesmyslu. ()

SaintMichael 

všechny recenze uživatele

Ze začátku to vypadalo na další z řady podprůměrných amerických komedií, ale opak je pravdou. Tahle komedie je spíš nadprůměrná. Rád jsem vydržel až dokonce a dobře se bavil. ()

shakeXL 

všechny recenze uživatele

Chápu, že filmy s tímto dějem můžou zaujmout pubescentní výrostky rádoby novými směšnými hláškami a trapasy ale můj šálek čaje je už díky bohu někde jinde. P.S. Ale dodíval jsem se na to, což je úspěch za 1 hvězdu a kdyby ukázala kozy, k čemuž se schylovalo, uvažoval bych o dvou. :D ()

Reklama

Reklama