Reklama

Reklama

Vynalézavá reportérka si užije večírek s hezkým cizím klukem. K jejímu překvapení se však ráno probudí v neznámé části Los Angels bez mobilu, auta, občanky a peněz. A za osm hodin ji čeká nejzásadnější pohovor její kariéry! Nevyšel jí pohovor na vysněnou práci, proto se ambiciózní televizní reportérka (Elizabeth Banksová) rozhodne propařit celou noc ve městě. Ráno ji však v cizím bytě probudí zpráva od jejího agenta, že práci přeci jen získala. Má jen osm hodin na to, aby se z neznámého místa dostala bez mobilu, auta, občanky a peněz na nejdůležitější pohovor svého života! (HBO Europe)

(více)

Videa (17)

Trailer 2

Recenze (167)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Trapas nad trapas... natočit film o "walk of shame", který ve skutečnosti ani nebyl o ostudném ránu po určité události, ale pouze o získání zpět svého odtaženého auta je samo o sobě debilní nápad. Jeho zpracování naštěstí za debilním nápadem nezaostávalo a bylo stejně stupidní, jak by člověk čekal. Moje nejzajímavější zkušenost s opileckým ránem je mnohem zábavnější než Meghanina.. haha eat that Steven Brill. Tohle prostě ani skvělí herci zachránit nemohli. "He is lying to us. There's no subway in Los Angelos. - Yes, there is. - Where? How come I've never seen it? - It's under ground?!" ()

dopita 

všechny recenze uživatele

Je to taková ta tradiční blbá americká komedie, kde se hlavní hrdinka dostává do hloupých situací a protože z ní scénárista dělá tupou nánu, tak se z nich nikdy nevyhrabe, naopak si vždycky tím co říká, situaci ještě zhorší. Povětšinou to není vtipné, nicméně je to oddechovka, na nic jinýho si film ani nehraje a herecké obsazení není uplně tragické, takže se na to koukat dá. ()

Reklama

X@triX 

všechny recenze uživatele

Walk of Shame, avšak nie pre Meghan Miles, ale pre diváka, ktorý sa rozhodol obetovať 90 minút svojho života tomuto filmu. Počas celého filmu nepadne z úst tejto blondínky jediná relevantná veta, ale naopak iba tvorcami premyslené nesprávne slová, ktoré môžu viesť iba k ďalším nedorozumeniam. Jediná hviezda patrí samotnej Elizabeth, na ktorú sa dobre pozerá a to obzvlášť v tých šatách, ktoré si mohla počas filmu xkrát prezliecť. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení je trochu vysoké, ale já jsem se fakt dobře pobavil. Krásně jsem u této komedie vypnul a bavil jsem se co, všechno potká Elizabeth Banks v uličce hanby. Některé věci byly trochu přes čáru a taky to, že všichni krom hlavní hrdinky a asi ještě dvou postav mají IQ pod 50 body je trochu divné, ale já to neřešil, protože jsem chtěl vypnout a je to komedie. A komedie mají bavit a pokud největším kamenem úrazu je to, že vedlejší postavy jsou natvrdlý, tak jsem ochotný to akceptovat. Elizabeth Banks je hodně fajn a opravdu mě bavilo sledovat, jak se neustále vypořádává se smůlou, která se jí doslova lepí na paty. Navíc v těch žlutých šatech jí to moc sluší, takže je radost na ní koukat. James Marsden je hodně nevyužitý, což zamrzí, ale svoje scény si odehraje. Mile mě potěšila dvojice kamarádek a policistu, který krásně vyplňují příběh, když hlavní hrdinka pobíhá po městě, ke všemu Gillian Jacobs z Community to s hnědými vlasy hodně sluší. Hodně se mi líbila scéna v drogovém doupěti, na masáži, na odtahovém parkovišti nebo ta s tím věřícím, který si chtěl zazpívat Call Me Maybe od Carly Rae Jepsen. Walk of Shame je obyčejná komedie, která mě sedla a já se u ní dobře bavil, těžko řící jestli to napodruhé bude stejné, ale to zjistím až si někdy jindy pustím ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Svojim štýlom a atmosférou veľmi podobné ako Date Night, avšak v tomto prípade sa vo víre osudovej noci neocitnú manželia, ale sympatická reportérka Meghan. Treba uznať, že na Elizabeth Banks v tých krátkych žltých šatách pozeralo celkom dobre. Ani sa nedivím, že vzbudzovala medzi ľuďmi dojem, že je len zatúlanou a nepríčetnou štetkou. Tá jej nekonečná odysea hľadania pomoci ma celkom bavila, hoci najlepšia bola určite nečakaná návšteva drogovej skrýše - tie hlášky nemali chybu, ale zase ani ostatné neboli vôbec zlé. A navyše je to celkom aj na zamyslenie, že v dnešnom svete človek bez peňazí, telefónu a preukazu totožnosti nezmôže takmer nič. No tento príbeh predsa len občas pôsobil až príliš absurdne, čo je dosť škoda. Ale minimálne na 3* je to určite! ()

Galerie (24)

Zajímavosti (7)

  • Žluté šaty, které nosí Meghan Miles (Elizabeth Banks) téměř po celý film, je od newyorkské módní návrhářky Yigal Azrouël. (vercza)
  • Film se natáčel v Dowtownu v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)

Reklama

Reklama