Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Dva bratři Jacob (Anton Yelchin) a Buddy (Chris Marquette) přijdou o svého otce. Oba kluci jsou tak záhy odkázáni sami na sebe. Zatímco mladší Jacob hraje na housle, starší se musí o něj postarat, nejdříve však pomstí smrt svého otce. Dostane totiž od místního bosse fotografii muže, který údajně jejich otce zabil. O patnáct let později, v době, kdy Jacob již bydlí ve městě a Buddy zůstal na mexické vesnici, je Jacob pozván zpět domů. Pomalu tak odhaluje podivnou minulost, která je připravila o otce, a praktiky místního bosse Juliuse (Vincent D´Onofrio). (Terva)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (23)

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Z názvu jsem čekal že půjde o nějakého pochroumaného poníka, kterého budou někde tam u Mexika na farmě dávat postupně dohromady :-) Místo koní je tu drama, a dva bratři, z nichž jeden je psychicky trochu labilní a druhý zabije nesprávnou osobu. Pomalé tempo, zajímavé prostředí a celkově koukatelné, ale nic nového pod sluncem. ()

rigby 

všechny recenze uživatele

Psychologické drama. Začátek byl hodně zajímavý, ale pak se to už jenom vleklo a autorům se nepodařilo zaujmout diváka zajímavým pohledem do vnitra hlavního hrdiny. Je to škoda, protože potenciál tu byl. Natočeno to bylo jinak technicky velmi dobře, děj byl také zajímavý, exteriéry neméně. Závěr filmu pak opět stál za podívání. Ale to mezi se opravdu nepovedlo. ()

Reklama

solisoli 

všechny recenze uživatele

Táto pomätená priehľadná nostalgická fraška mala byť kriminálnym príbehom. Húpalo sa to v nevedomosti akýchsi prejavov na hranici pochybností. Otrasné herecké prejavy, réžia zlyhala temer v každej kapitole. Možno kostýmy, prostredie, to však je málo k tomu ostatnému. Sled vrážd šerifovia len monitorovali a pozorne sledovali podľa pokynov jedného akože bossa. Nikto tu nevyšetroval nič, pretože kriminalisti boli asi niekde na celozávodnej dovolenej. Potom to celé mohlo prebiehať a vypadať len tak, ako nesúrodá predvídateľná paródia dobra a zla. Koniec bol samotným vrcholným fiaskom čo už bolo bodkou za všetko doterajšie. ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Z práce do práce, výchova dětí občas i do kostela a najednou čučím na tento snímek a říkám si, ti amíci jsou ale pěkně pošahaní! Vincek, zvaný Julius zblbne malýho kluka a vychová z něj psychouše zralýho na léčebnu a jeho bratr místo, aby se věnoval fidlání na gajgle, což mu skvěle šlo, vezme kvér, nechá svou skoroženu doma a zachraňuje svého psychonablblýho bratra. Vydržel jsem na to čučet až do konce, byl jsem zvědav, jak se ti psychopistolníčci porovnají. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Drama, které se v současné době točí hodně, a to v pomalém tempu, ale navíc ještě trochu v kovbojském stylu, i když nijak přehnaně. Škoda, že se vám tenhle film snaží tvrdit, že by mohl být nástupcem "Kmotra", ale nemá pro to žádné zásadní předpoklady, a to od scénáře přes režii až po herce v očekávaných postavách. ()

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v americkém státě Kalifornie v lokacích Death Valley a Victorville. (Terva)

Reklama

Reklama