Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam neprežíva najšťastnejšiu etapu svojho života. Príchodom nového roka sa rozchádza s priateľom a na lekárskej fakulte nemá ukončenú skúšku z kriminológie. Aby aspoň trochu pozabudla na svoje problémy, prijíma pozvanie na malú silvestrovskú párty do bytu kamaráta Marka. Dobrá nálada upadá upozornením ľudí prostredníctvom TV správ, aby neopúšťali svoje príbytky a nikoho nevpúšťali dnu. Svetom sa začína za pomoci sociálnej siete "RedRoom" šíriť nákaza, ktorá zapríčiňuje samovraždy a fyzické útoky. A nik pred ňou nie je v bezpečí. (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (40)

rollman1 

všechny recenze uživatele

Antisocial není vyloženě špatný film. Nepostrádá dobrý nápad, zajímavou atmosféru a někdy i to gore. Jeho slabina je však udržet větší a intenzivnější tempo, také lokace je furt stejná a není ničím zajímavá. Kdyby se např. víc bojovalo o přežítí a méně kecalo, určitě bych hvězdu přidal. Bohužél, to tak stojí na obyčejném průměru, ale na druhou stranu se to dá v klídku zkouknout a film uteče jak voda. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Námet celkom fajn a hlavne aktuálny. Je zaujímavé ako to dobre vypáli, keď sa zoberie nejaký problém, ktorý sa následne filmovo spracuje úplne bez okolkov, ako keby ste išli robiť operáciu mozgu s mechanickým cestárskym kladivom - úplne doslovne. Zožierajú vás sociálne siete? Šíria sa ako rakovina?.... No nech sa páči, natočí sa o tom film. Len škoda, že scenár mohol túto myšlienku trochu lepšie prehĺbiť a pretvoriť ju do zmysluplnejšieho scenára. Tiež by som pridal na napätí a zlepšil hororové prvky. Takto sa síce miestami atmosféra vydarila, no rozhodne to v tomto smere malo naviac. Priemer. 60/100 ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nakaženým všemožnými viry a zombíkům už odzvonilo a proto je pro mě pořád záhadou, jak mohou zámořské produkce stále a dokolečka chrlit jeden podobný produkt za druhým rok co rok. V rámci žánru se tak může vyloženě prosadit jen něco, co má buď hodně zajímavé obsazení a zkušeného režiséra, nebo nějaká pecka s neotřelým námětem i zpracováním. Antisocial to první rozhodně nemá. Herci jsou do jedno strašně špatní. Tím druhým disponuje z části. Zpracování je strašné, akce či masky céčkové, ačkoliv atmosféricky se občas zablýsklo na lepší časy a závěr s "léčbou" celkem ušel. Ovšem nápad, nápad ten mě zaujal. SPOILER Že jsou sociální sítě globální zlo víme, ale nepamatuji si, že by je někdo použil jako zdroj nákazy. To se mi líbilo a za to dam 10% ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Lepšie než Pulse, tam som dal tri v podstate len Veronike Marsovej, Antisocial ma baví celý. Jednak je to napínavé a odohráva sa to v uzavretom priestore, na viac sú tam pekné halucinácie a má to dobrý soundtrack. Ubiehajúcou stopážou, vyplynie na povrch pár nedostatkov; 1. Herci (no dobre, tí prehrávajú od začiatku), 2. Pointa. Tú už použil Cronenberg; ale vcelku som spokojný, nenudil som sa ani sekundu. 65% ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Iba priemerný horor, ale pozrieť sa to dá bez problémov a uraziť by snáď nemal. Neznámy vírus, každý likviduje každého, skupina ľudí zatvorená v jednom dome sa snaží prežiť, občas to niekoho chytí, takže ho treba spacifikovať či rovno zlikvidovať, a to je asi tak všetko. Celkom dobré gore a ku koncu našťastie aj dostatok akcie, ináč nič, z čoho by som bol nejaký nadšený. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama