Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sam neprežíva najšťastnejšiu etapu svojho života. Príchodom nového roka sa rozchádza s priateľom a na lekárskej fakulte nemá ukončenú skúšku z kriminológie. Aby aspoň trochu pozabudla na svoje problémy, prijíma pozvanie na malú silvestrovskú párty do bytu kamaráta Marka. Dobrá nálada upadá upozornením ľudí prostredníctvom TV správ, aby neopúšťali svoje príbytky a nikoho nevpúšťali dnu. Svetom sa začína za pomoci sociálnej siete "RedRoom" šíriť nákaza, ktorá zapríčiňuje samovraždy a fyzické útoky. A nik pred ňou nie je v bezpečí. (*CARNIFEX*)

(více)

Recenze (40)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Mohl to být nový Pontypool, není to nový Pontypool. Solidní nápad tentokrát nevyužit, jako jednorázové béčko ale celkem OK. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Iba priemerný horor, ale pozrieť sa to dá bez problémov a uraziť by snáď nemal. Neznámy vírus, každý likviduje každého, skupina ľudí zatvorená v jednom dome sa snaží prežiť, občas to niekoho chytí, takže ho treba spacifikovať či rovno zlikvidovať, a to je asi tak všetko. Celkom dobré gore a ku koncu našťastie aj dostatok akcie, ináč nič, z čoho by som bol nejaký nadšený. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých očekávaných hororů lehce zklamal. Trailer mě nalákal na pořádný gore fest a ono to ve skutečnosti je spíše atmosférická a znepokojivá jednohubka. Plusem je, že téměř od začátku se film svižně rozjede a nepoleví až do konce,takže nuda nehrozí,konec je naštěstí slušný masakr alá Resident Evil. Ve výsledku celkem spokojenost,ale nic,co by mě rozhodilo. Dá se doporučit. 65% ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Aj keby som užila vírus, nenájdem nič, čo by ma oslovilo. Do D.N.A. žánrovo prežúvané a preventívne dávkované vsuvky by mali byť v dnešnej dobe už dávno separované. Bod za titul a druhý za miestami funkčný sound (?). Asi áno. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Sam neprežíva najšťastnejšiu etapu svojho života. Príchodom nového roka sa rozchádza s priateľom, na lekárskej fakulte nemá ukončenú skúšku s kriminológie. Aby aspoň trochu pozabudla na svoje problémy, príma pozvanie na malú silvestrovskú párty do bytu kamaráta Marka. Dobrá nálada upadá upozornením ľudí prostredníctvom TV správ, aby neopúšťali svoje príbytky a nikoho nevpúšťali dnu. Svetom sa začína za pomoci sociálnej siete "RedRoom" šíriť nákaza, ktorá zapríčiňuje samovraždy a fyzické útoky. Nikto nie je v bezpečí. Snímok kopírujúci myšlienku "známeho" hororu "Puls". Pár momentov zaujalo, no úrodu tento "traktor" zberať nebude. Divák sa nestretne "ani" s výnimočným gore, "ani" výnimočnou atmosférou. Ostalo len pri dobrom nápade, ktorý sa rovnako "prepadol", ako jeho spomínaný predchodca. Slabší priemer - 45% ()

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Není toho moc, co by se dalo pochválit. Některý momenty jsou lepší, některý horší. Ten nápad byl na jednu stranu celkem zajímavý, ale na druhou stranu mi to přišlo nedomyšlený, nelogický a mírně ujetý. Jak dějově, tak atmosféricky a zpracováním ten film taky značně pokulhává. Místy jsem se i nudil, už mě asi takový kousky nedokážou udržet v pozornosti tak dobře jako dřív. 2 hvězdy a to jsem ještě dost mírný. 35% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Další položka v zásuvce se snímky Neznámý signál, Puls, Cell... Bohužel položka průměrná, i když jako ztrátu času ji neberu. Sociální sítě budou asi čas od času hlavním tématem hororů, jelikož samy o sobě strašidelné jsou. A samozřejmě mobilní telefony, tablety, IPady a další IT technika. Žádný z uvedených zástupců si s problematikou médií neporadil tak dobře, jako Cronenbergův Videodrome (1983). Chvilka napětí, trocha gore (vrtání hlavy přeci jen zvládl lépe Fulci) a kopka mrtvol. Na deštivé odpoledne dostačující a snadno zapomenutelné. Lepší volbou je Puls od S. Kinga. ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Antisocial je snaživým horůrkem s docela zajímavým námětem, který mi však přišel scénáristicky nevyzrálý se spoustou hloupostí a pitomostí v chování postav. Ty jsou samy o sobě načárané tak přímočaře, že divák nemá problém vyčíst jejich chování, což filmu na kreditu taky příliš nepřidá. Mně osobně film připomněl spíše tuhle záležitost, která mi sedla mnohem víc. I přes to si myslím, že Cody Calahan v sobě kousek toho talentu mít bude, takže nebude od věci ho po očku sledovat. 50% ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Námet celkom fajn a hlavne aktuálny. Je zaujímavé ako to dobre vypáli, keď sa zoberie nejaký problém, ktorý sa následne filmovo spracuje úplne bez okolkov, ako keby ste išli robiť operáciu mozgu s mechanickým cestárskym kladivom - úplne doslovne. Zožierajú vás sociálne siete? Šíria sa ako rakovina?.... No nech sa páči, natočí sa o tom film. Len škoda, že scenár mohol túto myšlienku trochu lepšie prehĺbiť a pretvoriť ju do zmysluplnejšieho scenára. Tiež by som pridal na napätí a zlepšil hororové prvky. Takto sa síce miestami atmosféra vydarila, no rozhodne to v tomto smere malo naviac. Priemer. 60/100 ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Lepšie než Pulse, tam som dal tri v podstate len Veronike Marsovej, Antisocial ma baví celý. Jednak je to napínavé a odohráva sa to v uzavretom priestore, na viac sú tam pekné halucinácie a má to dobrý soundtrack. Ubiehajúcou stopážou, vyplynie na povrch pár nedostatkov; 1. Herci (no dobre, tí prehrávajú od začiatku), 2. Pointa. Tú už použil Cronenberg; ale vcelku som spokojný, nenudil som sa ani sekundu. 65% ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Na Silvestra vypukne nákaza, která dělá z lidí agresivní, pošahané jedince, kteří touží po krvi. A my sledujeme partu kamarádů v zabarikádovaným bytě, jak řeší tuto situaci. Za mě to bylo dost nudný, předvídatelný, námět už viděný stokrát jinde a mnohem lépe, za zmínku stojí snad jen ty dvě pěkný herečky  a trochu krvavější finále (vrtání čela - top scéna). Na plakátech je hlavní postava se sekerou v ruce, jedná se ale bohužel o scénu až v samotném závěru, kdyby se ale odehrával v tomto duchu celý film, tak jak jsem původně očekával, tak by to byla o mnoho lepší podívaná, takhle ale bohužel, na víc jak dvě * to tady nevidím. (308. hodnocení) ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Nuda. To je jediné co můžu napsat. Film začíná neskutečně špatně a snaží se hrát si s postavami. ALE, každá postava mi byla nepříjemná a otravná, takže strávit s nima 90 minut mě spíše vadilo. A hlavně prvních 50 minut bylo ubíjejících. Při tom některé scény měli potenciál, třeba scéna kde jeden z kluků slyší zvuky. Ale tyhle scény rychle upadnou díky nulové atmosféře. Krve je tu sice dost a posledních 10 minut je celkem solidních ale jinak je to pro mě nuda o ničem. Další šlápnutí vedle od Archibalda. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Moc nic, kvalita super, hudba dobrá, ale příběh mě moc nezaujal a něco bylo fakt zbytečně moc natahovaný. ()

rollman1 

všechny recenze uživatele

Antisocial není vyloženě špatný film. Nepostrádá dobrý nápad, zajímavou atmosféru a někdy i to gore. Jeho slabina je však udržet větší a intenzivnější tempo, také lokace je furt stejná a není ničím zajímavá. Kdyby se např. víc bojovalo o přežítí a méně kecalo, určitě bych hvězdu přidal. Bohužél, to tak stojí na obyčejném průměru, ale na druhou stranu se to dá v klídku zkouknout a film uteče jak voda. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Nakaženým všemožnými viry a zombíkům už odzvonilo a proto je pro mě pořád záhadou, jak mohou zámořské produkce stále a dokolečka chrlit jeden podobný produkt za druhým rok co rok. V rámci žánru se tak může vyloženě prosadit jen něco, co má buď hodně zajímavé obsazení a zkušeného režiséra, nebo nějaká pecka s neotřelým námětem i zpracováním. Antisocial to první rozhodně nemá. Herci jsou do jedno strašně špatní. Tím druhým disponuje z části. Zpracování je strašné, akce či masky céčkové, ačkoliv atmosféricky se občas zablýsklo na lepší časy a závěr s "léčbou" celkem ušel. Ovšem nápad, nápad ten mě zaujal. SPOILER Že jsou sociální sítě globální zlo víme, ale nepamatuji si, že by je někdo použil jako zdroj nákazy. To se mi líbilo a za to dam 10% ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Keď som začal pozerať tento film,tak som čakal celkom iný dej a nie aký mi bol naservírovaný.Je to o partičke mladých ludí,ktorý oslavujú v jednom dome novy rok a všade okolo začne prenikať tajomný vírus,po ktorom ľudia sú veĺmi agresívni.Zostanú izolovaný v tom dome,len netušia že ten vírus sa pohybuje cez socialnu siet a tak aj u nich skor či neskor ten vírus prepukne,začnú sa navzájom likvidovať.Film ma celú dobu držal v napatí a na mňa posobil tiesnivou atmosférou.Tie iluzie čo videli všetci nakazený boli na veľmi dobrej úrovni.A pripomínal mi Pontypool ale tento film ma bavil viac lebo tu sa stále niečo dialo.Čo ma vytočilo bola finálna pointa s vŕtačkou,aby si niekto sám vŕtal do hlavy,to bolo riadne nedomyslené.A herci boli úžasne zlí.No a takýchto filmov je veľa a aj lepších a musím vzápatí dodať že aj oveľa horších.Najprv som chcel dať 3* ale poslednej dobe som videl veľa debilných filmov a tento bol dosť pozerateľný tak dávam vyššie hodnotenie. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Průměrný horor, který ničím nenadchl. Druhý den jsem si na něj už ani nevzpomněl. Prostě jsem zabil 90 minut času a tím to haslo. 50% ()

Daji 

všechny recenze uživatele

Tak to tu ještě nebylo.. A teď už je. Takže šupky dupky zrušte si fejsbůčky, protože co nevidět Mark ztratí na popularitě a nahackuje do něj nějaké potvůrky, které mají zajistit více statusků o tom, co měl kdo na oběd a s kým zrovna randí. A budou se vesele šířit online. Nezajímavé, nudné, nelogické. Jedna hvězda za tu kapku atmošky, kterou to navodilo. ()

Reklama

Reklama