Reklama

Reklama

Jak přežít na Aljašce

(seriál)
  • Česko Jedinečné přežití na Aljašce (více)

Obsahy(1)

Hluboko v aljašské divočině začíná tvrdý souboj čtyř týmů. Týmy plné drsňáků riskují své životy, aby získaly titul o přežití v drsné přírodě... Jsou to nejdrsnější a nejšílenější nezmaři, na jaké na Aljašce narazíte. V neobyčejném a dosud nevídaném zápasu o přežití se střetnou tváří v tvář. Po vysazení v pusté aljašské divočině se vyzbrojeni pouze vlastní vynalézavostí probíjejí ledovcovými údolími, přes holé hřebeny a zlézají horské vrcholy. Přitom bojují s hladem, místními dravci i nebezpečným počasím. Tito horalové při překročení brutálního a nehostinného terénu spoléhají na zkušenosti předávané z generace na generaci. Na konci na ně nečeká žádná velká cena, jedině pýcha na to, že se jim podařilo odpovědět na náročnou výzvu matky přírody. Jak přežít na Aljašce je soutěžní seriál, který své účastníky odmění jejich vlastními životy. (TV Prima)

(více)

Recenze (10)

Figuska 

všechny recenze uživatele

Po druhé sezóně zvedám hodnocení, protože je vynikající. Poučili se z první sezóny, která byla spíš taková pohodová, týmy se měnily a hlavně táhly za jeden provaz. Za to dvojka se rozjela ve vylepšené podobě se 4 týmy (Horalové, Zálesáci, Vytrvalci a Vojáci) a každý z nich se snaží do cíle dorazit jako první. Nechybí napětí, krásná příroda, ani 3 skvělé charaktery z 1. série: Marty, Tyler a Dallas. https://www.facebook.com/UltimateSurvivalAlaska ()

Coleator 

všechny recenze uživatele

Soutěž uprostřed Aljašky, kde se nám pořád snaží hustit do hlavy, jak je to tam nebezpečný, jenže jak máte prožívat třeba to, že se někdo topí, když ho celou dobu zabírá kameraman? Pochybuju, že by si lidi z National Geographic vzali na triko, že jim tam někdo zůstane... Samotné průběhy závodů jsou taky takové podezřelé - nějak jsem jim to celé nevěřil... ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Řekl bych to asi tak, že člověk se srdcem opravdového dobrodruha od přírody takovéhle věci dělá bez kamer. Dělá je kvůli tomu, aby přežil nekonečné nutkání neustále něco prožívat, ne kvůli potřebě dostat se do telky. Ovšem jako inspirace, kam ještě v životě strčit čumák, bezva. ()

Petaxis 

všechny recenze uživatele

Ač jsem sama nedobrodružné povahy, pohled na jedince, kteří mají dobrodružnost v těle, mě nesmírně baví. Survivor v zimě. Akorát tohle mi připadá občas trošku fake a nahraný, těžko říct, jak velká část z toho je autentická a jak velká část jede jen podle "scénáře". Což je škoda a divák si pak připadá, jako že z něj dělají idiota. Z tohoto důvodu jsem se rozhodla seriál dál nesledovat, nicméně když na něj narazím v televizi, rozhodně nemám pocit, že to musím hned přepnout, což je fajn. ()

PanKrál 

všechny recenze uživatele

Absolutní špička. Po Survivor konečně soutěž, na kterou se dá koukat. Člověk si při sledování nepřipadá jako ještě větší trotl než vystupující soutěžící. Velice dobře vybrané charaktery soutěžících. Skvěle zvládnutý výběr etap. Místní televizní soutěže by se měly u National Geographic pořádně přiučit. ()

Galerie (57)

Reklama

Reklama