Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Amy se ztratila v den pátého výročí svatby s Nickem. Vše naznačuje, že nezmizela dobrovolně. Zoufalý manžel organizuje rozsáhlé pátrací akce a snaží se dělat vše možné pro to, aby se jeho žena našla. Pokud možno živá. Paralelně s tím probíhá policejní vyšetřování, které kromě Amy hledá i člověka, jenž má její zmizení na svědomí. Všechny stopy, nalezené důkazy a svědectví Amyiných blízkých ale ukazují právě na Nicka. Kdo to vlastně je? Trpící oběť zločinu, nebo cynická zrůda, která vodí policii i veřejnost za nos, aby ze sebe sňala podezření? Kdo má pravdu? Jak ji poznat? A co se vlastně stalo s Amy? Na znepokojivé otázky se vrší další a odpovědi zoufale chybějí. Trpí tím především Nick, který se z miláčka médií proměnil ve veřejného nepřítele číslo jedna. Dobře ví, že když se Amy nebo strůjce jejího únosu nenajdou, ponese si cejch až do konce života, který možná stráví za mřížemi. Pokud ovšem nemá Amy skutečně na svědomí. (CinemArt)

(více)

Recenze (2 176)

sarkadc 

všechny recenze uživatele

Už při četbě knížky jsem se nemohla rozhodnout, jestli mě víc sere Amy nebo Nick. A u filmu to bylo úplně stejné. Vzhledem k tomu, že scénář k filmu napsala sama autorka, tak se jedná o věrnou kopii. Ale Fincher to natočil moc dobře, což se dalo čekat. Takže za mě 65% ()

Cazzysvjet 

všechny recenze uživatele

Jó , hádat se se ženou, to je jak hasit oheň benzínem. A podvádět se nemá. A pokud máte za manželku vychytralou svini, platí to dvojnásob, protože pak budete trpět ! 85% ()

Nugat 

všechny recenze uživatele

Američani jsou divní.... nicméně, film stojí za shlédnutí. Příběh se důmyslně rozvíjí, v průběhu se mění postoj k jednotlivým postavám, jak se dozvídáme nové skutečnosti. Zpočátku se může jevit Affleck jako prkenný, ale to je patrně záměr, aby svým úsměvem nejdřív ztratil přízeň veřejnosti a pak ji získal neb se učí od své ženy Pike, která je zde výborná. Film ztrácí body, když zakrvácená žena po opuštění policie a nemocnice je stále zakrvácena. Díky tomu máme krásný výstup v koupelně, ale už to ruší. Přetvářka společnosti a přetvářka uvnitř lidí je tady všude... možná proto je konec právě takový neukončený, lidi umí velmi dobře lhát sami sobě - muž zamykající se před svou ženou a stejně pak s ní zůstane. První a poslední záběr filmu je úžasně spojený zajímavým filmem. ()

haroldeee 

všechny recenze uživatele

Tak 3/4 filmu mě naprosto bavily. Super podívaná a Fincherův klasický standard. poslední čtvrtina filmu už mě ale docela přestávala bavit. Hodně předvídavé a konec se mohl dokončit líp. ()

el_chorro 

všechny recenze uživatele

I přes můj odpor k Benu Affleckovi jako herci musím uznat, že přes původní předsudky je to opravdu dobrý a originální film! Fincher se po dlouhé době opět ukázal! ()

kolly13 

všechny recenze uživatele

Affleck mne mile překvapil (stále ho nemám rád) a dramatičnost mě vtáhla. Pike je obdivuhodná mrcha. Konec se mi nelíbil, protože mi přišel dost slabý (nebo mi něco uteklo?). ()

Dawe2 

všechny recenze uživatele

Pár pěkných zvratů, stejně bych ale řekl, že je film zbytečně dlouhý, místy vázne spád. Konec by se mi líbil jiný. Ale na 4* to je. ()

mekaka 

všechny recenze uživatele

Som asi jedina, ktora da tri hviezdicky, ale ked pocuvam instinkt musim...Keby sa film ukonci asi v hodine a pol, ma odo mna styri a pol, ale kedze od polky som uz len cakala na koniec, kedy som este dufala v nejaku zapletku, moje hodnotenie je nizsie. Chvalim vsak vybornu kameru, napatie, herecky vykon hlavnej hrdinky ukazkovo uveritelny, a to, ze som netusila koniec. Ako vyborny film, pozrela by som si ho znovu, ale...tri hviezdy... ()

Lenny.cz 

všechny recenze uživatele

První polovina téměř bezchybná, divák netuší, kdo vlastně mluví pravdu a komu věřit. Od onoho zlomu se ale film zásadně mění a druhá polovina filmu značně zaostává. Když jsem viděla film poprvé, dalo se to překousnout, podruhé se to neskutečně vleklo. ()

belinko 

všechny recenze uživatele

Páči sa mi nenútenosť tohto filmu. Nikto sa tu na nič nehrá, nikto neprehráva, ani nezaostáva. Všetko to tak nejak spolu pasuje. To sa mi páči. Málokedy film oplýva takýmto perfekcionisticky zžitím sa hercov so svojimi postavami a hlavne s ich charaktermi. A jedna veľká poklona pred pani Pike. Bravo. ()

karnifex 

všechny recenze uživatele

No nevím, nadšení většiny mě v tomto případě míjí. Průměrný thriller, který má v divákovy vyvolat rozhořčení/znechucení. Snad jen scény s právníkem a v úkrytu s obdivovatelem ze střední školy byly zábavné - v té chvíli jsem měl pocit, že film přehoupne do komedie (a snad to byl i režisérův záměr), což by bylo možná dobře.. ()

PECHY15 

všechny recenze uživatele

Chytrý film pro chytré diváky o hloupém Benovi. Mám rád překvapení, ale tady bylo vše čitelné. Prostě chyběl real hustle... ()

zigy 

všechny recenze uživatele

Aneb jak divná mrcha napálila hloupého nevěrného manžela.....a v tom je ten problém - protože absolutně nemáte komu fandit. Takže zbývá jen zvědavost zjistit, jak to bylo doopravdy, a to je málo, stejně jako prostor, který dostala Ratajkowski. ()

Související novinky

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

Tim Burton chystá remake klasického sci-fi

02.02.2024

Režisér Tim Burton se v současnosti plně věnuje postprodukčním pracím na svém nejnovějším snímku Beetlejuice Beetlejuice, jenž by měl vzít světová kina útokem letos v září, nicméně ani toto pracovní… (více)

Noir Film Festival 2022: Filmy na černé listině

Noir Film Festival 2022: Filmy na černé listině

12.08.2022

Noir Film Festival letos slaví 10. narozeniny. Unikátní žánrová akce, která se v roce 2013 poprvé konala na hradě Kokořín a rok poté se přestěhovala na hrad Křivoklát, se již podruhé v řadě bude… (více)

Fincher chystá film se scenáristou Sedm

Fincher chystá film se scenáristou Sedm

24.02.2021

Tak se zdá, že starý dobrý David Fincher se přece jen vrací. Režisér pecek jako Sociální síť či Zodiac totiž nejenže chystá nový film, zároveň se ale bude jednat o temný thriller z pera scenáristy… (více)

Reklama

Reklama