Reklama

Reklama

VOD (1)

Děj filmu je zasazen do bouřlivých 20. let minulého století, kdy ani prohibice nezastavila tok kořalky v ilegální síti gangstery provozovaných náleven. (Freeman Ent.)

Diskuze

Rayen1

Rayen1 (hodnocení, recenze)

Přestřelky a akční montáže jsou geniální... jen tu bylo na můj vkus až moc tlachání a vaty, která tempo hodně táhla k zemi. A Ben v obleku vypadal, jako by ho ukradl staršímu a většímu bráchovi, trochu mi jako gangster v tom plandavém obleku neseděl... A přitom stačilo, aby mu dali něco, co mu padne :D 3*, a dostal jsem zase chuť zahrát si starou dobrou a poctivou Mafii - "Pozdravuje Vás pan Salieri!" 

rawu

rawu (hodnocení, recenze)

doufam ze se film dostane na realych 58%, za debilni touhu v USA tocit za kazdou cenu..

JohnyD

JohnyD (hodnocení, recenze)

Ako je na tom kniha? Je viac rozpracovaná a drží to viac príbehovo pohromade? Lehanneho mám rád, čítal som Shutter Island aj Gone Baby Gone a knížky boli super. Takže je to iba zlá adaptácia od Bena alebo aj knižka bola slabšia či si prídem na svoje?

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Tak Carlitova cesta není zrovna nejnovější film :-O A ano máš pravdu, nové mafiánské filmy jsou o ničem, včetně Pod rouškou noci :-) Jinak Skrytá identita je samozřejmě skvělý film :-)

na příspěvěk reagoval konvicce

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

Proc novejsich? Tak presne ti to nereknu, ale videl jsem Kill the Irishman, Legendy zlocinu, Skryta identita, Gangster Squad, Biznis, Po krk v extazi, V Bruggach a kdo vi co jeste.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Merengues9

Merengues9 (hodnocení, recenze)

Takže moje hodnocení tento film posunulo o 1% níže :-)) No tento film opravdu není nic extra, čekal jsem to teda lepší. Je to klasická gangsterka ve které není nic zapamatování-hodné.

na příspěvěk reagoval Yoshitsune

Anderton

Anderton (hodnocení, recenze)

Prečo sa tu pravidelne nedaju komentovat filmy, ktore uz mali predpremieru? Existuju totiz aj novinarske projekcie a predpremiery, ale csfd o tom asi nevie

na příspěvěk reagoval konvicce, Merengues9

DaViD´82

DaViD´82 (hodnocení, recenze)

thornhill

Co jsem tak četl, tak největším problémem se zdá, že to působí jako sestřih mnohem delší látky. Něco jako původní střih Tenkrát v Americe. Ostatně ve výsledném sestřihu údajně zcela vymizela (až na dvě nicotné scény) dynamika „bratr-bratr-otec", na které stojí a staví celá předloha. Ovšem dle vyjádření herců, kteří ty postavy ztvárňují, to natočené vše je čili se možná jako u Města dočkáme nějakého podstatně delšího sestřihu „kde si to sedne".

hawkins

hawkins (hodnocení, recenze)

Co sa tyka rotten t. tak na ziadnej stranke niesu tak rozpoluplne hodnotenie ako prave tam. Ja by som sa osobne nikdy neriadil strankou ako je rotten. Film ma oslovil tak si ho pozriem a spravim si vlastny usudok. Mozno prekvapi mozno sklame. No urcite ma nezaujimaju usudky druhych.

Psychor

Psychor (hodnocení, recenze)

thornhill

Kdyby sis přečetl můj odborný diskuzní příspěvek, v kterém jsem výslednou (ne)kvalitu daného snímku opět naprosto precizně vystihl, nebyl bys nyní překvapen.

na příspěvěk reagoval AffectedFace

Uživatel thornhill smazal svůj příspěvek.

Související novinky

O Zlaté glóby se letos popere i Deadpool

O Zlaté glóby se letos popere i Deadpool

12.12.2016

La La Land vs. Místo u moře vs. Moonlight. Letošní rvačka o ceny má jasné favority a potvrdily je i nominace na Zlaté glóby. Mnohé překvapily hned dva zářezy pro Deadpoola, totální absence naopak… (více)

Ben Affleck zremakeuje Svědka obžaloby

Ben Affleck zremakeuje Svědka obžaloby

20.08.2016

Kdyby se vybíraly nejlepší filmy z padesátých let, jen těžko by mezi nimi chyběl Svědek obžaloby. Soudní drama Billyho Wildera vychází z povídky (a následné divadelní hry) od Agathy Christie, získalo… (více)

Zoe Saldana v další comicsárně

Zoe Saldana v další comicsárně

13.09.2015

Dnes už kdekdo hraje ve dvou blockbusterových sériích zároveň. Zoe Saldana zvládá hned tři (Avatar, Star Trek, Strážci Galaxie), naštěstí má ale čas i na menší filmy. Loni natočila dramedii… (více)

Reklama

Reklama