Reklama

Reklama

Série(3) / Epizody(18)

Recenze (7)

evapetra 

všechny recenze uživatele

Úroveň jednotlivých dílů je kolísavá, střídají se momenty vtipné s méně vtipnými až trapnými. Ale ty dve pipky, Angela a Trish jsou postavičky dobře odpozorované ze života. Kdo z nás se někdy na pracovišti s podobnými kolegyňkami nesetkal? ()

Thomick 

všechny recenze uživatele

No vida, sitcom z pracáku, to snad ani nemůže nefungovat. Job Lot navíc přichází se zajímavym "trademarkem", a sice rafinovaně odkládanym pointovánim gagů. Mimoto se vždy může opřít o Sarah Hadland (parťačku Webba s Mitchellem) jako šíleně důležitou manažerku a neznámou Jo Enright v roli ukázkově cynický Angely. Zapracovat na hutnosti/frekvenci humoru a po druhý (již potvrzený) sérii bych se nebránil ani pěti hvězdičkám. ()

evilmind 

všechny recenze uživatele

Britský sitcom z pracáku s množstvím šílených postav (Angela nejlepší). Možná bych tomu jen slušel dvacetiminutový formát, takhle byla frekvence vtipů přece jen trošku... řidší? ()

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Kvalita seriálu šíleně padá. První série je skvělá, ve druhé změní znělku na úděsný techno-hnus a třetí sérii jsem dokoukal už jen z povinnosti. ()

Mira90 

všechny recenze uživatele

Britský seriál, to je černý humor, sarkasmus, absurdno - tím spíš, že se celý příběh odehrává na pracáku. Angela je pak učiněný anděl smrti: arogantní, panovačná, švihlá -> a člověk umírá smíchy, protože tento kraťoulinký počin je skutečně nabitý vtipem! ()

Reklama

Reklama